Saldodipje logo

Saldodipje reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Saldodipje reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2769
Saldodipje logo
Website
saldodipje.nl
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Saldodipje

En dan kom je een klein beetje geld tekort. In dat geval zou je aan kunnen kloppen bij Saldodipje, voor het afsluiten van een minilening. Om te onderzoeken of dit ook iets voor jou is, hebben we alvast een samenvatting gemaakt van de reviews en ervaringen van deze aanbieder van krediet. Vervolgens beslis je zelf of jij ook kiest om krediet aan te vragen vis Saldodipje.

Over Saldodipje

Saldodipje is een onderdeel van de Ferratum Groep, Europees marktleider als het gaat om het aanbieden van minileningen. Vanaf 2005 hebben al ruim twee miljoen mensen een beroep gedaan op Saldodipje, en dat verdeeld over 23 verschillende landen. Een minilening afsluiten bij Saldodipje betekent dat je gevrijwaard blijft van allerlei lastige contracten en al even ingewikkelde procedures. Bij akkoord heb jij je geld al binnen een etmaal op je rekening. De minileningen kun je omschrijven als leningen tot maximaal 2500 euro met een relatief korte leentermijn. Het geleende geld dient dus relatief snel weer afgelost te zijn.

Waarom kiezen voor Saldodipje?

Als je snel over een klein bedrag wilt beschikken en liever geen papierwinkel hebt, is Saldodipje een perfecte partner. Binnen 24 uur na de aanvraag kun je het gewenste bedrag al op je rekening hebben. Je kiest een leenbedrag en kiest ook zelf de looptijd. Je uploadt een ID-document, vult je gegevens in en verifieert de bankrekening. Meer hoef je in feite niet te doen. Natuurlijk kijkt Saldodipje naar je financiële situatie, de acceptatie is over het algemeen gemakkelijk en verloopt soepel. Saldodipje staat voor verantwoorde kredietverlening en denkt met je mee. Nooit eerder was het zo gemakkelijk om geld te lenen zoals ook de snelheid van handelen nadrukkelijk de goedkeuring van bestaande klanten, zo blijkt uit reviews en ervaringen, krijgt. Behalve een minilening biet Saldodipje overigens ook een plus lening. De werkwijze is identiek, het gaat nu echter om een lening boven een bedrag van 2500 euro.

Is Saldodipje betrouwbaar?

Uit de beoordelingen van bestaande klanten komt een beeld van een betrouwbare kredietverstrekker naar voren. De gehele procedure is snel, maar toch doordacht en veilig. Zo kun je online je identificatie bevestigen en wordt ook je bankaccount slim geverifieerd. Saldodipje kijkt ook naar jouw financiële situatie en beschermt zo tegen onverantwoorde leningen. En dat ondanks het feit dat Saldodipje er zelf geld aan kan verdienen. Betrouwbaar is ook de snelheid van werken, want hoewel gezegd wordt dat je al binnen 24 uur over je geld kunt beschikken, is het in de meeste gevallen zelfs nog (veel) eerder.

Klantenservice en klachten

Voor klanten heeft Saldodipje een speciaal Helpcenter ingericht. Ook dat proces verloopt dus helemaal online. Je kunt via het Helpcenter een klacht indienen en vragen stellen over je lening, de status van de aanvraag, de producten van Saldodipje en kunt er veilig betalen. Je zou een klacht ook eventueel schriftelijk in kunnen dienen. Het adres van Saldodipje vind je namelijk gewoon op de website. Ook klachten wil Saldodipje bij voorkeur snel en zonder papierwinkel oplossen. Want klanttevredenheid is een groot goed voor Saldodipje.

Wil jij ook beoordelen?

Zeker als het om het aanvragen van een lening gaat en dus om geld, wil je alleen de beste beslissing nemen. Beoordelingen kunnen je daar prima bij helpen. Het is namelijk altijd onafhankelijke informatie. Met die extra informatie neem je altijd een betere beslissing. Daarom willen we je vriendelijk vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo help jij andere mensen namelijk ook bij het kiezen van het juiste product of dienst.

Reviews over Saldodipje
Gerelateerde bedrijven
Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
18 beoordelingen
5,7
Gerelateerde blogartikelen
5
40% zou hier weer kopen
11 beoordelingen
Ervaringen met Saldodipje

Saldodipje is geverifieerd door ons expert team. De webshop Saldodipje bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Saldodipje lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Saldodipje. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van saldodipje.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van saldodipje.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Niet doen!

Pas op met saldodipje.
Ik heb netjes mijn lening terug betaald . Maar volgens hun is er niet betaald.
Ik heb een bewijs gestuurd van betaling, maar tog is er volgens hun niet betaald.
De hoge boete krijg je zelfs als je wel een garant steller hebt. Hier verdienen hun namelijk aan. Saldodipje zit zoals hun zeggen in Spanje. Dat is niet waar ze zitten gewoon in Nederland. Alleen degene die de leningen betaald zit in Spanje. Dit doen ze zodat je geen contact met ze kan opnemen. Want probeer maar eens contact met ze te krijgen. Precies dat kan niet. Op geen enkele manier. Degene die jou belt als je te laat bent met terug betalen. Dat is saldodipje. Bel daarheen als je een klacht hebt.

Geplaatst op: 30-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Onvriendelijk, geen respect

Nou zo slecht dan dit kan het niet, kost een hoop! Bij vragen in de chat word je heel erg onvriendelijk aangesproken! Geen respect voor mensen! Doe dit aub niet mensen, behoed je zelf! Kost een hoop geld!!!!!

Geplaatst op: 03-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gj I.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heeft mij honderden euro's gekost aan global guarantee

Echt over de top aan rente betaald!
Misschien iets voor de consumentenbond claimservice?
Blij dat ik er al jaren vanaf ben!
Trap er niet in!

Geplaatst op: 17-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht!

Sinds Ferratum Saldodipje is geworden alleen maar slecht, je kunt niet inloggen en geen aanvraag doen via de nieuwe site.

Geplaatst op: 01-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slecht!!

Als je een mini lening af wil sluiten moet je eerst een account maken, vervolgens krijg je geen inlog codes of moet je heel lang wachten, als je eenmaal ingelogd bent lukt het niet om een lening aan te vragen, sinds een tijd lukt inloggen niet!
Klantenservice ja echt niet de chat staat al dagen uit en verder kom je niet via de site , super slecht!!

Geplaatst op: 01-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Ongelofelijke oplichters, ze gooien je dood met reclame maar wijzen alles af.

Waardeloos in een woord! Alleen maar mensen lokken en nooit akkoord geven. Trieste zooi

Geplaatst op: 17-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kelly T.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Ik heb al 3 x geprobeerd om aan te vragen maag word steeds afgekeurd. Ik heb geen schulden geen leningen maar toch.
Je

Geplaatst op: 05-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters zijn het

oplichters zijn het leen hier geen geld

Geplaatst op: 25-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede en snelle service

Voordat ik wat geld wilde lenen hier had ik nog een paar vragen dus daarom had ik nog even de klanten service gecontacteerd. Hun hadden mij echt super geholpen en ben er achteraf erg blij mee!

Geplaatst op: 03-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Alex A.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit problemen mee gehad

Ik heb al vaker gebruik gemaakt van saldo dipje en ik vind het prima werken. Het kan erg handig zijn in bepaalde tijden maar je moet wel alles goed doorlezen voordat je onverwachte kosten krijgt.

Geplaatst op: 31-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tim V.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Saldodipje
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
18 beoordelingen
5,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Saldodipje een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 11 beoordelingen geplaatst over Saldodipje. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Saldodipje actief?

Saldodipje is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld lenen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Saldodipje reviews? Dan kun je naar de website van Saldodipje gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie