Lender & Spender logo

Lender & Spender reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Lender & Spender reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2754
Lender & Spender logo
Website
lenderspender.nl
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Lender & Spender

Heb je een grote kost in het vooruitzicht en wil je hiervoor graag geld lenen? Soms heb je geen zin in ingewikkeld gedoe met de bank en wil je gewoon snel je geld krijgen. Dan kom je bij Lender & Spender uit. Maar voor je met deze party in zee gaat, wil je natuurlijk graag meer weten over Lender & Spender? Hier vind je alle onafhankelijke beoordelingen over Lender & Spender. Wij hebben de reviews van Lender & Spender hiernaast verzameld, zodat jij een weloverwogen beslissing kan nemen om bij Lender & Spender te lenen. Lees snel verder wat de ervaringen van andere consumenten zijn.

Over Lender & Spender

Lender & Spender is een aanbieder van leningen voor consumenten. Het bedrijf wil de markt van consumentenleningen eerlijker, efficiënter, transparanter en eenvoudiger maken. Het bedrijf werd opgericht door drie mannen met ervaring in IT en de financiële sector. Robert Leclercq heeft een loopbaan van 9 jaar als corporate finance adviseur bij ABN Amro en KPMG achter de rug. Huub van der Wart is de IT specialist met ervaring bij Google, Tele2 en Sanoma. Michel Westerduin is meer dan 25 jaar actief in de financiële sector en heeft veel ervaring op het gebied van sales & marketing.

Waarom kiezen voor Lender & Spender?

Geld lenen bij Lender & Spender is eerlijk, efficiënt, transparant en eenvoudig. Het online aanvraagproces is gebruiksvriendelijk en goed te begrijpen voor iedereen. Er wordt op een heldere manier informatie verstrekt en de klantenservice is uitstekend te bereiken. Daarnaast worden er geen verborgen kosten aangerekend. Woekerrentes zijn niet van toepassing bij Lender & Spender en er worden enkel leningen verstrekt aan mensen die ze daadwerkelijk kunnen terugbetalen. Doordat de leningen worden gefinancierd door bedrijven en particulieren is er geen tussenkomst van de bank nodig. Zodoende worden er kosten bespaard, wat voor een aantrekkelijke rente voor de geldnemers zorgt en een mooi rendement voor de investeerders.

Is Lender & Spender betrouwbaar?

Voor je in zee gaat met Lender & Spender wil je natuurlijk weten of het bedrijf wel betrouwbaar is. Wij hebben voor jou alvast enkele zaken gecheckt. Het bedrijf heeft een vergunning voor het Aanbieden van Krediet en is onder toezicht van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Daarnaast is Lender & Spender lid van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening en volgt de gedragscode van de VFN (Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland). Betalingen gebeuren via Stichting Derdengeld Lender & Spender, een onafhankelijke stichting die zowel investeerders als geldnemers beschermt. Ook als Lender & Spender failliet zou gaan of zou stoppen blijven alle incasso's door lopen tot de laatste lening helemaal is afgelost. Daarnaast heeft het bedrijf zijn hoofdzetel in Nederland, namelijk in Amsterdam. Als je de reviews over Lender & Spender bekijkt op de gekende reviewplatformen, waaronder het onze, merk je dat zowel investeerders als geldnemers positief zijn over het bedrijf. Het gebruiksgemak en de snelheid van het goedkeuren van de lening wordt daarbij vaak genoemd. Uiteraard zijn er ook enkele misnoegde klanten die geen lening kregen en daardoor niet tevreden zijn, maar dat overkomt de beste bedrijven. We kunnen in het algemeen wel concluderen dat Lender & Spender een betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over je aflossingen of een klacht over je aanvraag? Neem dan contact op met de klantenservice van Lender & Spender. Dit kan via het contactformulier dat je op de website vindt of via de mail. Je ontvangt dan antwoord binnen enkele uren. Moet het sneller gaan? Dan kun je Lender & Spender telefonisch contacteren van maandag tot vrijdag tussen 9u en 17u.

Wil jij Lender & Spender ook beoordelen?

Investeer jij in Lender & Spender en ben je heel tevreden over het rendement? Of heb je een lening aangevraagd en ben je geweigerd voor een onbekende reden? Laat het ons weten! Wij horen graag wat jouw positieve of negatieve ervaringen zijn met Lender & Spender. Laat hiernaast jouw review over Lender & Spender achter en help andere consumenten en investeerders om de juiste beslissing te nemen om bij Lender & Spender te lenen of te investeren.

Reviews over Lender & Spender
Gerelateerde bedrijven
Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Lender & Spender

Lender & Spender is geverifieerd door ons expert team. De webshop Lender & Spender bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Lender & Spender lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Lender & Spender. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van lenderspender.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van lenderspender.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg fijn

Deze website is geweldig. Omdat ik naar een nieuwe staat moest verhuizen voor een verblijfsvergunning, had ik veel creditcardschulden die ik kon consolideren en sparen in vergelijking met het doen van de minimale betalingen op mijn creditcards

Geplaatst op: 08-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nina E.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Lender & Spender
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lender & Spender een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Lender & Spender. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lender & Spender actief?

Lender & Spender is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld lenen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lender & Spender reviews? Dan kun je naar de website van Lender & Spender gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie