Finturi logo

Finturi reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Finturi reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2801
Finturi logo
Website
finturi.com
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Finturi

Het financieren van je (werk)kapitaal — het is een kwestie waar veel bij komt kijken. Bij Finturi koppelt men financiers en investeerders aan geschikte bedrijven. Vooraleer je er met je bedrijf in zee gaat, kom je uiteraard graag meer te weten over hoe het bedrijf werkt, op welke mate van betrouwbaarheid je rekent en verscheidene dergelijke zaken. Het is een belangrijke afweging waar je niet alleen voor staat. Met behulp van ervaringen van zij die eerder voor deze keuze stonden, sta je na vandaag al stukken verder.

Over Finturi

Finturi is Nederlands van oorsprong — een ambitieuze, innovatieve fintech in startschoenen. Gelooft een financier sterk in een groeiende onderneming die deel uit maakt van MKB? Hierbij maakt hij aanspraak op Finturi’s platform, dat alle stappen van A tot en met Z vergemakkelijkt. Finturi werkt op vooruitstrevende wijze en blijft steeds bijgebeend wanneer het om hoogtechnologische ontwikkelingen gaat. Dankzij het toepassen van blockchain en kunstmatige intelligentie wordt deze MKB-investering vlot, betrouwbaar en toegankelijk. Finturi’s team is erg divers — experts vanuit verschillende vakgebieden bundelen hun krachten en zetten zich actief in voor Finturi’s concept. Alle experts werkten aan revolutionaire, gerenommeerde blockchain-producten en dit binnen een scala aan branches zoals gezondheidszorg, financiën en agrarische technologie. Hun kennis varieert van UX Design, Marketing tot Business Development en Engineering.

Waarom kiezen voor Finturi

Bestaat je onderneming reeds twee jaar? Werd het ingeschreven bij Kamer van Koophandel te Nederland? Gaat het om een verkoopfactuur aan minimaal 1.000,00? Wanneer je deze zaken allen aanvinkt, maak je aanspraak op Finturi’s diensten. Finturi straalt meerdere waarden en voordelen uit en neemt deze mee doorheen het geheel. Opteer je voor een krediet op korte termijn? Dit kan zeker en vast — hierbij maak je aanspraak op een lening van maximaal 12 weken. Waar een ander binnen de branche voorwaarden voorop kan stellen, is Finturi erg flexibel. Minimale maandelijkse middelen, verpanding en een abonnement of termijncontract zijn zaken die het niet vereist.

Is Finturi betrouwbaar?

Finturi brengt talrijke kwaliteiten met zich mee. Het is aan jou het te ontdekken, maar we geven je eerst een helder beeld in wat het concept voor je (bedrijf) kan betekenen. Zoals hierboven reeds vermeld werd, werkt Finturi uitsluitend met hoogstaande toepassingen — waaronder blockchain en artificiële intelligentie. Dankzij deze resultaten maken toegang tot (werk)kapitaal uitermate toegankelijk. Het prijskaartje wordt bovendien erg betaalbaar. Het platform is erg veilig — toepassingen die het veilig maken worden te allen tijde aangescherpt door Finturi’s experts. Je krijgt een volledige digitale toegang en op deze manier verzend en ontvang je facturen overal, zonder al te veel rompslomp. Ben je benieuwd naar de financiële gezondheid van je bedrijf? Maak gebruik van een geautomatiseerde simulatie via Finturi’s website. Ook wanneer het om rendement gaat, zit je bij Finturi niet verkeerd. Deze rendementen worden doorlopend onderworpen aan risicometingen en analyses.

Klantenservice en klachten

Finturi staat voor je klaar. Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Verlang je naar specifiekere informatie met betrekking tot een dienst? Kamp je met een klacht en wens je deze neer te leggen? Je bereikt Finturi’s klantenservice telefonisch, via mailverkeer en een chatfunctie. Ook via Sociale Media vind je hen terug — denk hierbij aan Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.

Wil jij ook beoordelen?

Hierboven ontdekte je alles wat je moet weten over Finturi’s kwaliteiten. Op basis van levensechte ervaringen kon je een duidelijk idee vormen. Heb je ondertussen ervaring met Finturi? Ben je tevreden over bepaalde diensten of de afhandeling van je hulpvraag door de klantendienst? Twijfel niet -- schrijf gerust een eigen beoordeling neer.

Reviews over Finturi
Gerelateerde bedrijven
Kredietspotter logo
Kredietspotter
6 beoordelingen
7
MKBbedrijfskrediet logo
MKBbedrijfskrediet
2 beoordelingen
8,5
IUVO P2P Investment logo
IUVO P2P Investment
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Finturi

Finturi is geverifieerd door ons expert team. De webshop Finturi bestaat al sinds 2018 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Finturi lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Finturi. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Finturi is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van finturi.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Finturi.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super meedenkend

Dit is echt een super bedrijf waar ik al langer gebruik van maak. Ze zijn super meedenked en kijken altijd graag met je mee. Ik vind het zeker een aanrader en ben ook erg blij met dit bedrijf!

Geplaatst op: 27-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Karlijn H.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Finturi
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Kredietspotter logo
Kredietspotter
6 beoordelingen
7
MKBbedrijfskrediet logo
MKBbedrijfskrediet
2 beoordelingen
8,5
IUVO P2P Investment logo
IUVO P2P Investment
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Finturi een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Finturi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Finturi actief?

Finturi is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bedrijfsleningen en geld lenen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Finturi reviews? Dan kun je naar de website van Finturi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie