Geld.nl logo

Geld.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Geld.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2580
Geld.nl logo
Website
geld.nl
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Geld.nl

Natuurlijk wil je nooit teveel betalen voor een lening of een verzekering. Om daar zeker van te zijn, zou je een beroep kunnen doen op Geld.nl. Om je duidelijk te maken wat Geld.nl je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen van de mensen die al eens gebruik maakten van Geld.nl voor je samengevat. Op basis daarvan kun je besluiten om ook voor de dienstverlening van Geld.nl te kiezen.

Over Geld.nl

Geld.nl is ontstaan op een zolderkamer in Eindhoven. Daar ontdekten twee studenten hoe ondoorzichtig de financiële markt was. Er waren vergelijkingssites, die toonden echter allesbehalve het gehele aanbod. Daardoor kon de consument nooit een goede vergelijking maken. Na de geboorte van Geld.nl kon de consument dat wel. Geld.nl bied je op die manier de beste deal, waardoor je onnodige hoge kosten bespaart. Door gebruik te maken van Geld.nl kies je altijd die verzekering of lening met de beste voorwaarden. Je betaalt dan nooit meet teveel aan premie en rente. En het mooie is dat je de vergelijkingen gewoon zelf uit kunt voeren. Daar heb je verder niemand voor nodig.

Waarom kiezen voor Geld.nl?

Je kiest voor Geld.nl omdat je op die manier altijd zeker bent van de best denkbare deal. Geld.nl vergelijkt namelijk het complete arsenaal van aanbieders. Op deze vergelijkingssite vind je dus banken en verzekeraars die je op andere vergelijkingssites niet vindt. Geld.nl vergelijkt autoverzekeringen, zorgverzekeringen, woonverzekeringen, reisverzekeringen, leningen, hypotheekrente en spaarrentes. Je vindt op Geld.nl simpelweg altijd de laagste premie en de laagste rente.

Is Geld.nl betrouwbaar?

Ja, absoluut. Met Geld.nl heb je een zeer betrouwbare partner ingeschakeld. Die betrouwbaarheid is daarnaast ook op andere manieren aantoonbaar. Zo wordt Geld.nl gecontroleerd door de Autoriteit Financiële Markten en beschikt het over een vergunning van de Wet Financieel Toezicht. Ook de Autoriteit Consument en Markt en de Nederlandse Zorgautoriteit kijken over de schouders van Geld.nl mee, onder meer om te checken of de te vergelijken verzekeraars met de juiste informatie op Geld.nl getoond worden. Geld.nl beschikt daarnaast ook nog eens over het keurmerk Objectief Vergelijken.

Klantenservice en klachten

Hoewel je doorgaans toch vooral de beste deals vindt via Geld.nl, kan het voorkomen dat je een klacht hebt. Wil je die kenbaar maken, dan kun je gewoon bellen met Geld.nl. Uiteraard kun je de klacht ook via e-mail naar Geld.nl sturen. Geld.nl streeft volledige klanttevredenheid na en zal er alles aan doen de klacht snel te verhelpen. De website van Geld.nl is overigens eenvoudig en biedt gebruiksgemak. Niet voor niets kreeg het in 2020 de titel ‘Website van het Jaar’.

Wil jij ook beoordelen?

Het is een kleine moeite, maar je doet er anderen een groot plezier mee. Door het achterlaten van een beoordeling geef je andere mensen net dat kleine beetje extra informatie, waardoor ze altijd een betere beslissing nemen. Je hebt dat nu zelf ervaren. Daarom vragen we je om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen ook een dienst bewijzen.

Reviews over Geld.nl
Gerelateerde bedrijven
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
Nationale-Nederlanden logo
Nationale-Nederlanden
5 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Geld.nl

Het bedrijf Geld.nl is geverifieerd door ons. De webshop geld.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Geld.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Geld.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van geld.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van geld.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 30-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Constructief meedenkent

Ik heb een erg goede uitleg gekregen via de mail. Er werd altijd snel gereageerd en Constructief meegedacht. Zodra alles rond was stond al het geld al op de bank. Echt super fijn en heel erg goed geregeld!

Geplaatst op: 13-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bas R.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Geld.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
Nationale-Nederlanden logo
Nationale-Nederlanden
5 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Geld.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Geld.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Geld.nl actief?

Geld.nl is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld lenen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Geld.nl reviews? Dan kun je naar de website van Geld.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie