De Friesland logo

De Friesland reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
De Friesland reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2553
De Friesland logo
Website
defriesland.nl
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen De Friesland

Op zoek naar een zorgverzekeraar? Wellicht dat je zaken kunt doen met De Friesland. We helpen je een handje door hier een samenvatting te geven van de reviews en ervaringen van bestaande klanten van De Friesland. Op basis daarvan kun je eventueel ook een polis afsluiten bij De Friesland.

Over De Friesland

De Friesland is een Nederlandse zorgverzekeraar en onderdeel van Achmea. Het is ontstaan uit een groep ziekenfondsen en ziekenkassen uit de vorige eeuw. Voorloper van De Friesland was het zieken- en begrafenisfonds Recht door Zee, een fonds dat al in 1815 werd opgericht. Vanaf 1990 werd de naam De Friesland Zorgverzekeraar gebruikt, een naam die in 2019 opnieuw veranderd in De Friesland. De Friesland is vanaf 2012 onderdeel van Achmea.

Waarom kiezen voor De Friesland?

De Friesland biedt zorg- en reisverzekeringen en doet dat tegen een concurrerende prijs. Daarnaast staat de verzekeraar bekend om de uitstekende informatie en voorlichting die gegeven wordt. Bovendien maakt de verzekeraar het de klant erg gemakkelijk. Zo sluit je heel snel online een verzekering af bij De Friesland. Met De Friesland heb je te maken met een zeer ervaren verzekeraar, die precies weet waar de consument behoefte aan heeft en verzekeringen op maat aanbiedt.

Is De Friesland betrouwbaar?

Uit de beoordelingen van klanten van De Friesland wordt duidelijk dat je te maken hebt met een betrouwbare verzekeraar. Dat blijkt alleen al uit het feit dat de verzekeraar al ontzettend lang actief is, ondanks de toch hevige concurrentie in de markt. Er is door De Friesland extra zorg besteed aan een zeer veilige website. Jouw gegevens zijn beschermd en je kunt er veilig een polis afsluiten. Ook het aantal klanten, een kleine 600.000, zegt wel iets over de betrouwbaarheid van deze verzekeraar. Dat zeggen zeker ook de rapportcijfers die het krijgt van Independer en de KlantenMonitor Zorgverzekering met respectievelijk een 8,3 en en 8,2. Het zijn prima cijfers die veel zeggen over deze verzekeraar.

Klantenservice en klachten

Het moge duidelijk zijn dat de klantenservice zeer belangrijk onderdeel is van de organisatie van De Friesland. Mocht je vragen of klachten hebben, kijk dan in eerste instantie eens bij de veel gestelde vragen op de website. Vaak worden zaken dan al duidelijker. Blijf je met een vraag of een klacht zitten? Een klacht kun je schriftelijk indienen, het adres van De Friesland vind je op de website. Je kunt echter ook sneller handelen en kiezen voor het sturen van een e-mail of kiezen voor contact via WhatsApp. Je zou het bijna vergeten, maar je kunt ook gewoon telefonisch contact opnemen met De Friesland.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij een weloverwogen besluit kunt nemen om al dan niet een polis af te sluiten bij De Friesland en hebt geprofiteerd van de beoordelingen van andere mensen, vragen wij je om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij andere mensen weer van dienst zijn als die keuzes moeten maken. Door het maken van een beoordeling kun je andere mensen echt van dienst zijn en helpen de beste beslissing te nemen.

Reviews over De Friesland
Gerelateerde bedrijven
HEMA Zorgverzekeringen logo
HEMA Zorgverzekeringen
2 beoordelingen
9,5
ZorgKiezer.nl logo
ZorgKiezer.nl
2 beoordelingen
9
Foyer Global Health Insurance logo
Foyer Global Health Insurance
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met De Friesland

Het bedrijf De Friesland is geverifieerd door ons. De webshop defriesland.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. De Friesland is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. De Friesland maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De Friesland is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van defriesland.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 23-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over De Friesland
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
HEMA Zorgverzekeringen logo
HEMA Zorgverzekeringen
2 beoordelingen
9,5
ZorgKiezer.nl logo
ZorgKiezer.nl
2 beoordelingen
9
Foyer Global Health Insurance logo
Foyer Global Health Insurance
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Friesland een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over De Friesland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Friesland actief?

De Friesland is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) reisverzekeraars en zorgverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De Friesland reviews? Dan kun je naar de website van De Friesland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie