ACSI Verzekeringen logo

ACSI Verzekeringen reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
ACSI Verzekeringen reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4584
ACSI Verzekeringen logo
Website
acsi.eu
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen ACSI Verzekeringen

Kamperen is en blijft één van de favoriete manieren van heel wat mensen om op vakantie te gaan. Je voelt je één met de natuur, beschikt over heel wat flexibiliteit en bovendien is het meestal niet al te duur. Wie kamperen zegt denkt natuurlijk aan ACSI en de bekende groene campinggidsen. Bij ACSI vind je echter ook heel wat verzekeringen terug. Maar zijn de ACSI Verzekeringen de beste keuze? Wat vertellen de klanten van ACSI Verzekeringen? Hier vind je reviews en beoordelingen van ACSI Verzekeringen terug. Zo koop jij geen kat in een zak.

Over ACSI Verzekeringen

ACSI Verzekeringen is een tak van het bekende bedrijf ACSI dat gespecialiseerd is in informatie over kamperen en campings. ACSI is dan ook vooral bekend omwille van de groene campinggidsen die je al vele tientallen jaren in de winkels terug kunt vinden. ACSI werd meer dan vijftig jaar geleden opgericht door Ed van Reine die zich tot doel stelde om kampeerliefhebbers van correcte informatie te voorzien. Vandaag de dag heeft ACSI een enorm inspectieteam dat jaarlijks meer dan 10 000 campings inspecteert en quoteert. ACSI Verzekeringen is een het onderdeel van dit bekende bedrijf dat de focus legt op allerhande verzekeringen die handig tot noodzakelijk zijn voor de kampeerder. Goed om te weten is dat je kunt genieten van stapelkorting bij meerdere verzekeringen en je bovendien het FreeLife magazine van ACSI gratis krijgt bij het afsluiten van een verzekering.

Waarom kiezen voor ACSI Verzekeringen?

Bij ACSI Verzekeringen vind je niet alleen een betrouwbare aanbieder met kennis van kamperen terug maar boven alles een ruim aanbod. Zo kan je bij ACSI Verzekeringen terecht voor camperverzekeringen, maar ook voor een caravanverzekering, een vouwwagenverzekering en een doorlopende reisverzekering. Ook voor onderweg en zelfs voor thuis kan je bij ACSI Verzekeringen terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een motorverzekering of een inboedelverzekering? Op de website kan je terecht voor een ruim aanbod aan diensten na het afsluiten van een verzekering. Zo kan je vragen stellen of advies vragen aan de klantendienst. Zo kan je schade melden aan ACSI Verzekeringen of je kunt ook jouw verzekeringen wijzigen. Heb je interesse gekregen in ACSI? Of blijf je gewoon graag op de hoogte van eventuele nieuwtjes en promoties? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief. Alternatief kan je ook het Facebook- of het Instagramprofiel van ACSI volgen!

Is ACSI Verzekeringen betrouwbaar?

Binnen de sector van het kamperen ga je geen onderneming vinden met een betere reputatie dan ACSI Verzekeringen. ACSI is al meer dan vijftig jaar actief binnen de sector, is de grootste speler van Europa en heeft bovendien de bekendste campinggids die ze op de markt uitbrengen. Bovendien vind je op de website van ACSI een schat aan informatie over het bedrijf en de verschillende producten. Vind je hier toch nog niet waar je naar op zoek bent? Dan kan je altijd de eigen klantendienst van ACSI Verzekeringen een berichtje sturen. Goed om te weten is ook dat ACSI nauw samenwerkt met heel wat campings en zelfs andere bedrijven. Er is dus geen enkele reden om deze internationale speler te wantrouwen. Bovendien is ook de verbinding met het internet en de webpagina van ACSI Verzekeringen veilig. Zoals je kunt zien aan het slotje in de adresbalk is de website van ACSI Verzekeringen beveiligd dankzij het SSL-protocol.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over één van de producten van ACSI Verzekeringen? Of zit je met een klacht? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantendienst van ACSI Verzekeringen. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je via sociale media een berichtje sturen. Ook kan je tijdens de kantooruren telefonisch contact opnemen of een mail sturen. Let wel goed op. ACSI Verzekeringen heeft een eigen telefoonnummer naast het algemene nummer van ACSI. Controleer dus op voorhand even of je wel goed zit. De klantendienst van ACSI Verzekeringen is vrij actief en geeft meestal binnen een werkdag een antwoord op vragen. Klachten stuur je bij voorkeur per mail door richting ACSI!

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens één van de verzekeringen van ACSI Verzekeringen? Of heb je op een andere manier ervaring met dit bedrijf? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw beoordeling van ACSI Verzekeringen. Wat vind je van het aanbod aan verzekeringen? Zijn de voorwaarden goed? Reageren ze bij ACSI Verzekeringen snel op vragen of bij problemen? Schrijf jouw review over ACSI Verzekeringen op deze pagina!

Reviews over ACSI Verzekeringen
Gerelateerde bedrijven
De Friesland logo
De Friesland
1 beoordeling
10
Diks.nl logo
Diks.nl
2 beoordelingen
9
NKC logo
NKC
3 beoordelingen
5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met ACSI Verzekeringen

ACSI Verzekeringen is geverifieerd door ons expert team. De webshop ACSI Verzekeringen bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is ACSI Verzekeringen lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via ACSI Verzekeringen. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van acsi.eu is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van acsi.eu te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 23-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over ACSI Verzekeringen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
De Friesland logo
De Friesland
1 beoordeling
10
Diks.nl logo
Diks.nl
2 beoordelingen
9
NKC logo
NKC
3 beoordelingen
5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ACSI Verzekeringen een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over ACSI Verzekeringen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ACSI Verzekeringen actief?

ACSI Verzekeringen is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) reisverzekeraars , camperverzekeraars en caravanverzekeraar.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ACSI Verzekeringen reviews? Dan kun je naar de website van ACSI Verzekeringen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie