Reinvest24 logo

Reinvest24 reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Reinvest24 reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2807
Reinvest24 logo
Website
reinvest24.com
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Reinvest24

Investeren kan je leren — vandaag de dag wordt het concept steeds meer gestimuleerd. Investeren in vastgoed vormt, zeker op langere termijn, een heuse meerwaarde. Hoe begin je eraan? Hoe bepaal je je aanpak? Bij Reinvest24 weet men raad met je vragen. Vooraleer je van start gaat met het bedrijf, ontdek je uiteraard graag meer over haar betrouwbaarheid en kwaliteiten. Om je te helpen het overzicht te bewaren, werden werkelijke ervaringen voor je opgelijst. Vandaag ontdek je alles wat je moet weten over Reinvest24 en wat het voor je doeleinden kan betekenen.

Over Reinvest24

Sedert 2005 staat Reinvest24 klaar als actieve schakel binnen de vastgoedmarkt. Tanel Orro, CEO, lanceerde het bedrijf na een academische achtergrond in bedrijfswetenschappen en financiën. Hij gelooft sterk in een uitgebreide beschikbaarheid van vastgoed voor het ruimere publiek. Bij Reinvest24 staat men in voor projectontwikkeling, investeringen, immoverkoop én onderhoud. Een professioneel team van specialisten werkt nauw samen en past kennis toe, voortvloeiend uit velden zoals fintech, IT, programmeren en onroerende goederen. Men streeft naar een prominente plaats binnen het gebeuren van vastgoed op Europees niveau — hier werkt en groeit men vandaag de dag sterk naar toe.

Waarom kiezen voor Reinvest24

Reinvest24 beantwoordt aan je noden — je krijgt toegang tot een uitgebreide toepassing waarbij je overgaat tot investeringen in verscheidene projecten. Commerciële en residentiële ontwikkelingen worden nauwgezet opgevolgd en op deze manier weet men steeds exact hoe risico’s te beperken en hoe uitstekende marges te ontvangen. Benieuwd naar hoe je van start gaat? Allereerst meld je je aan door middel van een eenvoudige registratie. Vervolgens stort je een initieel bedrag. Dit wordt bijgehouden tot aanvang van je investering. Het project in kwestie vangt aan en de laatste administratieve zaken worden geregeld. Vervolgens kom je onmiddellijk in aanmerking voor de ontvangst van je winsten. Met Reinvest24 investeer je in verschillende projecten — Development Project, Real Estate Backed Loan, NPL Project en Rental Project.

Is Reinvest24 betrouwbaar?

Bij Reinvest24 werkt men actief samen aan een voortdurend aangescherpte aanpak. Men kijkt vooruit, daar waar noodzaak beantwoord wordt. Reinvest24 werd door de jaren heen met maar liefst 10 miljoen euro aan investeringen, en meer, toevertrouwd. Dit wijst op een tevreden ledenbestand — één dat tot op heden blijft aangroeien. Dankzij een Project Schedule word je te allen tijde ingelicht en weet je waar je aan toe bent — zowel op financieel als organisatorisch gebied.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, bemerking of klacht? Heersen er verdere onduidelijkheden omtrent de werking of aanpak van Reinvest24? Je bereikt een klantenservice zowel telefonisch als via mail. Ook via Sociale Media staat een team paraat.

Wil jij ook beoordelen?

Vandaag wierp je een blik op het reilen en zeilen van Reinvest24. Op basis hiervan kon je bepalen of het geschikt voor je is — meer specifiek voor je vastgoedambities. Ging je ondertussen met hen in zee? Deel je graag je ervaring? Dit kan zeker — leg gerust een eigen beoordeling vast.

Reviews over Reinvest24
Gerelateerde bedrijven
Beleggingspanden.nl logo
Beleggingspanden.nl
2 beoordelingen
9
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Mintos logo
Mintos
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,7
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Reinvest24

Ons team van experts heeft Reinvest24 geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Reinvest24 bestaat al sinds 2017 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Reinvest24 is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Reinvest24 is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van reinvest24.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Reinvest24.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Excellent platform for institutional graded projects

.

Geplaatst op: 08-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super goed crowdfunding platform

2 jaar geleden ben ik begonnen met het investeren op dit platform. Ik ben super blij met de projecten die ze bieden. Ik heb twee eigendommen die gegarandeerd inkomen van de aanbiedingen kunnen opleveren. Ik raad het investeren via dit platform zeker aan!

Geplaatst op: 29-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wilhelmina N.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Reinvest24
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Beleggingspanden.nl logo
Beleggingspanden.nl
2 beoordelingen
9
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Mintos logo
Mintos
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Reinvest24 een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Reinvest24. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Reinvest24 actief?

Reinvest24 is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) beleggen en brokers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Reinvest24 reviews? Dan kun je naar de website van Reinvest24 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie