Kingpolis logo

Kingpolis reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Kingpolis reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Kingpolis logo
Website
fietspolis.eu
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Kingpolis

Als je iets kostbaars koopt als een fiets, dan doe je er verstandig aan die goed te verzekeren. Dat zou je kunnen doen via Kingpolis. Om te onderzoeken of Kingpolis een geschikte partner voor jou is, hebben we de reviews en ervaringen van al bestaande verzekeringsnemers doorgenomen en voor jou samengevat. Aan de hand van onze bevindingen kun je besluiten om ook voor Kingpolis te kiezen.

Over Kingpolis

Bij Kingpolis kun je prima je stadsfiets of je elektrische fiets verzekeren. Behalve een nieuwe fiets kun je eveneens een verzekering afsluiten voor een gebruikte fiets. Bekend en bekroond is de doorlopende e-bike verzekering die deze specialist je aan kan bieden. Kingpolis keert altijd uit in natura. Dat wil zeggen dat als je fiets gestolen is, je gewoon een nieuwe fiets uit kunt zoeken. Behalve verzekeringstechnisch biedt een verzekering bij Kingpolis je meer voordelen, waaronder een fikse korting op het lidmaatschap van de Fietsersbond.

Waarom kiezen voor Kingpolis?

Sluit je een fietsverzekering af bij deze specialist, dan kun je relaxed fietsen. Van afschrijving is geen sprake en bij een verzekering heb je de zekerheid van 24/7 pechhulp binnen heel Europa. De verzekering van Kingpolis is al jarenlang als de beste getest en kent een looptijd van drie of vijf jaar. De verzekering is speciaal bedoeld voor Nederlandse ingezetenen en biedt behalve een zeer gunstige prijs, meer voordelen. Het is met de elektrische fietsen van tegenwoordig en zeker ook met de fraaie stadsfietsen gewoon goed je fiets te verzekeren. Dat fietst een stuk prettiger.

Is Kingpolis betrouwbaar?

Een zeer betrouwbare partner. Dat is hoe de mensen die al een verzekering hebben bij Kingpolis in hun reviews en ervaringen deze verzekeraar noemen. Zij prijzen de verzekeraar vanwege het feit dat Kingpolis bij diefstal of total loss tot vijf jaar na aankoop de nieuwwaarde vergoed. Gedurende de eerste drie jaar wordt zelfs een prijsstijging tot 4 procent meegenomen. Betrouwbaar is ook al de Casco Compleet dekking, een verzekering voor diefstal en beschadigingen. Bij die verzekering krijg je standaard een ongevallenverzekering, verhaalsrechtsbijstand en Europese pechhulp. Het feit dat de Consumentenbond jarenlang vol lof is over de verzekeraar geeft eveneens (veel) vertrouwen. Ook het rapportcijfer dat de klanten Kingpolis geven biedt houvast met 4,4 uit 5. En dat is gewoon een prima cijfer.

Klantenservice en klachten

Voor je een klacht indient, mocht daar aanleiding voor zijn, is het altijd goed om eerst de veel gestelde vragen te bekijken. Mocht je toch graag contact leggen met de verzekeraar, dan kan dat per brief, via de telefoon en ook door het sturen van een e-mail. Je kunt ook nog eens contact leggen via de social media kanalen Facebook, Twitter en LinkedIn. Contactmogelijkheden voldoende dus.

Wil jij ook beoordelen?

Juist aan de beoordelingen van mensen die al gebruik maken van een product of dienst heb je veel. Het is praktische informatie en info uit de eerste hand. Het helpt je echt bij het maken van de juiste keuze. Om die reden willen we jou vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Op die manier kun jij andere mensen ook helpen bij het doorhakken van de bekende knopen.

Reviews over Kingpolis

Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
10 beoordelingen
4
Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9
Diks.nl logo
Diks.nl
2 beoordelingen
9
6,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over fietspolis.eu

Kingpolis is geverifieerd door ons expert team. De webshop Kingpolis bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Kingpolis lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Kingpolis. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Kingpolis is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van fietspolis.eu te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Kingpolis.

Geplaatst op: 23-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel geholpen

Mijn accu van de e-bike was gestolen toen ik hem in de stad had geparkeerd en dit heb ik toen zo snel mogelijk aangegeven bij de website en ik ben super snel geholpen. Super snelle top service!

Geplaatst op: 16-05-2021
Laatst bewerkt op: 14-07-2021
Geschreven door: Evy V.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht bereikbaar en slechte service bij pechhulp

Mijn trapper van mijn nieuwe e- bike brak af tijdens een fietstochtje in de vakantie. Pechhulp gebeld. Lang in de wacht gestaan en toen ik eindelijk iemand aan de lijn kreeg hoorde ik dat ze niet repareerden maar mij wel naar een fietsenmaker of een ander adres konden brengen. Onder pechhulp versta ik dat ze zo'n eenvoudige reparatie wel zouden oplossen. Maar afijn, ik zeg breng me dan maar naar een fietsenmaker. Wordt er gevraagd of ik wist waar die was. Uhh ik ben op vakantie in een vreemde stad. Ik zeg of naar een stella service centrum. Die bleek 5 km verderop te zitten. Maar op de vraag of mijn man dan ook mee kon met zijn fiets , we waren tenslotte samen, bleek dit door corona ook niet te kunnen. Er zou binnen 3 kwartier iemand langs komen om mij weg te brengen. Ondertussen had mijn man op internet een fietsenmaker een paar straten verderop gevonden. Dus wij daarnaartoe. Ik terug proberen te bellen om te zeggen dat ze niemand weer langs hoeven te sturen. Afijn, weer lang in wacht. Toen werd ik doorgestuurd naar een voicemail. Ik ingesproken. 1 uur later, we zaten inmiddels lekker op een terradje ater werd ik gebeld door hun waar ik stond. Pff , blij dat we het zelf hadden opgelost. Maar aan die pechhulp heb je dus helemaal niets. Zonde van het geld !

Geplaatst op: 30-07-2021
Laatst bewerkt op: 30-07-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Kingpolis


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
10 beoordelingen
4
Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9
Diks.nl logo
Diks.nl
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kingpolis een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Kingpolis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kingpolis actief?

Kingpolis is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fietsverzekeraar.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kingpolis reviews? Dan kun je naar de website van Kingpolis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie