Mintos logo

Mintos reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Mintos reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3206
Mintos logo
Website
Mintos
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Mintos

Natuurlijk ben je op zoek naar een manier om geld te verdienen zonder te veel risico te lopen en liefst ook zonder er al te veel voor te moeten doen. Mintos is een website die een dienst aanbiedt waarbij dat misschien wel mogelijk is. Maar klopt dat ook echt? Is Mintos een betrouwbaar bedrijf? Zijn de reviews positief of negatief? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Hoe beoordelen anderen Mintos? Op deze pagina lees je het allemaal. Zo kan jij correct inschatten of Mintos voor jou een goed idee is.

Over Mintos

Mintos is een website die een wereldwij platform aanbiedt waarbij je kunt beleggen in leningen. Daarnaast is het ook een platform waar je als belegger jouw portfolio gediversifieerd kunt beleggen in activa. Mintos is in 2015 opgericht door Martins Sulte, Martins Valters en nog enkele investeerders. Het bedrijf is in die korte tijd sterk gegroeid en is binnen Europa in de sector de absolute marktleider. Bij Mintos hebben ze een duidelijke visie waarbij duurzaamheid centraal staat. Je vindt op de website dan ook het zogenaamde Mintos milieubeleid waarin uit de doeken wordt gedaan hoe Mintos voor het milieu zorgt. Daarnaast wordt ook veel aandacht besteed aan anti-corruptie, mensenrechten en anti-omkoping. Naast deze duidelijke waarden en normen gaat Mintos vooral voor transparantie en informatie. Kennis is macht dus vind je op de website heel wat informatiebronnen waarbij je als particulier een sterk zakje kennis bij kunt leren. Blijf je graag op de hoogte van nieuwtjes of aanbiedingen? Dan kan je de Mintos Community volgen of één van de social media kanalen.

Waarom kiezen voor Mintos?

Mintos biedt platformen aan waar je als particuliere belegger in het spel van beleggen kunt stappen. De opzet van het bedrijf is om beleggen simpel en transparant te maken. Ervoor te zorgen dat iedereen het kan. Daarnaast kan je bij Mintos terecht voor specialistisch advies en strategieën die in het verleden duidelijk hebben getoond dat ze werken. Niet toevallig is de website onderverdeeld in de volgende categorieën: beleggen (aan de slag dus!), hoe werkt het, veiligheid (hoe minimaliseer je jouw risico), blog en meer. Bij beleggen kan je kiezen uit diverse strategieën zoals gediversifieerd, behoudend, hoge rendement of een volledig aangepaste strategie. Bovendien vind je op de website ook heel wat interessant cijfermateriaal terug.

Is Mintos betrouwbaar?

Als het om jouw geld gaat is er niets belangrijkers dan de betrouwbaarheid van een bedrijf. Gelukkig kan je bij Mintos er zeker van zijn dat je in goede handen bent. Het bedrijf heeft in enkele jaren tijd een solide reputatie opgebouwd en is binnen Europa zelfs marktleider. Daarenboven zijn ze enorm transparant wat de bedrijfsstructuur betreft. Je vindt op de website de oprichters en de leden van het bestuur met naam en toenaam en contactgegevens. Daarnaast vind je ook heel wat bedrijfsgegevens terug op de website en heeft Mintos een grote aanwezigheid op social media. De verbinding met de website verloopt via het SSL-protocol wat erop neerkomt dat jouw persoonsgegevens veilig zijn. Mintos heeft ten slotte een eigen klantenservice die op eender welk moment bereikt kan worden bij vragen, problemen of voor advies.

Klantenservice en klachten

Het spreekt voor zich dat je bij een dienst als Mintos soms vragen kunt hebben. Zit je met een vraag of een probleem? Dan kan je de klantenservice van het bedrijf contacteren. Dat kan door telefonisch contact op te nemen of je kunt ook een mail sturen. De klantenservice van Mintos is in de regel actief tijdens de kantooruren en geeft meestal binnen de werkdag een antwoord. Heb je een klacht? Dan kan je jouw klacht per mail doorsturen of per brief opsturen naar het hoofdkantoor van Mintos. Je ontvangt een ontvangstbevestiging en als particulier na ten laatste 15 dagen een antwoord, als bedrijf na ten laatste 30 dagen een antwoord. Ben je niet tevreden met het antwoord? Dan vind je op de website exact terug welke stappen je nog kunt ondernemen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met de diensten van Mintos? Dan zijn wij op zoek naar jouw verhaal. Zou je hun businessmodel als goed beoordelen? Ben je tevreden over de service van Mintos? Helpt de klantenservice je vlot en vriendelijk verder bij problemen of als je om advies vraagt? Is Mintos een bedrijf dat je bij vrienden en/of familie aan zou raden? Schrijf op deze pagina jouw review en help toekomstige bezoekers de juiste beslissing maken!

Gerelateerde bedrijven

Bigbank logo
Bigbank
2 beoordelingen
9,5
FXFlat logo
FXFlat
3 beoordelingen
9
Brickstarter logo
Brickstarter
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Mintos

Mintos is geverifieerd door ons expert team. De webshop Mintos bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Mintos lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Mintos. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Mintos is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Mintos te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Mintos.

Geplaatst op: 22-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Mintos


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bigbank logo
Bigbank
2 beoordelingen
9,5
FXFlat logo
FXFlat
3 beoordelingen
9
Brickstarter logo
Brickstarter
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mintos een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Mintos. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mintos actief?

Mintos is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) beleggen en brokers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mintos reviews? Dan kun je naar de website van Mintos gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie