FXFlat logo

FXFlat reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
FXFlat reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2803
FXFlat logo
Website
fxflat.com
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en ervaringen FXFlat

Als je wilt beleggen, dan neem je een broker in de arm. Er zijn bijzonder veel online brokers beschikbaar en één daarvan is FXFlat. Het is best de moeite waard om voor FXFlat te kiezen. Op basis van ene samenvatting van de reviews en ervaringen leggen we je uit wat de broker voor jou kan betekenen. Op basis daarvan kun je al dan niet ook voor FXFlat kiezen.

Over FXFlat

FXFlat is een professionele online broker. Deze broker is meer dan 20 jaar actief en maakt het mogelijk om met slechts één account mogelijk wereldwijd te handelen in aandelen, futures, opties en ETF’s. Kies je voor FXFlat, dan kies je voor een professioneel en een prijswinnend handelsplatform. Een platform waarmee je zeer voordelig kunt handelen in onder meer Amerikaanse en Nederlandse aandelen. FXFlat is ondertussen een zeer ervaren broker die actief is op 136 beurzen in 33 verschillende landen.

Waarom kiezen voor FXFlat?

Er zijn genoeg redenen om juist voor deze online broker te kiezen. Zo hebben zeker de beginnende beleggers baat bij de uitstekende klantenservice en open je bij deze broker al in vijf minuten een rekening. Bovendien worden uiterst gebruiksvriendelijke en professionele handelsplatformen aangeboden. Nog een reden om voor FXFlat te kiezen is de prijs. Je hebt al Nederlandse aandelen vanaf 1,90 euro en zelfs Amerikaanse aandelen vanaf 0,01 dollar. Daarmee is de broker zeer laagdrempelig en wordt beleggen voor iedereen mogelijk.

Is FXFlat betrouwbaar?

FXFlat staat bekend als een zeer betrouwbare broker, zoals brokers toch al moeten voldoen aan de strengste regels. De handelsplatformen maken veilig beleggen prima mogelijk en bij elke transactie krijg je als belegger steeds de kosten in beeld. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. FXFlat is bovendien een financiële gevolmachtigde voor de MetaTrader rekening. De broker is bovendien, zo blijkt zeker ook uit de beoordelingen, bijzonder transparant. Ook het advies van de klantenservice wordt door gebruikers als zeer betrouwbaar ervaren.

Klantenservice en klachten

Klachten? In de reviews en ervaringen van FXFlat komen we die eigenlijk niet tegen. Toch kan het best zo zijn dat jij straks wel een klacht in wilt dienen. Dat kan op verschillende manieren. Zo kun je gebruik maken van de live chat optie die geboden wordt, kun je een e-mail sturen en kun je gewoon bellen met de online broker. Bovendien is FXFlat actief op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Je kunt dus ook via deze kanalen proberen contact te leggen met FXFlat. Er zijn, kortom, voldoende mogelijkheden om je klacht in te dienen.

Wil jij ook beoordelen?

Geen waardevollere informatie dan de beoordelingen van mensen die al gebruik maken van een product of dienst. Het gaat dan immers om onafhankelijke beoordelingen die bovendien vaak zeer praktisch van aard zijn. Op basis van die beoordelingen neem je altijd een beter besluit. Bovendien verklein je de kans om de verkeerde keuze te maken. Omdat je zelf de voordelen hebt ervaren van beoordelingen, willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Het kost je amper tijd en moeite, maar je bewijst er andere mensen echt een grote dienst mee.

Reviews over FXFlat
Gerelateerde bedrijven
Etoro logo
Etoro
5 beoordelingen
8,2
Nibble logo
Nibble
2 beoordelingen
9,5
Freedom24.com logo
Freedom24.com
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over FXFlat

Het bedrijf FXFlat is geverifieerd door ons. De webshop fxflat.com is al sinds 2006 een betrouwbare partij om te bestellen. FXFlat is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. FXFlat maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

FXFlat is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van fxflat.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van FXFlat.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Beste Broker op de markt

Door de jaren heen heb ik veel brokers gehad. Uiteindelijk op aanraden van een goede vriend bij FXFLAT terecht gekomen. Deze broker is echt een understatement. De vriendelijke klantenservice neemt altijd de tijd voor me. Verder geen verborgen kosten of rare spreads. Stortingen makkelijk met Ideal en uitbetaling altijd op tijd!

Geplaatst op: 27-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jeffrey

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede ondersteuning

De ondersteuning werkt perfect tot nu toe! Ik heb geen problemen meer met andere makelaars en de stortingen en opnames verlopen altijd vlekkenloos. Ik ben helemaal tevreden met dit bedrijf!

Geplaatst op: 27-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sanne V.

7 / 10
3/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over FXFlat
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Etoro logo
Etoro
5 beoordelingen
8,2
Nibble logo
Nibble
2 beoordelingen
9,5
Freedom24.com logo
Freedom24.com
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FXFlat een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over FXFlat. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FXFlat actief?

FXFlat is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) beleggen en brokers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de FXFlat reviews? Dan kun je naar de website van FXFlat gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie