Office-Deals.be logo

Office-Deals.be reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Office-Deals.be reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
333
Office-Deals.be logo
Website
office-deals.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Office-deals.be

Ben je op zoek naar kantoorartikelen en meer, dan zou zaken kunnen doen met het online platform Online-deals.be. Om te kijken of dat ook echt zo is, hebben we speciaal voor jou de reviews en ervaringen samengevat. Aan de hand van die samenvatting kun je beoordelen of Office-deals.be ook voor jou een geschikte partner is.

Over Office-deals.be

Office-deals is hét adres voor kantoorartikelen en nog heel veel meer. Het levert voor particulier en ZZP’er en heeft een standaard assortiment met goedkope kantoorartikelen. Daarnaast biedt het een uitgebreid assortiment presentatiematerialen, materialen die van elke bijeenkomst al op voorhand een succes maken. Behalve kantoormachines verkoopt Office-deals ook kantoormachines. Bij deze specialist vind je goedkope en eenvoudige materialen van de beste kwaliteit. De klant staat steeds centraal en daarom ook is het bestelproces eenvoudig gehouden. Bovendien bestel je er altijd veilig.

Waarom kiezen voor Office-deals.be

Het gemakkelijke bestelproces, de prijzen en het uitgebreide assortiment. Het zijn zomaar wat zaken die van Office-deals.be een interessante specialist maken. Je vindt er alles wat nodig is op (thuis)kantoor, en dat tegen aantrekkelijke prijzen. Behalve dat ben je er ook voor vals geld detectoren, geldtelmachines en kassa’s aan het enige juiste adres. Bij Office-deals.be krijg je bovendien hulp bij het vinden van de voor jou beste producten en weet jij je bovendien verzekerd van een snelle levering.

Is Office-deals.be betrouwbaar?

Uit alle reviews en ervaringen blijkt dat Office-deals.be een betrouwbare partner is. De hulp die je krijgt bij het maken van de juiste keuzes is onafhankelijk en je kunt er steeds vanuit gaan dat afspraak ook echt afspraak is bij deze specialist. Bovendien kun je 24 uur per dag een beroep doen op de klantenservice. Je betaalt in een veilige betaalomgeving en kunt er gewoon met iDeal betalen. Het feit dat de klanten het maximale aantal sterren geven voor zowel producten als diensten van Office-deals.be zegt in feite al genoeg, zeker ook over de betrouwbaarheid van deze aanbieder.

Klantenservice en klachten

De klant staat centraal bij Office-deals.be. En dus is ook de klantenservice prima in orde. De klantenservice is 24/7 bereikbaar en kan je ondersteuning bieden bij het vinden van het juiste product. Heb je een klacht, iets dat overigens zelden voorkomt, dan heb je verschillende manieren om die klacht kenbaar te maken. Je kunt gewoon bellen, maar evengoed kiezen voor de live chat. Het zijn snelle manieren om je klacht neer te leggen bij Office-deals.be. De specialist zal vervolgens trachten het geschil zo snel mogelijk uit de wereld te helpen.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij voordeel hebt van de extra informatie die de reviews en ervaringen opgeleverd hebben, kun je nog zorgvuldiger kiezen voor de juiste aanbieder. En dat zou dus zomaar Offrice-deals.be kunnen zijn. Omdat jij baat hebt gehad bij extra informatie door de beoordelingen, gaan we er toch wel vanuit dat jij voortaan ook een beoordeling gaat maken. Het vraagt maar heel weinig van je tijd en je kunt er andere mensen prima mee van dienst zijn.

Reviews over Office-Deals.be
Gerelateerde bedrijven
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
1 beoordeling
9
Schrijfwinkel.com logo
Schrijfwinkel.com
1 beoordeling
9
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
7,2
25% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Op website prijs incl. BTW, bij afrekenen is het plotseling excl. BTW.

Op website prijs artikel incl. BTW, bij afrekenen is het plotseling excl. BTW.
M.a.w. deze website is beslist niet te vertrouwen!!

Geplaatst op: 30-11-2022
Laatst bewerkt op: 30-11-2022
Geschreven door: Frits N.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar komen met een slap verhaal totaal geen service komen niet met een alternatief is niet meer leverbaar daar kan je het mee doen

Is niet meer op voorraad liegen dus was gewoon verkeerd geprijsd zeg het dan eerlijk en biedt een alternatief maar nee hoor dat komt niet in hun op

Geplaatst op: 09-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Richard H.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Als je lang wilt wachten tot er eindelijk iets komt, dan hier bestellen. Wil je snel dan ergens anders.

Vorige week donderdag A 6 tabbladen besteld. Halverwege de week later.maar eens gemaild waar de tabbladen bleven. Het antwoord was dat ze vrijdag arriveren. Meer dan 1 week voor 1 simpel setje tabbladen die zo in een envelop op kunnen worden gestuurd. Hoe moeilijk kan dit zijn.
Ben benieuwd of ze vandaag eindelijk aankomen.
In deze huidige tijd kun je het niet meer maken om zo lang te wachten met leveren.

Geplaatst op: 02-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rld H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Fijne printer gekocht

Ik heb hier een erg fijne printer gkocht en ik heb een goed ervaring gehad. De website is erg duidelijk en gebruikersvriendelijk. Het navigeren door de site ging gemakkelen en het is erg fijn dat je veel verschillende betaalmethodes hebt.

Geplaatst op: 16-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Delano B.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Office-Deals.be
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
1 beoordeling
9
Schrijfwinkel.com logo
Schrijfwinkel.com
1 beoordeling
9
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Office-Deals.be een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Office-Deals.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,2 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Office-Deals.be actief?

Office-Deals.be is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Office-Deals.be reviews? Dan kun je naar de website van Office-Deals.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie