Bigbank logo

Bigbank reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bigbank reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1450
Bigbank logo
Website
bigbank.nl
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Bigbank

Zeker als het om geldzaken en de keuze voor een bank gaat, neem je graag meteen de juiste beslissing. Het gaat immers wel om geld en dan beperk je de risico’s zoveel mogelijk. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor de diensten van de Bigbank. Om een nog beter beeld van de diensten van deze bank te krijgen, hebben we hier de reviews en ervaringen van de Bigbank voor je samengevat. Op basis daarvan kun je besluiten om ook voor deze bank te kiezen.

Over Bigbank

Bigbank is een Estse bank dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Tallin. De bank is actief vanaf 1992 en heeft zich sindsdien een vaste plek weten te bemachtigen in de internationale bankwereld. De Bigbank is een begrip in de Baltische Staten, maar is eveneens actief in Finland, Zweden, Duitsland, Oostenrijk en ook Nederland. Wie de Bigbank kort en bondig zou moeten typeren zou dat kunnen doen in drie woorden: rendement, zekerheid en eenvoud. Het zijn de kernwaarden van de onderneming en dat al vanaf de prille start.

Waarom kiezen voor Bigbank

Er zijn meer dan voldoende redenen te benoemen waarom ook jij voor Bigbank zou moeten kiezen, zo worden we gewaar als we de reviews en ervaringen van mensen die al gebruik maken van de diensten van de bank lezen. Zo is het rendement hoger dan bij je eigen bank. Ook is er steeds sprake van een aantrekkelijk renteaanbod en wordt de jaarlijkse rente automatisch uitbetaald naar je rekening in Nederland. Je hebt bij Bigbank de keuze uit gegarandeerd termijn sparen of flexibel sparen en bijzonder is dat er geen beheer- en servicekosten in rekening worden gebracht. Dat maakt dat de voorwaarden in elk geval zeer aantrekkelijk zijn om ook zaken te doen met deze bank.

Is Bigbank betrouwbaar?

Dan over de betrouwbaarheid van Bigbank, ook al iets dat getuige de beoordelingen iets is waar je niet wakker van hoeft te liggen. Zo werkt de bank bijvoorbeeld met een depositogarantiestelsel tot 100.000 euro per persoon en beschikt de bank over drie keer meer vermogen dan volgens de Europese regels noodzakelijk is. Dat geeft klanten zekerheid en straalt betrouwbaarheid uit. Veelzeggend is eveneens dat Bigbank in ons land al verschillende keren door Money View een 5-sterren productrating kreeg en dat het in Duitsland onder meer de Zins Award, de Top Festgeld, de Beste Sparbriefbank en de Top Sparbrief award kreeg overhandigd. Het zegt heel veel over de mate van betrouwbaarheid van de bank uit Estland.

Klantenservice en klachten

Hoewel eerder uitzondering dan regel, kan het zijn dat je met prangende vragen zit die je zelfs met behulp van de uitgebreide informatie op de website niet beantwoord ziet. Of je hebt een klacht. In dat geval is het geen enkel probleem om in contact te komen met Bigbank. Je kunt gewoon bellen, terwijl er ook een e-mailadres beschikbaar is. De Bigbank is eveneens actief op de sociale media en bel je met de klantenservice dan word je gewoon in het Nederlands te woord gestaan.

Wil jij ook beoordelen?

En zo zie je maar hoeveel baat je kunt hebben bij een beoordeling. Want met behulp van die beoordelingen heb je nu een veel beter beeld gekregen van de Bigbank. We gaan er gemakshalve daarom maar vanuit dat jij voortaan ook een beoordeling achterlaat om op die manier andere mensen ook te helpen bij het nemen van de beste beslissing.

Reviews over Bigbank
Gerelateerde bedrijven
Etoro logo
Etoro
5 beoordelingen
8,2
Reinvest24 logo
Reinvest24
3 beoordelingen
9,7
Brickstarter logo
Brickstarter
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Bigbank

Het bedrijf Bigbank is geverifieerd door ons. De webshop bigbank.nl is al sinds 2009 een betrouwbare partij om te bestellen. Bigbank is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Bigbank maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van bigbank.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van bigbank.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Bigbank.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Onder de indruk

Ik ben tot nu toe enorm onder de indruk van de vriendelijke klantenservice, de snelheid van brieven/communicatie en hoe gemakkelijk het is geweest om mijn overstap van een andere bank in te stellen. Ik begrijp de paar negatieve beoordelingen niet / dat is helemaal niet mijn ervaring met hen, en kan alleen maar denken dat ze een aantal problemen hadden die, voor mij hoe dan ook, opgelost lijken.

Geplaatst op: 15-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Aya V.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bigbank
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Etoro logo
Etoro
5 beoordelingen
8,2
Reinvest24 logo
Reinvest24
3 beoordelingen
9,7
Brickstarter logo
Brickstarter
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bigbank een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Bigbank. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bigbank actief?

Bigbank is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) beleggen en brokers en sparen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bigbank reviews? Dan kun je naar de website van Bigbank gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie