ANWB Creditcard logo

ANWB Creditcard ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
ANWB Creditcard logo
ANWB Creditcard ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

ICS logo ICS
0 beoordelingen
10
Bunq business logo Bunq business
1 beoordelingen
9
Santander logo Santander
1 beoordelingen
8

Reviews en ervaringen ANWB Creditcard

Ben je lid van de ANWB en zoek je een aanbieder van creditcards? Dan zou één en één wel eens twee kunnen zijn en dan zou de ANWB Creditcard zomaar iets voor jou kunnen zijn. Om te kijken of dit ook echt het geval is, hebben we de beoordelingen van mensen die al een creditcard van de ANWB hebben voor je samengevat. Vervolgens beslis je uiteraard helemaal zelf of je ook kiest voor de ANWB Creditcard.

Over ANWB Creditcard

De ANWB is de Koninklijke Nederlandse Toeristenbond en dé organisatie in Nederland voor verkeer en toerisme. De ANWB is er al vanaf 1883. Voor de ruim vier miljoen leden wordt regelmatig wat extra’s gedaan. Mooi voorbeeld is de ANWB Creditcard. Dat betekent dat alleen leden van de ANWB de ANWB Creditcard aan kunnen vragen. Met de creditcard kunnen leden wereldwijd en veilig betalen en zijn zo goed als alle aankopen verzekerd.

Waarom kiezen voor de ANWB Creditcard?

Ben je lid van de ANWB en op zoek naar een geschikte creditcard? Dan is de ANWB Creditcard een prima optie. Je hebt zo namelijk een heel goedkope creditcard. De creditcard staat voor veiligheid en gemak. In alle gevallen is de ANWB Creditcard goedkoper dan de betaalkaart die je bij een bank aanvraagt. De ANWB Creditcard wordt wereldwijd geaccepteerd en vrijwel al je aankopen zijn verzekerd. Komt een pakket niet aan, dan krijg je bovendien je geld terug.

Is de ANWB Creditcard betrouwbaar?

De reviews en ervaringen van mensen die al een ANWB creditcard hebben zijn helder; de creditcard is buitengewoon betrouwbaar. En dat blijkt ook in de praktijk. De creditcard kent wereldwijde dekking, je kunt steeds veilig betalen en je kiest zelf uit een van de drie uitvoeringen, de Gold, Silver of Classic. Overigens krijg je de creditcard niet zomaar. Je dient achttien jaar of ouder te zijn, je inkomen dient tenminste 1150 euro netto uit werk of pensioen per maand te zijn en je moet in Nederland wonen en een Nederlandse bankrekening hebben. Ook mag je de afgelopen zeven jaar geen betalingsachterstanden hebben opgelopen, iets dat wordt gecheckt bij het BKR in Tiel. Daarmee wordt voorkomen dat mensen in de financiële problemen geraken door het bezit van een creditcard. Ook de aanvraagprocedure is dus zeer betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Wil je contact met de ANWB omdat je een klacht hebt, dan kun je die klacht op verschillende manieren indienen. De kortste klap is gewoon bellen met de ANWB. Daarnaast kun je gebruik maken van het contactformulier op de website. Nog een andere optie is contact leggen via de social media kanalen Facebook en Twitter. Mogelijkheden voldoende dus om snel in contact te komen met de ANWB.

Wil jij ook beoordelen?

Van alle geboden informatie heb je doorgaans het meest aan de beoordelingen van mensen die ervaring hebben met een bepaald product of met een dienst. Dit omdat zij je vooral praktische informatie kunnen geven. En juist die informatie kan je helpen bij het nemen van de enige juiste beslissing. Om die reden vragen we je - heel vriendelijk uiteraard- om voortaan ook een beoordeling te maken om zo andere mensen ook de helpende hand te bieden.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over ANWB Creditcard

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over ANWB Creditcard

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

ICS logo ICS
0 beoordelingen
10
Bunq business logo Bunq business
1 beoordelingen
9
Santander logo Santander
1 beoordelingen
8