Unive logo

Unive ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

11 beoordelingen • 3,8
Unive logo
Unive ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
11 beoordelingen • 3,8
Beoordeling
11 beoordelingen
3,8
5 sterren
9%
4 sterren
18%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
73%
3,8
3,8
3,8
3,8

Gerelateerde bedrijven

FBTO logo FBTO
14 beoordelingen
5,4
CentraalBeheer logo CentraalBeheer
0 beoordelingen
10
HEMA verzekeringen logo HEMA verzekeringen
0 beoordelingen
10

Unive ervaringen

Op deze site kun je reacties lezen van mensen die hun Unive ervaringen graag delen. Heb je zelf gebruik gemaakt van de producten en diensten van Unive, dan kan je jouw Unive ervaringen delen door een review te plaatsen. Bekijk de beoordelingen en maak een verstandige keuze wanneer je een aankoop gaat doen.

Over Unive

Unive is een van de grootste verzekeraars in Nederland met meer dan 600.000 klanten. Het verzekeringsaanbod van Unive is zeer uitgebreid en je kunt voor bijna elke verzekering terecht bij Unive. Ook voor zakelijke klanten heeft Unive verzekeringen. Het bedrijf heeft geen winstoogmerk en daarom kunnen ze de kosten laag houden.

Unive verzekeringen

Voor welke verzekering je ook komt, Unive verzekeringen zijn er in vele soorten en maten. Dit zijn de Unive verzekeringen waar je uit kan kiezen: Unive vervoer verzekeringen

  • Autoverzekering
  • Bromfietsverzekering
  • Elektrische scooterverzekering
  • Motorverzekering
  • Fietsverzekering
  • Elektrische fietsverzekering
  • Klassiekerverzekering

Unive vrije tijds verzekeringen

  • Doorlopende reisverzekering
  • Kortlopende reisverzekering
  • Annuleringsverzekering
  • Vouwwagenverzekering
  • Caravanverzekering
  • Kampeerautoverzekering
  • Watersportverzekering

Unive zorgverzekeringen

  • Zorgverzekering
  • Collectieve Zorgverzekering
  • ZEKUR jongerenverzekering

Unive huisverzekeringen

  • Inboedelverzekering
  • Opstalverzekering
  • Woonlastenbeschermer
  • Kostbaarhedenverzekering
  • ZEKUR Wonen

Unive rechtsverzekeringen

  • Rechtsbijstandverzekering
  • Aansprakelijkheid particulier

Unive nabestaanden verzekeringen

  • Uitvaartverzekering
  • Overlijdensrisicoverzekering

Unive ervaringen en klachten

Heb jij Unive ervaringen of juist Unive klachten en wil je deze delen? Schrijf dan je Unive ervaringen op in een review en geef Unive een beoordeling.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Unive

profielfoto van Anoniem
Anoniem
17-12-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede autoverzekeraar

Nadat ik met onze auto aangereden was op zaterdagmiddag ben ik maandagmorgen even langs kantoor in Ede gegaan en schadeformulieren afgegeven kreeg ik van medewerkster te horen ,o u bent all risk verzekerd dus regelen wij verder alles voor u en inderdaad ALLES werd geregeld en heel vlot.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-11-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Best goeie verzekeringen

Er is altijd wel iets aan te merken op een verzekeraar. Zo zie je maar weer in de reacties. Maar om eerlijk te zijn ben ik al 12 jaar verzekerd bij Unive en verschillende keren heb ik ze nodig gehad en nog nooit problemen. Heb een autoverzekering, reisverzekering, caravanverzekering en een rechtsbijstand bij ze afgesloten en nog nooit problemen. Ook niet toen ik schade had aan mijn auto en caravan tijdens mijn vakantie. Voor mij dus geen problemen en altijd zeer goed geholpen.

profielfoto van Mehdi
Mehdi
08-07-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
zeer slecht

Mensen niet doen !!!!!!!noooit unive verzekering ,
betref : schadeclaim nummer 2804828 Ik wens mij te beklagen over de afhandeling van mijn schadeclaim, alsook over de behandeling van mijn zaak door een uwer medewerkers, mevrouw xxx. Deze heeft mij op onvriendelijke wijze, met luide stem duidelijk gemaakt dat ik mijn probleem zelf maar moet oplossen! Dit is van de zotte!
Allereerst is er een expert van u langs geweest, die heeft geconstateerd dat alle schade re?el is en vergoedenswaardig. Ik mag van hem een deel van mijn keuken vernieuwen. Hiervoor wil hij eerst een offerte van een keukenbedrijf zien. Aldus is geschied en de offerte is door hem ook goedgekeurd. Vanaf hier komt de zaak in handen van mevr. xxx. Nu zit ik klem: De Keukenconcurrent zegt: eerst het gehele bedrag betalen, dan komen wij. Mevrouw xxx zegt, met luide stem, ?dat is hun werkwijze, daar heb ik niets mee te maken. Ik maak 70% van het bedrag over, de rest wanneer het klaar is.? De rest ik moet zelf voorschieten, anders kan zij mij niet verder helpen. Dat geld heb ik op dit moment niet. Betekent dat dan dat ik mijn keuken niet kan laten herstellen? Ik kan nu dus niets bestellen, omdat ik maar een deel van het bedrag krijg?
Als de offerte toch is goedgekeurd door uw eigen expert, wat is dan de reden om een deel van de vergoeding in te houden? Is het echt nodig dat ik hier ook nog rechtshulp bij haal? Laten we gewoon vriendelijk blijven, en haal die brutale dame van deze zaak af, aub

profielfoto van Ben B.
Ben B.
22-06-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
schadeafhandeling

22 mei 2018 is onze (geparkeerde) auto aangereden door iemand die bij unive verzekerd is. Zelfde dag heeft betrokken dit gemeld en op 24 mei heeft unive een schaderapport ontvangen. Na vele verzoeken dit snel af te handelen gebeurt er niets. Schuldvraag is bekent. Buiten onze schuld zitten wij met een auto die niet gerepareerd kan worden omdat unive maar niet met een toezegging komt. Email wordt niet op gereageerd en telefonisch allee een toezegging dat het spoedig wordt beoordeeld. Nog nooit zoiets onfatsoenlijks en absurde behandeling meegemaakt.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-05-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
geslachtofferd keer op keer door Unive !

wacht al 7 jaar op vergoeding letselschade door Unive !!!!
dit ondanks 100 % schriftelijke erkenning van schade !

profielfoto van Klazien
Klazien
28-03-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
unive geen dekking annuleirngsverzekering bij ziekte

let goed op bij het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering. Unive keert namelijk niet uit bij annulering wegens ziekte! Wij zijn hierdoor met een flinke schadepost blijven zitten, wij hebben een verre reis moeten annuleren wegens ziekte van een van ons gezin, en Unive heeft niets uitgekeerd.

profielfoto van Wim
Wim
16-06-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloze rechtsbijstandverzekering

Na altijd braaf mijn premie betaald te hebben had ik Univé nodig omdat ik de ziektewet uitgezet dreig te worden
Nadat ik doorverbonden was door de helpdesk werd mij (ach hoe toevallig!)meegedeeld dat als ik gewerkt had of in de WW had gezeten ik wel recht had op hulp maar in de ziektewet heb ik geen recht hierop , dat zowel de ziektewet als de WW door een en hetzelfde bedrijf ;het UWV, betaald worden maakt voor hun niets uit

En zo vinden ze altijd wel een rotsmoes om jou in dit geval nou net niet te helpen!
Volgens de medewerker van Univé had ik WEL recht op hulp maar zo werkt het dus , Bij Univé weten ze zelf niet wat ze jou voor pakket verkopen maar verkopen ze je wel een partij gebakken lucht ! Meteen opzeggen en nooit meer met die afleggers in zee gaan want het enigste wat je mag doen is betalen ,maar hulp HO MAAR !

profielfoto van Patric
Patric
06-10-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Wat een onprettige verzekeraar

Mijn ouders zijn al een jaartje ouder en zijn ook een beetje aan de zieken kant. Het overstappen van een zelfstandige naar verpleegtehuis maakt Unive ook al misbruik door zowel de aanvullende verzekering te ontvangen als de AWBZ

profielfoto van Frans N.
Frans N.
19-10-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
op zwarte lijst geplaatst

hallo na bijna 30 te zijn verzekert bij unive gaan we na een meningsverschil over een autoverzekering uit elkaar ( we hebben daar bijna alles verzekerd )aan ons werd niks gevraagd en unive gaf ons de keus de autoverzekering aanpassen anders werd de autoverzekering opgezegt

ik heb centraal beheer achmea gevraagd om het hele pakket te verhuizen naar hun nu is deze aanvraag uiteindelijk afgewezen , in een brief hebben ze uitgelegt dat de afwijzing komt door een vermelding bij stichting CIS

ik vind dit vreemd we hebben verder nooit geen problemen met unive gehad

we hebben het gevoel dat een trap nakrijgen

vriendelijke groet frans njagul

Schrijf een review over Unive

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

FBTO logo FBTO
14 beoordelingen
5,4
CentraalBeheer logo CentraalBeheer
0 beoordelingen
10
HEMA verzekeringen logo HEMA verzekeringen
0 beoordelingen
10

Andere gerelateerde bedrijven

Simyo logo Simyo
14 beoordelingen
7,8
T-Mobile logo T-Mobile
9 beoordelingen
3,3
Ditzo logo Ditzo
5 beoordelingen
6,4
Simpel logo Simpel
20 beoordelingen
4,6
C-date logo C-date
4 beoordelingen
5
Alleenstaande Mama's logo Alleenstaande Mama's
6 beoordelingen
8,7
Alleenstaande Papa's logo Alleenstaande Papa's
3 beoordelingen
8,7
NewFigure Clinic logo NewFigure Clinic
8 beoordelingen
8,8
Actievandedag logo Actievandedag
31 beoordelingen
5,7
247Parking.nl logo 247Parking.nl
9 beoordelingen
3,8
WeetWieJeDate.nl logo WeetWieJeDate.nl
1 beoordelingen
4
Flinndal logo Flinndal
10 beoordelingen
7,6
Sixt logo Sixt
17 beoordelingen
4
Match4me.nl logo Match4me.nl
6 beoordelingen
8,3
NieuweRelatie.nl logo NieuweRelatie.nl
1 beoordelingen
8
Vijftigplusdating.nl logo Vijftigplusdating.nl
7 beoordelingen
6
VidaXL logo VidaXL
72 beoordelingen
3,0
SeniorenGeluk.nl logo SeniorenGeluk.nl
0 beoordelingen
10
DatingEasy.nl logo DatingEasy.nl
3 beoordelingen
5,3
Sunny Cars logo Sunny Cars
35 beoordelingen
6,2
Belvilla logo Belvilla
23 beoordelingen
3,0
Blokker.nl logo Blokker.nl
80 beoordelingen
3,1
Drogisterij.net logo Drogisterij.net
4 beoordelingen
6
Monuta logo Monuta
2 beoordelingen
9
Karins choice logo Karins choice
7 beoordelingen
7,4
Keukenplaats logo Keukenplaats
4 beoordelingen
10
Hunkemöller logo Hunkemöller
10 beoordelingen
4,4
Sawadee logo Sawadee
2 beoordelingen
8
Oad logo Oad
1 beoordelingen
8
Autobandenmarkt logo Autobandenmarkt
2 beoordelingen
10
Beerze Bulten logo Beerze Bulten
1 beoordelingen
10
Zoweg.nl logo Zoweg.nl
3 beoordelingen
7,3
GoFun logo GoFun
2 beoordelingen
5
Pure Energie logo Pure Energie
23 beoordelingen
9,1
Europcar logo Europcar
9 beoordelingen
3,6
50Liefde logo 50Liefde
48 beoordelingen
8,0
Engie logo Engie
5 beoordelingen
9,2
Traveldeal logo Traveldeal
11 beoordelingen
8,4
Qupid.nl logo Qupid.nl
0 beoordelingen
10
Roompot.nl logo Roompot.nl
2 beoordelingen
10
Kamernet logo Kamernet
1 beoordelingen
10
Bloompost logo Bloompost
4 beoordelingen
8
E-boekhouden logo E-boekhouden
1 beoordelingen
10
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
31 beoordelingen
3,7
Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10
InShared logo InShared
0 beoordelingen
10
IndependerAuto logo IndependerAuto
0 beoordelingen
10

Alle subcategorieën uit deze categorie