Bunq business logo

Bunq business reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bunq business reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2797
Bunq business logo
Website
bunq.com
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bunq

Een bank kiezen is zeker geen eenvoudige overweging, maar het is een overweging waar je allesbehalve alleen voor staat. Je rekent op beoordelingen van huidige gebruikers, die reeds voor langere tijd konden proeven van Bunq’s diensten. Het regelen van je bankzaken gebeurt niet op één-twee-drie. Bunq vergemakkelijkt het proces — je krijgt écht grip op je financiën. Op welke mate van betrouwbaarheid reken je bij Bunq? Waar biedt Bunq net dat tikkeltje extra? Hoe zit het met hun algemene klantenservice? Vandaag ontdek je het allemaal.

Over Bunq

Bunq is Nederlands van oorsprong, met een internationale werking gericht op 30 landen uit de EU-zone. Omstreeks 2015 kreeg Bunq een bankvergunning, na een vlotte opstart in 2012 door Ali Niknam en co. Eind 2015 had het bedrijf op zestig werknemers in dienst, waaronder twee voormalige schakels uit de Royal Bank of Scotland. Dankzij hun coöperatie verkreeg Bunq een snellere toegang tot vergunning van De Nederlandsche Bank. Geld op een Bunq-rekening valt bijgevolg onder het depositogarantiestelsel. Vandaag de dag is Bunq compatibel met verscheidene digitale applicaties en betaalsystemen — denk hierbij aan Apple- en Google Pay. Vandaag de dag blijft Bunq uitbreiden, innoveren en verrijken.

Waarom kiezen voor Bunq

Bunq is niet zomaar eender welke bank — er wordt te allen tijde gedoeld op een welvarender morgen. Bunq zet zich actief in voor de wereld om ons heen. Omstreeks 2019 bundelde Bunq haar krachten met Eden Restoration Projects — een Metal Card (gekend als Green Card) werd gelanceerd. Het gaat om een kaart waarmee je bomen plant bij al je aankopen en uitgaven. Sedert 2020 werden er maar liefst één miljoen bomen geplant. Bunq maakt het eenvoudig je in te zetten voor goede doelen, zowel op lokaal als (inter)nationaal niveau. Daarnaast werd Bunq opgenomen binnen de Eerlijke Bankwijzer, een accuraat gemeten vaststelling van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit alles maakt van Bunq een bank die oprecht verschil maakt.

Is Bunq betrouwbaar?

Naast een uitmuntende beoordeling bij Eerlijke Bankwijzer, toont Bunq enkele overige kwaliteiten aan. Bunq zet zich in voor een ruim publiek; zowel voor particulieren als voor bedrijven. Het was de eerste bank ter wereld met een volledig API-systeem — op deze manier codeer je zelf bankprojecten. Omstreeks 2018 introduceerde Bunq Keuzevrijheid - gebruikers bepalen zelf waar hun middelen worden opgeslagen en hoe het ingezet wordt. Dit gegeven wordt erg hoog aangeschreven bij zij die al langer op Bunq vertrouwen. Na rondvraag binnen je persoonlijke of professionele omgeving, zal hetzelfde antwoord weerklinken: Bunq doet wat het belooft.

Klantenservice en klachten

Jarenlange expertise, doorlopend onderzoek en een aanstekelijk enthousiasme vormen het ultieme ingrediënt tot Bunq’s kwaliteiten. Ook een klantenservice staat steeds voor je klaar je verdere duiding te bieden. Je bereikt Bunq zowel telefonisch als via mailverkeer. Een overzicht aan vragen die vaker gesteld werden vind je uiteraard terug via Bunq’s website.

Wil jij ook beoordelen?

Vandaag ontdekte je alles wat je wilde weten over Bunq’s diensten. Misschien sloot je je aan als gebruiker, en wens je je ervaringen te delen. Het helpt anderen die voor eenzelfde overweging staan verder.

Reviews over Bunq business
Gerelateerde bedrijven
ICS logo
ICS
4 beoordelingen
7,5
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
VertoFX logo
VertoFX
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
5
20% zou hier weer kopen
11 beoordelingen
Lees onze review over Bunq business

Ons team van experts heeft Bunq business geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Bunq business bestaat al sinds 2007 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Bunq business is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Bunq business is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van bunq.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Bunq business.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Maak aub nooit gebruik van Bunq.

Bunq heeft mijn bankrekeningen onrechtmatig opgeheven. Vermoedens ivm een storting van mijn zuurverdiende en eerlijk verdiende werk.l (gehandicaptenzorg) Ze beantwoorden geen vragen op een vreemde, duidelijke manier of beantwoorden ze totaal niet.

Naar je geld kun je fluiten. Zie het maar eens terug te krijgen. Ondoenlijk.

Ik vind Bunq een bank die mensen berooft van hun eigen eerlijk verdiende geld. Ze zijn crimineel.

Geplaatst op: 26-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: J. M.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Deze bank is onbetrouwbaar, geld overgemaaktnaar easy investments ondedeel van bunq maar nooit aangekomen, nu al drie weken aan het wachten op een oplossing

Deze bank bied easy investments aan
Geld overgemaakt 25febrauri
Vandaag 14maart is het nog steeds niet aangekomen, ze kunnen me niet schsdeloos stellen en ik moet wachten op een oplossing.. Dat doe ik al drie weken.
Ik betaal doordst ik contant geld opneem meer als 11euro per maand en zo wordt je behandeld. Je kan ze niet bellen en mails en chat wordt niet of nauwelijks op gereageerd. Melding gemaakt bij AFM van bellegings fraude, kifid, volgende stap aangifte politie

Geplaatst op: 14-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jeffrey

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fraudeurs, oplichters, criminele organisatie

Geld verdwijnt van je account, de app zit vol bugs, geen klantenservice, slechtste bank van nederland, uhhm Europa!!! Beter ga je na sns bank

Geplaatst op: 14-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jeff

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

De bank laat je geld verdwijnen en speekt dan zelf het slachtoffer

Geplaatst op: 14-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: J

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Crimineel slecht

Ik heb een tijdje iemand proberen te helpen met phishing.
En ja na wat onderzoek kwamen we uit bij de bunc bank ansterdam.
Ik heb tien contact opgenomen en ja blijkt? Er zijn massaal veel rekeningen met valse namen, mensen en adressen die niet bestaan, in het geval van fraude doen ze er niets aan, en ja ze zijn verplicht volgens de Nederlanderse en Europese wetgeving om dit te melden en de schade te vergoeden, maar neen ze weigeren dit te doen. Volgens de anti witwas wet moeten ze verdachte transacties melden maar dat doen ze niet. Ik weet van een advocaat uit Amsterdam dat ongeveer 73 % van al hun transacties naar bitcoins misdaad geld is en dat de overheden niet s willen aandoen want ze weigeren mee te werken. Er zouden e
normaal al van het eerste jaar hun vergunningen moeten kwijd zijn. Maar Europa en Nederland dien hier niets aan. Ze hebben de reputatie van de wereld witwas en criminele bank te zijn. Er zouden per jaar ongeveer 37 miljard misdaad geld omgezet worden. Zeg nu niet dat misdaad niet loont.

Geplaatst op: 08-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nobody H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Opgelicht door de bank

Geld overgemaakt, nooit aangekomen, al weken bezig met het terug eisen van me geld

Geplaatst op: 14-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lina

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechtste ooit

Wat een klote bedrijf 0,0 service doe dit niet abnonomenten betalen voor niks nooit reactie mag naar de klote lopen dit bedrijfje

Geplaatst op: 06-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hoerebedrijf O.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vind het geen goede bank duurt een dag voor het erop staat en kost per maand al 22 euro.

Vind het geen fijne bank. Vaak staat mijn geld er telaat op kost veel geld per maand en word ook niet goed geholpen.

Geplaatst op: 19-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Ben al meer als 2 dagen bezig om contact met ze te krijgen,geld is overgemaakt nog niks binnen na 3 dagen

Gebruik het al 7 maanden altijd goed ,maar nu is er geld overgemaakt nog niks binnen, onmogelijk om contact met ze te krijgen ben aln2 dagen bezig beetje jammer

Geplaatst op: 12-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ramazan G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede app

Ik maak nu een tijdje gebruik van de Bunq app en deze werkt erg goed. Dit is handig omdat ik hier een goed overzicht van krij van al mijn uitgaven. De service is goed en als ik met vragen zit wordt ik altijd goed geholpen door een van de vriendelijke medewerkers.

Geplaatst op: 28-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kevin K.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bunq business
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
ICS logo
ICS
4 beoordelingen
7,5
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
VertoFX logo
VertoFX
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bunq business een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 11 beoordelingen geplaatst over Bunq business. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bunq business actief?

Bunq business is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) creditcards & bankpassen , geld overmaken en geld wisselen en sparen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bunq business reviews? Dan kun je naar de website van Bunq business gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie