Ditzo logo

Ditzo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Ditzo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Ditzo logo
Website
ditzo.nl
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Ditzo

Bij Ditzo kun je terecht voor het afsluiten van een verzekering. Dit verloopt volledig online. Wil je graag een van de verschillende verzekeringen afsluiten bij dit bedrijf? Maar weet je niet goed of dit bedrijf betrouwbaar is en wil je eerst graag wat meer informatie? Lees dan eerst de onderstaande tekst goed door. Om een goed beeld te kunnen krijgen van dit bedrijf hebben wij de belangrijkste informatie en de reviews en ervaringen van Ditzo voor jou op een rij gezet. Lees wat zoal de ervaringen van bestaande klanten zijn met Ditzo en neem vervolgens zelf een weloverwogen keuze om wel of niet een verzekering af te sluiten bij het bedrijf.

Over Ditzo

Ditzo is een internetverzekeraar dat onderdeel is van de groep van ASR Nederland N.V. Je kunt dus online bij Ditzo je verzekering(en) afsluiten. Het bedrijf biedt onder andere woonverzekeringen, inboedelverzekeringen, rechtsbijstandsverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen. Ook kun je bij Ditzo terecht voor het afsluiten van een reisverzekering en zorgverzekering. Het bedrijf biedt gunstige voorwaarden die je gemakkelijk naar wens kunt aanpassen, waar en wanneer jou dit uitkomt. Het bedrijf heeft een grote naamsbekendheid en heeft reeds een grote tevreden kring aan klanten.

Waarom kiezen voor Ditzo

Bij Ditzo regel je eenvoudig je verzekering online. Hierdoor hoef je dus niet naar een fysieke onderneming en kun je eenvoudig vanuit huis jouw verzekeringszaken regelen. Ditzo biedt een breed scala aan diverse soorten verzekeringen en heeft voor iedere klant zo het juiste pakket. Ook biedt Ditzo een goede service bij het afsluiten van een verzekering en kom je na het afsluiten niet voor verrassingen te staan. Kies daarnaast voor Ditzo wanneer duurzaamheid voor jou een belangrijk aspect is. Duurzame bedrijfsvoering is voor het bedrijf namelijk van groot belang en het bedrijf staat dan ook bekend als de meest duurzame zorgverzekeraar van Nederland en als een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid.

Is Ditzo betrouwbaar?

Ditzo is een succesvol bedrijf dat al een lange tijd actief is op de verzekeringsmarkt en dat dan ook zeker te vertrouwen is. Het bedrijf heeft tal van positieve klantbeoordelingen, een hoge naamsbekendheid en heeft diverse bekende partners, zoals ASR Nederland NV. Hierdoor weet je dat je het bedrijf kunt vertrouwen. Ook biedt het bedrijf een goede en zeer snelle klantenservice en scoort het bedrijf hoog in de markt op het gebied van gemak dankzij de handige Ditzo app. Daarnaast weet je dat Ditzo te vertrouwen is door de uitgebreide informatie over de verschillende verzekeringspakketten dat het bedrijf aanbiedt en de mogelijkheid deze eenvoudig aan te passen indien gewenst.

Klantenservice en klachten

Ditzo heeft een toegankelijke klantenservice die je eenvoudig telefonisch of via whatsapp kunt benaderen voor vragen en opmerkingen. Het bedrijf is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en claimt binnen twee uur al op je vraag te reageren. Ook kun je het bedrijf eenvoudig benaderen via sociale media, zoals op Facebook of op Twitter. Indien je een klacht hebt kun je een klachtenformulier opsturen en ontvang je daar binnen drie dagen een reactie op. Daarnaast biedt het bedrijf gunstige voorwaarden, zoals de mogelijkheid tot gespreid betalen, en diverse voordeelpakketten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een verzekering afgesloten bij Ditzo en wil je graag een beoordeling achterlaten voor andere klanten? Schrijf dan hoe jouw ervaring met Ditzo is verlopen en of je tevreden bent met je gekozen pakket en met de service van het bedrijf. Schrijf bijvoorbeeld of jouw ingediende schadeclaims snel zijn verholpen, of het bedrijf naar jouw verwachtingen goed heeft gehandeld en of jouw vragen snel zijn beantwoord. Ook kun je in jouw review schrijven of je het bedrijf wel of niet aan zou raden aan een andere consument. Met jouw review en advies help je andere kopers om een goede keuze te maken om wel of niet bij Ditzo een verzekering af te sluiten.

Reviews over Ditzo

Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
10 beoordelingen
4
Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9
Yezzer logo
Yezzer
2 beoordelingen
9
7
60% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Onze beoordeling over ditzo.nl

Het bedrijf Ditzo is geverifieerd door ons. De webshop ditzo.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Ditzo is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Ditzo maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van ditzo.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van ditzo.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Ditzo.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Autoverzekering snel geregeld

Ik belde in de morgen om een autoverzekering af te sluiten voor een auto die ik in de middag zou gaan ophalen.

Het was super snel geregeld. Ook wat prijs betreft is het echt een goede aanbieder. In vergelijking met andere autoverzekeraars is de prijs kwaliteit verhouding vele malen beter.

Geplaatst op: 29-03-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Knaken besparen op je zorgverzekering

Toen Ditzo jaren geleden begon met reclames op tv heb ik ze links laten liggen. Maar 2 jaar geleden in de vergelijking voor zorgverzekeraars kwam ik ze tegen. En in de top 3 zag ik Ditzo. En ik wist niet dat ze ook zorgverzekeringen deden. Dus ben me gaan verdiepen. Voorwaarden zijn compleet en veel is inbegrepen. En ook de maandelijkse kosten zijn heel goed.

Tip: bekijk ze dit jaar ook eens als je zorgverzekeringen gaat vergelijken

Geplaatst op: 18-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Budget verzekeren

Bij Ditzo ben ik nu 1,5 jaar verzekerd en heb tot nu toe weinig met ze van doen gehad. De prijzen voor de verzekeringen liggen lager dan bij andere verzekeraars en het idee van deze verzekeraar is volgensmij dan ook dat ze graag als prijsvechter gezien willen worden.

Krijg regelmatig updates en nieuwsberichten van ze dus wat informatievoorziening zit het wel goed. Wel jammer dat ik weinig advies op maat krijg maar wat kan je ook anders verwachten van een partij die het op prijs wil winnen.

Conclusie is dat ik krijg wat ik verwacht en ook niet veel meer. Dus eigenlijk ben ik wel tevreden.

Geplaatst op: 03-03-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Verschrikkelijke administratie

Helaas is het bij ditzo een bende bij de administratie. Al jaren lang verzekerd, maar uit het niet werden mijn schadevrije jaren opeens op 0 gezet. hierdoor vloog mijn premie omhoog en kon ik dus meer betalen. Na contact zou het per direct worden teruggezet. Helaas duurde dit direct wel 4 maanden Bedankt !

Geplaatst op: 29-01-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Arie

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Weigeren autoverzekering ondanks 22 schadevrije jaren

Nieuwe autoverzekering geweigerd, terwijl ik daarvoor wel bij DITZO met een andere auto was verzekerd. Bij DITZO moet je eerst opzeggen en daarna aanmelden. Vervolgens ondanks 22 schadevrije jaren door DITZO geweigerd!. Reden te veel schades in de afgelopen 5 jaar. Daarvoor heeft men het CIS geraadpleegd. Ditzo telt alle schades ( voor welke verzekering claim dan ook en is daar in hun voorwaarden niet transparant over). Door pech heeft mijn auto de afgelopen 5 jaar driemaal een schade gehad. Alle schades zijn betaald door de tegenpartij en DITZO heeft geen euro hoeven uitkeren…! Desalniettemin toch geweigerd. Dit kan problemen geven als je een andere verzekering wilt afsluiten en de vraag krijgt of je ooit bent geweigerd. Dus behalve weigeren brengt DITZO je ook nog in de problemen bij het afsluiten van een verzekering bij een andere maatschappij. De klacht die ik heb ingediend is beantwoord alleen men een herhaling van hun beleid. Het zou algemeen bekend moeten zijn hoe DITZO met zijn verzekerden omgaat zodat niemand daar meer een verzekering afsluit.
Ik zit nu gelukkig weer bij een betrouwbare verzekerin

Geplaatst op: 13-04-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: W. K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Ditzo


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
10 beoordelingen
4
Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9
Yezzer logo
Yezzer
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ditzo een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Ditzo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ditzo actief?

Ditzo is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) inboedelverzekeraars , overlijdensrisicoverzekeraars , rechtsbijstandverzekering , reisverzekeraars , schadeverzekeraars , uitvaartverzekeraars en zorgverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ditzo reviews? Dan kun je naar de website van Ditzo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie