Goede Zaak logo

Goede Zaak reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Goede Zaak reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1376
Goede Zaak logo
Website
goede-zaak.nl
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Goede Zaak

Ben jij startende ondernemer en zoek je een professionele partij die je kan ondersteunen bij het losweken van een financiering? Dan zou Goede Zaak zomaar eens een prima partij voor je kunnen zijn. Omdat je uiteraard eerst meer wilt weten over deze specialist, hebben we voor jou een samenvatting gemaakt van de reviews en ervaringen van bestaande klanten. Vervolgens maak je zelf de keuze om al dan niet met Goede Zaak in zee te gaan.

Over Goede Zaak

Goede Zaak biedt met name startende ondernemers de helpende hand in hun streven een bedrijfsfinanciering los te weken. De specialist helpt je met het maken van een dichtgetimmerd bedrijfsplan, de basis voor het verkrijgen van een financiering. Goede Zaak biedt echter meer en kan ook bestaande bedrijven van dienst zijn met onder meer marketing, geldleningen, minibedrijfskredieten, franchise vraagstukken, de verkoop van een bedrijf en ook wanneer sprake is van een bedrijfsovername. Ook wanneer je vragen hebt wat betreft personeelszaken en administratieve zaken kun je altijd een beroep doen op Goede Zaak.

Waarom kiezen voor Goede Zaak?

Er zijn een aantal zaken die van Goede Zaak een prima partner maken wanneer het doel het losweken van een financiering is. Zo heeft Goede Zaak een zeer breed netwerk. Dat maakt de kans om daadwerkelijk een financiering te krijgen meteen een stuk groter. Goede Zaak kan bovendien maatwerk leveren en steeds staat het losweken van een financiering centraal bij de werkzaamheden. Als geen ander kent de specialist de voorwaarden waaraan je moet volden wil je een financiering krijgen en weet welke wegen bewandeld moeten worden om dit in orde te maken. Goede Zaak kiest altijd voor een persoonlijke aanpak, is zeer flexibel, is daarnaast zeer ervaren en maakt altijd heldere prijsafspraken met jou.

Is Goede Zaak betrouwbaar?

Als je in de financiële wereld niet betrouwbaar bent, dan houd je het nooit lang vol. Daar is iedereen het wel over eens. Goede Zaak is echter al jarenlang actief, en dat zegt dus zeer zeker iets over de betrouwbaarheid van dit bedrijf. Ook in de recensies van bestaande klanten lezen we steeds dat je met Goede Zaak een betrouwbaar bedrijf in de arm neemt. De betrouwbaarheid kun je ook aflezen aan de informatie op de website. Zo worden de bedrijfsgegevens gewoon getoond in de vorm van bijvoorbeeld het BTW en het KVK-nummer. Daarmee toont Goede Zaak zich buitengewoon transparant en betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk heb je verschillende mogelijkheden om contact te leggen met Goede Zaak om bijvoorbeeld een vraag te stellen of om een klacht in te dienen. Zo is er op de website een speciaal contactformulier gemaakt. Wil je een klacht indienen, dan kun je ook besluiten dit schriftelijk te doen. De adresgegevens zijn te vinden op de website. Je kunt daarnaast ook gewoon bellen of een e-mail sturen. Er zijn dus meer dan voldoende manieren om contact te leggen met Goede Zaak, dat overigens ook actief is op LinkledIn. Ook via dat kanaal zou je eventueel dus nog contact met de specialist kunnen zoeken.

Wil jij ook beoordelen?

Zeker ook als je een financieel partner zoekt, is het maken van de juiste keuze erg belangrijk. De beoordelingen van bestaande klachten kunnen je vaak erg goed helpen bij het maken van de voor jou beste keuze. De informatie is onafhankelijk en praktisch en helpt je altijd verder. Nu we dat weten, willen wij je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Het kost je amper tijd en moeite, je bent er andere mensen echter bijzonder mee van dienst. We rekenen op je!

Reviews over Goede Zaak
Gerelateerde bedrijven
MKBbedrijfskrediet logo
MKBbedrijfskrediet
2 beoordelingen
8,5
Capitalbox logo
Capitalbox
2 beoordelingen
9
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Goede Zaak

Goede Zaak is geverifieerd door ons expert team. De webshop Goede Zaak bestaat al sinds 2006 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Goede Zaak lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Goede Zaak. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Goede Zaak is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van goede-zaak.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Goede Zaak.

Geplaatst op: 12-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn advies gekregen

Ik had een aantal problemen met mijn bedrijf door de crisis en dit bedrijf heeft mij goed geholpen om mij zelf overeind te houden. Ik ben super blij met de hulp die ze mij hebbe gegeven. Bedankt hiervoor!

Geplaatst op: 02-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dion V.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Goede Zaak
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MKBbedrijfskrediet logo
MKBbedrijfskrediet
2 beoordelingen
8,5
Capitalbox logo
Capitalbox
2 beoordelingen
9
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Goede Zaak een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Goede Zaak. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Goede Zaak actief?

Goede Zaak is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bedrijfsleningen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Goede Zaak reviews? Dan kun je naar de website van Goede Zaak gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie