Etoro logo

Etoro reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Etoro reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2798
Etoro logo
Website
etoro.com
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en ervaringen eToro

Als je aandelen wilt kopen, dan doe je een beroep op een broker, een makelaar. In dat kader zou je kunnen kiezen voor eToro, meteen ook een van de grootste brokers ter wereld. Om je inzichtelijk te maken van alles wat deze broker je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen doorgenomen en hier voor je samengevat. Vervolgens beslis je uiteraard zelf of je ook in zee gaat met eToro.

Over eToro

Handelsplatform eToro heeft miljoenen mensen als klant en bied je slimme manieren om te beleggen in verschillende activaklassen. Je kunt via eToro handelen in aandelen en ETF’s en in CFD’s. Ook biedt eToro Copy Trader aan. Deze unieke functie maakt het ook voor jou mogelijk om de strategie van de best presterende handelaren ter wereld te kopiëren. Je hoeft zelf het wiel immers niet steeds opnieuw uit te vinden. eToro mag zich bovendien wereldwijd leider op het gebied van sociaal handelen noemen. En daar is deze broker terecht bijzonder trots op.

Waarom kiezen voor eToro?

eToro geldt als een vooraanstaand en sociaal handelsplatform dat prima diensten biedt voor zowel de ervaren als de beginnende belegger. Aantrekkelijk is het feit dat je geen toeslagen-, ticket- of beheerkosten hoeft te voldoen als je gebruik maakt van eToro, dat ook geen limieten kent op het gebied van handelsvolume. Bovendien worden je topaandelen aangeboden, werkt het platform eenvoudig en vriendelijk en biedt eToro een uitstekende beveiliging.

Is eToro betrouwbaar?

Voor brokers is het heel erg belangrijk om veiligheid te bieden en om steeds een betrouwbare indruk te maken. eToro heeft wat betreft de veiligheid en betrouwbaarheid de zaakjes dan ook uitstekend voor elkaar. Zo is bij Etoro sprake van registratie door het FCA en CySec. Jouw kapitaal wordt volledig beschermd door geavanceerde veiligheidsprotocollen en privégegevens worden door eToro nooit zonder uitdrukkelijke toestemming prijsgegeven aan derden. De fondsen worden door eToro bewaard op afzonderlijke rekeningen bij zeer gerenommeerde banken. Het feit dat al miljoen mensen hebben gekozen voor de diensten van eToro moet ook vertrouwen bieden.

Klantenservice en klachten

Vooropgesteld, bij eToro doet men er door het aanbieden van documentatie en educatie alles aan om elk misverstand al op voorhand weg te nemen. In feite moet je het antwoord op elke vraag over beleggen en over aandelen op het platform van eToro kunnen vinden. Mocht dat niet zo zijn of mocht je een klacht in willen dienen, dan kun je via een reactie formulier aangeven wat jouw klacht precies is. Je kunt daarnaast ook kiezen voor de live chat. eToro is actief op de social media kanalen Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Je zou dus ook nog via die kanalen contact met de broker kunnen leggen.

Wil jij ook beoordelen?

Sta je in dubio om al dan niet in zee te gaan met een bepaald merk of product, dan heb je baat bij de beoordelingen van mensen die er al eens gebruik van maakten. Het is informatie uit de eerste hand die je helpt bij het nemen van alleen de juiste beslissing. Met die informatie maak je altijd een weloverwogen keuze. Daarom willen wij je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Op die manier kun je iets terugdoen voor die mensen die jou nu van extra informatie hebben voorzien.

Reviews over Etoro

Gerelateerde bedrijven

Bigbank logo
Bigbank
2 beoordelingen
9,5
FXFlat logo
FXFlat
3 beoordelingen
9
Brickstarter logo
Brickstarter
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8,2
50% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Onze beoordeling over Etoro

Het bedrijf Etoro is geverifieerd door ons. De webshop etoro.com is al sinds 2004 een betrouwbare partij om te bestellen. Etoro is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Etoro maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Etoro is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van etoro.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Etoro.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Etoro licht duidelijk de zaak op Terwijl indexen op reatime market stijgen dan zakt etoro of blijft even zweven. Een prijsdaling in de indexen wordt wel onmiddellijk verwerkt. Hier kunt u dus alleen geld verliezen terwijl Etoro met de buit ervan doorgaat.

Gewoon eerlijk handelen zou het beste verbeterpunt zijn. Kan dan ook niets beters bedenken. Je kunt bij etoro heel gemakkelijk instappen dus ze "hebben je gelijk".

Geplaatst op: 19-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pieter W.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Etoro biedt geen CFD aan voor Belgische klanten volgens hun Helpdesk !

Etoro sprak mij aan omdat zij leverage/CFD aanbieden.
Zelfs op deze pagina staat dit !
Na de vraag te stellen aan hun helpdesk blijkt dat zij dit voor hun Belgische klanten vanwege de Belgische regelgeving niet mogen aanbieden.
Bedriegelijke reclame dus !!!

Geplaatst op: 21-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Opdringerige site

Ik heb hier nooit iets mee gedaan en toch verschijnt het nu iedere keer als ik Chrome open. Er is ook geen mogelijkheid je hiervan af te melden of aan te geven dat je dit niet wilt. Deze site geeft alleen de mogelijkheid in te loggen. Heel vervelend.

Geplaatst op: 03-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gemakkelijk en leuk

Het traden met eToro is super gemakkelijk en erg leuk om te doen. Je kunt ook goed socializeren als je gebruik maakt van de handelsgemeenschap. Hier kun je veel nieuwe ideeën op doen. Het copy traden werkt ook goed en is erg handig als je net begind.

Geplaatst op: 28-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Paul H.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Etoro


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bigbank logo
Bigbank
2 beoordelingen
9,5
FXFlat logo
FXFlat
3 beoordelingen
9
Brickstarter logo
Brickstarter
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Etoro een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Etoro. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Etoro actief?

Etoro is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) beleggen en brokers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Etoro reviews? Dan kun je naar de website van Etoro gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie