FellowFinance logo

FellowFinance reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
FellowFinance reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2800
FellowFinance logo
Website
fellowfinance.com
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en ervaringen FellowFinance

Zoek je een platform dat zich richt op crowdfunding voor bedrijven en particulieren? Dan zou FellowFinance wel iets voor je kunnen zijn. Om je daar een beter beeld van te geven hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten eens nader onder de loep genomen. We hebben ze voor je samengevat en op basis daarvan kun jij beslissen om eventueel ook zaken te gaan doen met FellowFinance.

Over FellowFinance

FellowFinance is een Finse onderneming die behoorlijk ambitieus is. De missie is om de traditionele wijze van financieren te veranderen en meer en meer mensen de voordelen van crowdfunding te laten ervaren. FellowFinance geeft de ambitie om toonaangevend te worden in de branche en steekt die ambities ook niet onder stoelen of banken. Je kunt investeren via een platform dat volgens FellowFinance tot de meest geavanceerde platforms in de branche behoort.

Waarom kiezen voor FellowFinance?

Je kiest voor FellowFinance omdat investeren via het platform eenvoudig is, zoals je ook gemakkelijk gebruik kunt maken van crowdfunding. Sinds de start in 2004 is FellowFinance uitgegroeid tot een van de grootste P2P platforms van Noord Europa. FellowFinance maakt het je gemakkelijk en is het platform voor zowel bedrijven als particulieren. De specialist in crowdfunding is ondertussen een beursgenoteerd bedrijf. De aandelen FellowFinance worden namelijk verhandeld op de Nasdaq. Het tekent de ambitie en de snelle groei die de onderneming doorgemaakt heeft.

Is FellowFinance betrouwbaar?

Ja, met FellowFinance heb je te maken met een betrouwbare partij, zo wordt duidelijk uit de lovende reviews en ervaringen. Bovendien blijkt die betrouwbaarheid ook nadrukkelijk uit het feit dat de onderneming onder toezicht staat van de financiële toezichthouders in Finland. FellowFinance is om die reden gebonden aan de geldende regels en wordt daar ook frequent op gecontroleerd. En dus weet je zeker dat je met een betrouwbare partner te maken hebt als je kiest voor FellowFinance. En dat is wel zo prettig als het om geld gaat.

Klantenservice en klachten

Mocht je om welke reden dan ook een klacht hebben over de dienstverlening van FellowFinance, dan kun je de klacht op verschillende manieren deponeren. Zo kun je schriftelijk een klacht indienen maar kun je ook een e-mail sturen. Je kunt daarnaast ook telefonisch contact opnemen. Uiteraard zal de specialist in onder meer crowdfunding er alles aan doen om de klacht ver verhelpen. Tevreden klanten zijn namelijk erg belangrijk voor deze ambitieuze onderneming.

Wil jij ook beoordelen?

Zeker als het om financiële diensten en producten gaat wil je graag meteen de juiste keuze maken. Beoordelingen kunnen je helpen om tot de juiste keuze te komen. Het is informatie van mensen die al eens met een bedrijf of product werkten, waardoor je echt iets aan de informatie hebt. Op basis daarvan neem je een weloverwogen beslissing. Door het raadplegen van reviews ren ervaringen reduceer je de kans op een misstap aanzienlijk. In die wetenschap willen wij jou vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen ook helpen bij het nemen van beslissingen.

Reviews over FellowFinance
Gerelateerde bedrijven
FXFlat logo
FXFlat
3 beoordelingen
9
Bondster logo
Bondster
1 beoordeling
10
Mintos logo
Mintos
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over FellowFinance

Het bedrijf FellowFinance is geverifieerd door ons. De webshop fellowfinance.com is al sinds 2012 een betrouwbare partij om te bestellen. FellowFinance is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. FellowFinance maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van fellowfinance.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van fellowfinance.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van FellowFinance.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer goed rendement

Als je opzoek bent naar de lening op de secundaire markt dan is dit zeker een goede optie. Als je geen auto-invest gebruikt dan zijn de rendementen erg goed. Je hoeft verder ook niet te wachten op mogelijke regelgevende catastrofe wat je soms wel hebt in andere landen.

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Stan M.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over FellowFinance
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
FXFlat logo
FXFlat
3 beoordelingen
9
Bondster logo
Bondster
1 beoordeling
10
Mintos logo
Mintos
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FellowFinance een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over FellowFinance. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FellowFinance actief?

FellowFinance is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bedrijfsleningen , beleggen en brokers en geld lenen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de FellowFinance reviews? Dan kun je naar de website van FellowFinance gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie