Capitalbox logo

Capitalbox reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Capitalbox reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2744
Capitalbox logo
Website
capitalbox.nl
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Capitalbox

Een zakelijke lening afsluiten doe je niet iedere dag. Het is dus belangrijk om je goed in te lezen en op zoek te gaan naar de aanbieder die het beste aansluit bij jouw wensen. Bij Capitalbox sluit je middels een simpel proces een passende bedrijfslening af. Hierbij geniet je van een persoonlijke service en heb je inzicht in transparante voorwaarden. Voordat je besluit om hier een lening af te sluiten, raden wij je aan om de beoordelingen over Capitalbox te lezen. Wij verzamelen de reviews van echte klanten om jou verder te helpen bij jouw beslissing. Als je besluit om gebruik te maken van de diensten van Capitalbox, stellen wij het zeer op prijs als jij ook een beoordeling achter wilt laten.

Over Capitalbox

De missie van Capitalbox is eenvoudig. Deze online financier wilt snel financiering leveren aan bedrijven op het juiste moment, wanneer dit nodig is om verder te kunnen groeien. Het Nederlandse kantoor van Capitalbox is gevestigd in Amsterdam. Ook zijn er kantoren in andere Europese landen in Helsinki, Kopenhagen, Liverpool, Stockholm en Vilnius. De financier verstrekt zakelijke leningen tussen de €1.000,- en €350.000,-. Doorgaans wordt dit door ondernemers in het MKB gebruikt als werkkapitaalfinanciering. De financiering van Capitalbox is uitstekend in te zetten naast andere vormen van financiering, doordat de online aanbieder in de meeste gevallen een lening verstrekt zonder persoonlijke borgstelling of zakelijke zekerheden te vragen.

Waarom kiezen voor Capitalbox

Capitalbox is een innovatief financieringsplatform, dat eenvoudig is in gebruik. Je dient binnen enkele minuten een aanvraag in dat binnen een werkdag wordt beoordeeld. Er is verder geen papierwerk nodig, de aanvraag verloopt volledig online. Er zijn geen verborgen kosten en Capitalbox vraagt niet om zakelijke zekerheden zoals een onderpand. Na de goedkeuring van jouw aanvraag beschik je vrijwel direct over het toegekende bedrag.

Is Capitalbox betrouwbaar?

Een uitstekende manier om er achter te komen of Capitalbox betrouwbaar is, is door recensies van echte klanten te lezen. Verder is Capitalbox actief op Facebook en LinkedIn en kun je de financiële dienstverlener hier volgen om op de hoogte te blijven van allerlei interessante nieuwtjes. Op de blog vind je veel interessante informatie, onder andere over de meest voorkomende redenen om een zakelijke lening af te sluiten en wat de snelste manier is voor jouw bedrijf om aan een lening te komen. Er is een klantenservice die je kunt contacten wanneer je vragen, opmerkingen of klachten hebt.

Klantenservice en klachten

Online kun je het antwoord vinden op de meest veelgestelde vragen. Als je nog andere vragen hebt of op zoek bent naar advies, staat het team van Capitalbox voor je klaar. De medewerkers nemen de tijd om naar jou te luisteren en je te voorzien van een goed advies. Uitstekende service is het uitgangspunt en veel klanten geven dan ook aan dat de medewerkers vriendelijk, begripvol en behulpzaam zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je vragen over de zakelijke leningen? Neem dan direct contact op met een ervaren adviseur.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een zakelijke lening afgesloten bij Capitalbox of heb je hier juist van afgezien nadat je een vrijblijvende aanvraag had gedaan? De bezoekers van deze pagina lezen graag wat jouw ervaring met Capitalbox is. Door jouw review achter te laten, help je andere ondernemers bij het maken van een weloverwogen beslissing. Je kunt onder andere vertellen over het aanvraagproces, of je het geld snel op je rekening had staan en wat je vindt van de rentetarieven die Capitalbox hanteert. Heb je contact gehad met de klantenservice? Hoe is dat bevallen? Des te meer informatie jij kunt delen, des te waardevoller jouw beoordeling is voor anderen.

Reviews over Capitalbox
Gerelateerde bedrijven
MKBbedrijfskrediet logo
MKBbedrijfskrediet
2 beoordelingen
8,5
Goede Zaak logo
Goede Zaak
2 beoordelingen
9
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Capitalbox

Capitalbox is geverifieerd door ons expert team. De webshop Capitalbox bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Capitalbox lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Capitalbox. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van capitalbox.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van capitalbox.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Capitalbox.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn bedrijf

Torey was mijn vertegenwoordiger die me hielp met mijn automatische aankoop. Ze was erg beleefd en voorzichtig gedurende het hele proces. Ze deed haar best om ervoor te zorgen dat aan al mijn behoeften en zorgen werd voldaan!

Geplaatst op: 27-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lars B.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Capitalbox
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MKBbedrijfskrediet logo
MKBbedrijfskrediet
2 beoordelingen
8,5
Goede Zaak logo
Goede Zaak
2 beoordelingen
9
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Capitalbox een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Capitalbox. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Capitalbox actief?

Capitalbox is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bedrijfsleningen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Capitalbox reviews? Dan kun je naar de website van Capitalbox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie