Bondster logo

Bondster reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Bondster reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3193
Bondster logo
Website
Bondster
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Bondster

Ben je op zoek naar een interessante investeringsmogelijkheid? Dan vind je na een korte zoektocht online tal van opties. Een website die je eventueel tegen kunt komen is Bondster. Bondster is een P2P investeringsplatform wat staat voor peer to peer leningen. Maar is Bondster the real deal? Kan je erop vertrouwen dat je geld verdient? Zijn de ervaringen van hun klanten positief? Welke verborgen addertjes schuilen onder het gras? Op deze pagina vind je alleszins reviews en beoordelingen van Bondster. Zo weet jij waar je aan begint.

Over Bondster

Bondster is een bedrijf dat dus in feite een investeringsplatform is om in peer to peer leningen te investeren. Het bedrijf zelf is een Tsjechische start-up die meer dan tienduizend investeerders uit meer dan tachtig landen kon verleiden om in het verhaal mee te stappen. Concreet kan je bij het platform beleggen in leningen die gedekt zijn door onder andere onroerend goed. Het systeem is een verbinding tussen het grote publiek en bekende kredietverstrekkers. Bij Bondster maken ze zich sterk dat je rendementen van 10% of meer op jaarbasis kunt behalen. Naast deze aantrekkelijke return on investment mikt Bondster vooral op heel veel informatie beschikbaar stellen voor de klanten. Als je advies nodig hebt of tips kan je altijd terecht bij de klantenservice, maar op de website zelf vind je ook al een halve bijbel aan info. Je vindt er terug hoe je van start moet gaan, je vindt er belangrijke documenten en ga zo maar door. Op de hoogte blijven van de bijzondere aanbiedingen van Bondster? Dan kan je één van de social media profielen volgen.

Waarom kiezen voor Bondster?

Bondster biedt dus een investeringsplatform aan dat een hoge return belooft aan iedereen die wilt investeren. Daarnaast is het ook voornamelijk een eenvoudig investeringsplatform. Het proces gaat op de volgende manier in zijn werk: de debiteur vraagt een lening aan bij een onderneming die leningen verstrekt en de lening wordt toegekend. Vervolgens publiceert de lening verstrekker de informatie van deze lening op Bondster waar iedereen die met Bondster werkt op de website kan investeren in de lening. Als de debiteur de lening ten slotte terugbetaalt ontvang jij een rente op jouw geïnvesteerde bedrag. De leningen die je bij Bondster terug kunt vinden zijn stuk voor stuk leningen van gekende kredietverstrekkers. Ondernemingen zoals Axema, Stikcredit, Kviku, Lime en ga zo maar door werken met Bondster. Uniek bij Bondster is dat je als investeerder vrij safe zit. In geval van wanbetaling zal Bondster immers het onderpand van de lening verkopen.

Is Bondster betrouwbaar?

Bondster is een investeringsplatform dus spreekt het voor zich dat er goed gekeken moet worden naar de betrouwbaarheid van de webshop. Bij Bondster lijkt er alleszins geen reden tot wantrouwen te zijn. Het bedrijf publiceert heel wat contactgegevens op hun website en ook bijvoorbeeld de leden van hun bestuur. De website beschikt bovendien over een eigen klantenservice en heeft een grote aanwezigheid op sociale media. Daarenboven is Bondster ook internationaal in heel wat markten actief en hebben ze in korte tijd een goede reputatie opgebouwd. Ten slotte beschikt de website van Bondster over het zogenaamde SSL-certificaat. Surfen en betalen is dus volkomen veilig.

Klantenservice en klachten

Zeker met een dergelijke materie is het goed mogelijk dat je met vragen zit of advies in wilt winnen. In deze gevallen kan je de klantenservice van Bondster contacteren. Dat kan per briefwisseling met het hoofdkantoor, dat kan via het telefoonnummer op de website, dat kan per mail of dat kan ook via één van de sociale media accounts van Bondster. De klantenservice is geopend op werkdagen en tracht altijd binnen de werkdag te reageren op vragen. Heb je een klacht? Dat is natuurlijk vervelend en kan je op dezelfde manieren laten weten aan de klantenservice. Bij klachten ontvang je altijd een ontvangstbevestiging en in de regel na enkele werkdagen een inhoudelijk antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Maakte jij al eens gebruik van Bondster en zijn investeringsplatform? Dan is jouw mening over Bondster van goudwaarde voor toekomstige bezoekers. Is Bondster in jouw ervaring een betrouwbare webshop? Verloopt het proces van het investeren vlot of kan het beter? Is de return on investment inderdaad zoals beweerd wordt of zit er een addertje onder het gras? Hoe beoordeel jij de klantenservice van het bedrijf? Schrijf jouw mening en jouw verhaal neer in een review op deze pagina. Zo help je anderen correct inschatten of Bondster al dan niet een goed idee is.

Gerelateerde bedrijven

Beleggingspanden.nl logo
Beleggingspanden.nl
2 beoordelingen
9
Reinvest24 logo
Reinvest24
3 beoordelingen
9,7
VIAINVEST logo
VIAINVEST
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Bondster

Het bedrijf Bondster is geverifieerd door ons. De webshop Bondster is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Bondster is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Bondster maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Bondster is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Bondster. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Bondster.

Geplaatst op: 22-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Bondster


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Beleggingspanden.nl logo
Beleggingspanden.nl
2 beoordelingen
9
Reinvest24 logo
Reinvest24
3 beoordelingen
9,7
VIAINVEST logo
VIAINVEST
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bondster een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bondster. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bondster actief?

Bondster is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) beleggen en brokers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bondster reviews? Dan kun je naar de website van Bondster gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie