InShared logo

InShared reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
InShared reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2077
InShared logo
Website
inshared.nl
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen InShared

Het is belangrijk om je goed te verzekeren. Dat weten we allemaal. Wil je een verzekering afsluiten, dan kun je onder meer terecht bij InShared. Omdat wij hier de reviews en ervaringen voor je samengevat hebben, krijg je een heel erg goed beeld van de verzekeraar. Op basis van die samenvatting kun jij beslissen om eventueel ook met InShared in zee te gaan.

Over InShared

InShared staat voor een eerlijke verzekering. Je krijgt bij de verzekeraar een anti-graaigarantie en bij InShared is men al evenmin van de kleine lettertjes. Er wordt normale taal gesproken en je hebt zelf steeds inzicht in de verzekering, je premies en schades. Er wordt bij InShared alles gedaan om zaken als dubbele dekking en oververzekeren te voorkomen. Je kunt zelf de verzekeringen regelen, de verzekering stopzetten en schades claimen en in de gaten houden hoe het met de afhandeling gaat. Bij InShared speelt de digitale verzekeringsmap dus een centrale rol. Omdat InShared zo werkt, worden de kosten laag gehouden en daardoor kunnen de premies ook lager gehouden worden.

Waarom kiezen voor InShared?

Bij InShared betaal je nooit teveel en wordt in normaal Nederlands gepraat. Je regelt zelf vrijwel alles via je eigen digitale verzekeringsmap en er is een alarmnummer beschikbaar voor noodsituaties. InShared biedt verder een breed pakket aan verzekeringen aan. Zo sluit je een auto-, brommer- en scooterverzekering af, net als je er een motor-, fiets- en caravanverzekering af kunt sluiten. Voor in en om het huis kun je kiezen voor een inboedelverzekering en een woonverzekering, terwijl InShared ook reisverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, ongevallenverzekeringen en dierenverzekeringen aanbiedt. Een heel breed pakket dus, met voor iedereen een passende verzekering.

Is InShared betrouwbaar?

Volgens de beoordelingen van mensen die een verzekering hebben afgesloten hebben bij InShared blijkt dat je met InShared een zeer betrouwbare partner hebt. Vooral de duidelijkheid wordt geroemd, net als de snelheid van werken. Die betrouwbaarheid zie je ook terug in het Thuiswinkel Waarborg, een certificaat dat alleen uitgereikt wordt aan betrouwbare partners. Met InShared heb je dus te maken met een zeer betrouwbare verzekeraar.

Klantenservice en klachten

Het is goed te weten dat je vrijwel alle zaken bij InShared online regelt. Er is een alarmnummer, maar zoals de naam al doet vermoeden is dat nummer alleen bedoeld als je daadwerkelijk in een noodsituatie terecht bent gekomen. Heb je wel klachten of wil je wel contact opnemen, dan kan dat via een standaard klachtenformulier. Dat kun je 24/7 verzenden en doorgaans krijg je snel antwoord op je prangende vraag. Dat is de werkwijze van InShared en die is overzichtelijk en duidelijk.

Wil jij ook beoordelen?

Met speciale dank aan de beoordelingen van mensen die al een verzekering hebben afgesloten bij InShared heb je hier een goed beeld gekregen van de verzekeraar. Daardoor kun je een weloverwogen beslissing nemen en besluiten al dan niet met deze verzekeraar in zee te gaan. Als tegenprestatie willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Je hebt zelf gemerkt hoeveel baat je kunt hebben bij de beoordelingen. Bovendien, het is slechts een kleine moeite om ook even een beoordeling te maken.

Reviews over InShared
Gerelateerde bedrijven
FBTO logo
FBTO
17 beoordelingen
5,3
Aegon logo
Aegon
3 beoordelingen
5,7
NKC logo
NKC
3 beoordelingen
5
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over InShared

Ons team van experts heeft InShared geverifieerd op een aantal punten. De webshop van InShared bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. InShared is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

InShared is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van inshared.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van InShared.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nooit problemen gehad

Ik heb tot nu toe nog geen slechte ervaringen gehad met deze verzekering en heb altijd goed mijn geld terug gekregen. Zodra ik een vergoeding heb aangevraagd stond dit altijd binnen een paar dagen op de rekenig.

Geplaatst op: 05-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kimberly H.

7 / 10
4/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over InShared
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
FBTO logo
FBTO
17 beoordelingen
5,3
Aegon logo
Aegon
3 beoordelingen
5,7
NKC logo
NKC
3 beoordelingen
5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is InShared een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over InShared. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is InShared actief?

InShared is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autoverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de InShared reviews? Dan kun je naar de website van InShared gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie