Unive logo

Unive reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Unive reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Unive logo
Website
unive.nl
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Unive

Een weldoordachte beslissing maak je nooit alleen. Je steunt en leunt op de schouders van zij die je voorgingen. Het verkennen van een geschikte verzekeraar is een kwestie waarbij heel wat kan komen kijken. Vandaag stellen we je graag voor aan Unive. Dankzij levensechte ervaringen, beoordelingen en verklaringen van cliënteel dat eerder met Unive gekend raakte, maak je na vandaag een passende keuze. In welke mate kan je het bedrijf vertrouwen? Welke kwaliteiten bieden net dat tikje meer dan een soortgenoot binnen dezelfde branche? Je ontdekt het allemaal.

Over Unive

Unive’s concept is multifunctioneel inzetbaar wanneer het gaat om verzekeringen. Talrijke soorten schade worden grondig gedekt en op deze manier zijn je zorgen zelfs niet meer voor morgen. Unive maakt er komaf mee. Het bedrijf kent haar oorsprong omstreeks 1794 en werkt actief aan meerwaarde voor waarnaar je op zoek bent, zowel vanuit particuliere als professionele overwegingen. Unive brengt een weelderige geschiedenis naar voren. Er wordt bijzondere aandacht geschonken aan enkele kernwaarden — zekerheid, initiatief én coöperatie. Vandaag de dag bevat Unive maar liefst 105 vestigingen, verdeeld doorheen acht regionale locaties. Een gespecialiseerd team van bijna 3.000 medewerkers staat klaar voor een klantenbestand van maar liefst tevreden 1.6 miljoen leden. Een totaal van 4 miljoen verzekeringen wordt beheerd door Unive’s concept.

Waarom kiezen voor Unive

Bij Unive ben je voor verscheidene doeleinden gesteld. Wat maakt Unive uniek? Naast het nauwkeurig afhandelen van je dienstvraag, neemt Unive graag initiatief ook overschrijdend én preventief te werk te gaan. Denk hierbij aan het organiseren van een EHBO-cursus, het ophangen van een AED in je straat, alsook het ondersteunen van (lokale) sportevenementen onder noemer van Supporter van Sport. Ben je benieuwd naar het specifieke aanbod aan verzekeringen? Unive verzekert een breed scala aan zaken die binnen de categorieën van financiën, uitvaart, vrije tijd, gezondheid en vervoer vallen. Daarnaast zijn er enkele zaken die je vlot online regelt — denk hierbij aan het vastleggen van een afspraak, het melden van schade, een status inkijken, het indienen van een zorgdeclaratie of het doorgeven van een wijziging.

Is Unive betrouwbaar?

Unive bekommert zich oprecht om een verzekerd cliënteel. Zonder visie op winsten, focust men zich eerder steun, inclusiviteit en zorg. Wanneer je rondvraag doet binnen je nabije omgeving, bots je zonder twijfel op veel enthousiasme bij weerklank van Unive. Dankzij een hands-on, flexibele aanpak vanuit expertise helpt Unive werkelijk iedereen verder. Unive zet zich in zonder (!) oog op winsten. Meer dan 200 juristen staan paraat je verder te helpen met wat het is waarbij je hulp kan gebruiken. Heb je (nog) geen verzekering? Dit vormt geen enkele hindernis — Unive staat je met dezelfde daadkracht te woord.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag, bemerking of suggestie? Wens je een klacht aan te kaarten? Vraag je graag een vrijblijvende offerte aan? Spring binnen in één van Unive’s filialen — hier staat een medewerker je te woord. Ook een lijst aan eerder gestelde vragen brengt verdere duiding. Hiernaast bereik je het team zowel via mail, chat als telefonie. Doven en slechthorenden krijgen toegang tot een SMS-functie. Tot slot vind je Unive terug via Facebook en Twitter.

Wil jij ook beoordelen?

Vandaag kwam je meer te weten over Unive en wat het aanbod voor je vraag kan betekenen. Op basis van voorgaande ervaringen vormde je helder besluit. Ging je ondertussen over tot een eerste contact? Sloot je een verzekering aan? Ontving je een juridisch advies en ben je tevreden over het resultaat? Twijfel niet een eigen beoordeling neer te schrijven. Het helpt zij die binnenkort voor eenzelfde overweging staan opnieuw verder.

Reviews over Unive

Gerelateerde bedrijven

Ditzo logo
Ditzo
6 beoordelingen
7
IndependerZorg logo
IndependerZorg
2 beoordelingen
9
ZorgKiezer.nl logo
ZorgKiezer.nl
2 beoordelingen
9
4
23% zou hier weer kopen
10 beoordelingen
Lees onze review over Unive

Unive is geverifieerd door ons expert team. De webshop Unive bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Unive lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Unive. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van unive.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van unive.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Unive.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede autoverzekeraar

Nadat ik met onze auto aangereden was op zaterdagmiddag ben ik maandagmorgen even langs kantoor in Ede gegaan en schadeformulieren afgegeven kreeg ik van medewerkster te horen ,o u bent all risk verzekerd dus regelen wij verder alles voor u en inderdaad ALLES werd geregeld en heel vlot.

Geplaatst op: 17-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Best goeie verzekeringen

Er is altijd wel iets aan te merken op een verzekeraar. Zo zie je maar weer in de reacties. Maar om eerlijk te zijn ben ik al 12 jaar verzekerd bij Unive en verschillende keren heb ik ze nodig gehad en nog nooit problemen. Heb een autoverzekering, reisverzekering, caravanverzekering en een rechtsbijstand bij ze afgesloten en nog nooit problemen. Ook niet toen ik schade had aan mijn auto en caravan tijdens mijn vakantie. Voor mij dus geen problemen en altijd zeer goed geholpen.

Geplaatst op: 24-11-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slecht

Mensen niet doen !!!!!!!noooit unive verzekering ,
betref : schadeclaim nummer 2804828 Ik wens mij te beklagen over de afhandeling van mijn schadeclaim, alsook over de behandeling van mijn zaak door een uwer medewerkers, mevrouw xxx. Deze heeft mij op onvriendelijke wijze, met luide stem duidelijk gemaakt dat ik mijn probleem zelf maar moet oplossen! Dit is van de zotte!
Allereerst is er een expert van u langs geweest, die heeft geconstateerd dat alle schade re?el is en vergoedenswaardig. Ik mag van hem een deel van mijn keuken vernieuwen. Hiervoor wil hij eerst een offerte van een keukenbedrijf zien. Aldus is geschied en de offerte is door hem ook goedgekeurd. Vanaf hier komt de zaak in handen van mevr. xxx. Nu zit ik klem: De Keukenconcurrent zegt: eerst het gehele bedrag betalen, dan komen wij. Mevrouw xxx zegt, met luide stem, ?dat is hun werkwijze, daar heb ik niets mee te maken. Ik maak 70% van het bedrag over, de rest wanneer het klaar is.? De rest ik moet zelf voorschieten, anders kan zij mij niet verder helpen. Dat geld heb ik op dit moment niet. Betekent dat dan dat ik mijn keuken niet kan laten herstellen? Ik kan nu dus niets bestellen, omdat ik maar een deel van het bedrag krijg?
Als de offerte toch is goedgekeurd door uw eigen expert, wat is dan de reden om een deel van de vergoeding in te houden? Is het echt nodig dat ik hier ook nog rechtshulp bij haal? Laten we gewoon vriendelijk blijven, en haal die brutale dame van deze zaak af, aub

Geplaatst op: 08-07-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mehdi

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Schadeafhandeling

22 mei 2018 is onze (geparkeerde) auto aangereden door iemand die bij unive verzekerd is. Zelfde dag heeft betrokken dit gemeld en op 24 mei heeft unive een schaderapport ontvangen. Na vele verzoeken dit snel af te handelen gebeurt er niets. Schuldvraag is bekent. Buiten onze schuld zitten wij met een auto die niet gerepareerd kan worden omdat unive maar niet met een toezegging komt. Email wordt niet op gereageerd en telefonisch allee een toezegging dat het spoedig wordt beoordeeld. Nog nooit zoiets onfatsoenlijks en absurde behandeling meegemaakt.

Geplaatst op: 22-06-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ben B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geslachtofferd keer op keer door Unive !

wacht al 7 jaar op vergoeding letselschade door Unive !!!!
dit ondanks 100 % schriftelijke erkenning van schade !

Geplaatst op: 27-05-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Unive geen dekking annuleirngsverzekering bij ziekte

let goed op bij het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering. Unive keert namelijk niet uit bij annulering wegens ziekte! Wij zijn hierdoor met een flinke schadepost blijven zitten, wij hebben een verre reis moeten annuleren wegens ziekte van een van ons gezin, en Unive heeft niets uitgekeerd.

Geplaatst op: 28-03-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Klazien

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze rechtsbijstandverzekering

Na altijd braaf mijn premie betaald te hebben had ik Univé nodig omdat ik de ziektewet uitgezet dreig te worden
Nadat ik doorverbonden was door de helpdesk werd mij (ach hoe toevallig!)meegedeeld dat als ik gewerkt had of in de WW had gezeten ik wel recht had op hulp maar in de ziektewet heb ik geen recht hierop , dat zowel de ziektewet als de WW door een en hetzelfde bedrijf ;het UWV, betaald worden maakt voor hun niets uit

En zo vinden ze altijd wel een rotsmoes om jou in dit geval nou net niet te helpen!
Volgens de medewerker van Univé had ik WEL recht op hulp maar zo werkt het dus , Bij Univé weten ze zelf niet wat ze jou voor pakket verkopen maar verkopen ze je wel een partij gebakken lucht ! Meteen opzeggen en nooit meer met die afleggers in zee gaan want het enigste wat je mag doen is betalen ,maar hulp HO MAAR !

Geplaatst op: 16-06-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Wim

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een onprettige verzekeraar

Mijn ouders zijn al een jaartje ouder en zijn ook een beetje aan de zieken kant. Het overstappen van een zelfstandige naar verpleegtehuis maakt Unive ook al misbruik door zowel de aanvullende verzekering te ontvangen als de AWBZ

Geplaatst op: 06-10-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Patric

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Op zwarte lijst geplaatst

hallo na bijna 30 te zijn verzekert bij unive gaan we na een meningsverschil over een autoverzekering uit elkaar ( we hebben daar bijna alles verzekerd )aan ons werd niks gevraagd en unive gaf ons de keus de autoverzekering aanpassen anders werd de autoverzekering opgezegt

ik heb centraal beheer achmea gevraagd om het hele pakket te verhuizen naar hun nu is deze aanvraag uiteindelijk afgewezen , in een brief hebben ze uitgelegt dat de afwijzing komt door een vermelding bij stichting CIS

ik vind dit vreemd we hebben verder nooit geen problemen met unive gehad

we hebben het gevoel dat een trap nakrijgen

vriendelijke groet frans njagul

Geplaatst op: 19-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Frans N.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Unive


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Ditzo logo
Ditzo
6 beoordelingen
7
IndependerZorg logo
IndependerZorg
2 beoordelingen
9
ZorgKiezer.nl logo
ZorgKiezer.nl
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Unive een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 10 beoordelingen geplaatst over Unive. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 23% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Unive reviews? Dan kun je naar de website van Unive gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie