Santander logo

Santander reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Santander reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Santander logo
Website
santander.nl
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Santander

Soms is het nodig om geld te lenen en ga je op zoek naar een betrouwbare aanbieder met normale rentetarieven. Santander is een financiële dienstverlener met een ruim aanbod aan verschillende diensten. Ben jij ook op zoek naar een persoonlijke lening, dan kan je hier kiezen hoe anderen de service van Santander beoordelen. Maak een weloverwogen keuze of jij ook gebruik gaat maken van de diensten door deze Spaanse aanbieder.

Over Santander

Santander (Consumer Finance Benelux) is een consumentenfinancieringsbedrijf dat volledig eigendom is van de Santander Group, een grote Spaanse bank en financiële instelling. Dit bedrijf is na een fusie in 1999 actief op de financiële markt en dienstverlening. Medewerkers van het bedrijf omschrijven de cultuur van Santander als respectvol, goed kunnen luisteren, dynamisch, open en persoonlijk. De slogan van het bedrijf is "Let’s all do it, let’s do it together, let’s do it now".

Waarom kiezen voor Santander

Santander richt zich op verschillende soorten consumptieve kredieten zoals persoonlijke lening, doorlopend kredieten, creditcards en autofinancieringen. De kredieten zijn persoonlijk en daarom vallen ze vaak niet hoger uit dan € 50.000. Gebruikers kunnen via hun persoonlijke rekening zelf hun geldzaken regelen. De klant kan een aanvraag eenvoudig 24 uur online indienen waarna er antwoord volgt door een offerte via de mail. De klant kan deze offerte in alle rust beoordelen. Het bedrijf kan ook persoonlijk contact opnemen om te overleggen over een lening die het beste bij de persoon past. De klant kan gebruik maken van een app om snel via de smartphone zijn rekening te beheren.

Is Santander betrouwbaar?

De Santander Groep voert jaarlijks een onafhankelijk tevredenheidsonderzoek uit in alle landen waar ze hun diensten aanbieden. De klanten beoordelen het bedrijf met een 8, waarbij vooral het klantcontact en de gebruiksmogelijkheden de hoogste score krijgt. Als aanbieder van financiële diensten binnen Nederland staat het Spaanse bedrijf onder toezicht van de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten. Daarnaast is Santander lid van de VFN (Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland). Beide instellingen controleren onafhankelijk de gang van zaken rondom de bank waardoor er sprake is van een betrouwbare aanbieder van financiële diensten.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Santander is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Een mail sturen is ook mogelijk. Het kantoor is gevestigd in Utrecht. Klachten kunnen schriftelijk of via de mail bij het kantoor worden ingediend. Santander zal proberen om de klacht binnen 10 dagen op te lossen. Komt de klant niet tot een vergelijk dan kan hij beroep doen op Kifid, een loket voor mensen met klachten over financiële producten of dienst van een bank of dienstverlener.

Wil jij ook beoordelen?

Als je een lening wil afsluiten dan is het prettig als dit snel en betrouwbaar zal gebeuren. Bij een grote speler als Santander zit dat wel goed. Nog beter is het als andere klanten positief schrijven over het bedrijf. Ben jij klant (geweest) bij Santander, dan kunnen we het zeer waarderen als je hier je ervaring opschrijft. Help anderen om een afgewogen keuze te maken als ze op zoek zijn naar een persoonlijke lening.

Reviews over Santander

Gerelateerde bedrijven

Bigbank logo
Bigbank
2 beoordelingen
9,5
Bunq business logo
Bunq business
4 beoordelingen
7,8
Raisin logo
Raisin
1 beoordeling
10
6
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met Santander

Het bedrijf Santander is geverifieerd door ons. De webshop santander.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Santander is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Santander maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Santander is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van santander.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Behulpzaam en vriendelijk

Ik heb van te voren even telefonisch contact opgenomen en ze waren heel duidelijk en behulpzaam. De aanvrag van de financiering is goed verlopen en ik ben tevreden op de wijze waar ik op geholpen ben. Alles was binnen 2 dagen al geregeld!

Geplaatst op: 28-05-2021
Laatst bewerkt op: 29-05-2021
Geschreven door: Rosalie T.

8 / 10
5/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Dit bedrijf geeft alleen rekeningen aan de gene die al genoeg hebben 😞heb zelf een salaris van 2000+ en kom nog niet in aanmerking terwijl mijn standaard uitgaven maar 350 zijn in de maand 😞kan ik nog geen minimum bedrag lenen om gewoon mijn voedsel en dergelijke mee te betalen. Hierdoor heb ik gewoon een halve week moeten wachten op bericht of het verantwoord was geen geld meer over hoe kom ik de maand door geen idee denk zonder eten en drinken dan maar

Geplaatst op: 12-08-2021
Laatst bewerkt op: 12-08-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Na het overlijden van mijn broer waardoor mijn schoonzus in de bijstand kwam was er TOTAAL geen compassie ivm het aflossen van de lening. Werkelijk schandalig behandeld!!

Geplaatst op: 19-08-2021
Laatst bewerkt op: 19-08-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Zonder reactie slechte uitkomst

Ze laten je gerust een week wachten op je aanvraag waarna je niks krijgt zelfs met loon van 2100 kun je fluiten naar je lening 😠kan nu geen eens eten geven aan mn hond terwijl ik het makkelijk terug kan betalen aangezien ik maar aan 400 vaste kosten heb 😠het is gwn dat je dan in geld nood zit aangezien allerlei hoge rekeningen van tandartsen en ziekenhuizen binnen komen 😳ik weet dat ik hier een potje voor had moeten maken maar is gewoon telaat nu denk ik maar onder een brug ofzo gaan slapen

Geplaatst op: 12-08-2021
Laatst bewerkt op: 12-08-2021
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Santander


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bigbank logo
Bigbank
2 beoordelingen
9,5
Bunq business logo
Bunq business
4 beoordelingen
7,8
Raisin logo
Raisin
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Santander een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Santander. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Santander actief?

Santander is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bedrijfsleningen , creditcards & bankpassen , geld lenen , geld overmaken en geld wisselen en sparen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Santander reviews? Dan kun je naar de website van Santander gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie