Kredietspotter logo

Kredietspotter reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Kredietspotter reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Kredietspotter logo
Website
kredietspotter.nl
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Kredietspotter ervaringen

Alle kredietspotter ervaringen en beoordelingen vind je hier. Heb je is een keer krediet genomen bij Krediespotter en wil je je ervaring delen met anderen? Dat kan door eenvoudig een review met een beoordeling op deze website te zetten. Jouw review en beoordeling van jouw kredietspotter ervaringen kan andere mensen helpen bij het maken van een keus.

Over kredietspotter

Bijna iedereen is wel eens een keer krap bij kas geweest. Bijvoorbeeld dat je net wat geld tekort komt voor het aanschaffen van een nieuwe auto of dat je extra geld nodig hebt voor de verbouwing van je huis. Kredietspotter kan jouw oplossing zijn door je te helpen bij het verkrijgen van een krediet. Kredietspotter werkt met verschillende banken samen waardoor ze jou een krediet kunnen verstrekken met een aantrekkelijk lage rente tarief. Je kunt gemakkelijk een offerte aanvragen door je gegevens en het gewenste leenbedrag in te vullen en op te sturen via de website. Daarnaast kun je ook op de website het maximale te lenen bedrag uitrekenen. Dit kan je lange gesprekken met adviseurs besparen en weet je gelijk waar je aan toe bent.

Kredietspotter producten en diensten

Kredietspotter biedt twee soorten leningen aan. Het doorlopende krediet en de Persoonlijke lening. De Persoonlijke lening is veelal bedoeld voor het aanschaf van duurzame goederen. Door het aanschaffen van een doorlopende krediet heb je altijd geld achter de hand. Het afgeloste bedrag kan je opnieuw lenen voor een nieuw bestedingsdoel.

Kredietspotter klachten en service

Heb jij een keer een krediet verkregen door de bemiddeling van Kredietspotter? Al je positieve of negatieve Kredietspotter ervaringen kun je deze delen met anderen op deze website. Dit kun je doen door een review te plaatsen met een beoordeling. Door jouw Kredietspotter ervaring(en) te delen help je anderen mensen bij het maken van een keus.

Gerelateerde bedrijven

Weight Watchers logo
Weight Watchers
19 beoordelingen
5,2
Hotelspecials logo
Hotelspecials
15 beoordelingen
6,5
Route Mobiel logo
Route Mobiel
13 beoordelingen
7,5
7
80% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Lees onze review over Kredietspotter

Het bedrijf Kredietspotter is geverifieerd door ons. De webshop kredietspotter.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Kredietspotter is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Kredietspotter maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van kredietspotter.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van kredietspotter.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Kredietspotter.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel uitsluitsel

Na denk 30 min hadden we al een voorstel voor een Persoonlijke lening in de mail. Prettige service en snel geregeld. Je weet snel waar je aan toe bent en dat is prettig.

Geplaatst op: 26-10-2014
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Site is simpel en eenvoudig

De site is erg basic en weinig poespas. Dat maakt het aanvragen van een krediet eenvoudig. Maar het aanvragen is het probleem ook niet. Je moet afhankelijk van je wensen en eisen toch door een keuring heen. Zelf vond ik de service goed en hem via Kredietspotter een hoop informatie ingewonnen over de mogelijkheden, soorten leningen en wat de mogelijke gevolgen zijn. Uiteindelijk weet ik ook wel dat geld lenen geld kost, maar je goed voor laten lichten is wel belangrijk.

De service is echt goed en met de lening is het ook goed gekomen. Ik kon een Doorlopend krediet afsluiten en dat was zeer prettig. Inmiddels heb ik alles afbetaald en vond het prettig om met Kredietspotter te werken.

Geplaatst op: 27-02-2014
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Aanvraag snel geregeld

Via de website is een krediet/lening aanvragen vrij makkelijk geregeld. Je ontvangt snel een voorstel en dat is wel prettig geregeld. Wat dat betreft heeft Kredietspotter het goed voor elkaar. Helaas kon ik niet het bedrag lenen wat ik nodig had dus ben niet geholpen daarmee. Toch is de service goed en is het wel het proberen waard.

Geplaatst op: 11-10-2014
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon normaal

Wij hebben een lening gedaan om de medicijnen van onze hond te kunnen betalen. Prima lening met een aardige overeenkomst. Ondanks mijn uitkering was het lenen geen probleem!

Geplaatst op: 27-01-2014
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Beroerd!

Ik ga nooit meer in zee met die lui. Ik heb meerdere malen een aanvraag gedaan maar krijg maar geen lening. Ik voldoe aan alle eisen maar ze blijven me maar afwijzen.

Ik ga wel ergens anders een lening aanvragen

Geplaatst op: 27-02-2014
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Kredietspotter


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Weight Watchers logo
Weight Watchers
19 beoordelingen
5,2
Hotelspecials logo
Hotelspecials
15 beoordelingen
6,5
Route Mobiel logo
Route Mobiel
13 beoordelingen
7,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kredietspotter een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Kredietspotter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kredietspotter actief?

Kredietspotter is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld lenen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kredietspotter reviews? Dan kun je naar de website van Kredietspotter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie