Bunq business logo

Bunq business reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Bunq business reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Bunq business logo
Website
bunq.com
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bunq

Een bank kiezen is zeker geen eenvoudige overweging, maar het is een overweging waar je allesbehalve alleen voor staat. Je rekent op beoordelingen van huidige gebruikers, die reeds voor langere tijd konden proeven van Bunq’s diensten. Het regelen van je bankzaken gebeurt niet op één-twee-drie. Bunq vergemakkelijkt het proces — je krijgt écht grip op je financiën. Op welke mate van betrouwbaarheid reken je bij Bunq? Waar biedt Bunq net dat tikkeltje extra? Hoe zit het met hun algemene klantenservice? Vandaag ontdek je het allemaal.

Over Bunq

Bunq is Nederlands van oorsprong, met een internationale werking gericht op 30 landen uit de EU-zone. Omstreeks 2015 kreeg Bunq een bankvergunning, na een vlotte opstart in 2012 door Ali Niknam en co. Eind 2015 had het bedrijf op zestig werknemers in dienst, waaronder twee voormalige schakels uit de Royal Bank of Scotland. Dankzij hun coöperatie verkreeg Bunq een snellere toegang tot vergunning van De Nederlandsche Bank. Geld op een Bunq-rekening valt bijgevolg onder het depositogarantiestelsel. Vandaag de dag is Bunq compatibel met verscheidene digitale applicaties en betaalsystemen — denk hierbij aan Apple- en Google Pay. Vandaag de dag blijft Bunq uitbreiden, innoveren en verrijken.

Waarom kiezen voor Bunq

Bunq is niet zomaar eender welke bank — er wordt te allen tijde gedoeld op een welvarender morgen. Bunq zet zich actief in voor de wereld om ons heen. Omstreeks 2019 bundelde Bunq haar krachten met Eden Restoration Projects — een Metal Card (gekend als Green Card) werd gelanceerd. Het gaat om een kaart waarmee je bomen plant bij al je aankopen en uitgaven. Sedert 2020 werden er maar liefst één miljoen bomen geplant. Bunq maakt het eenvoudig je in te zetten voor goede doelen, zowel op lokaal als (inter)nationaal niveau. Daarnaast werd Bunq opgenomen binnen de Eerlijke Bankwijzer, een accuraat gemeten vaststelling van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit alles maakt van Bunq een bank die oprecht verschil maakt.

Is Bunq betrouwbaar?

Naast een uitmuntende beoordeling bij Eerlijke Bankwijzer, toont Bunq enkele overige kwaliteiten aan. Bunq zet zich in voor een ruim publiek; zowel voor particulieren als voor bedrijven. Het was de eerste bank ter wereld met een volledig API-systeem — op deze manier codeer je zelf bankprojecten. Omstreeks 2018 introduceerde Bunq Keuzevrijheid - gebruikers bepalen zelf waar hun middelen worden opgeslagen en hoe het ingezet wordt. Dit gegeven wordt erg hoog aangeschreven bij zij die al langer op Bunq vertrouwen. Na rondvraag binnen je persoonlijke of professionele omgeving, zal hetzelfde antwoord weerklinken: Bunq doet wat het belooft.

Klantenservice en klachten

Jarenlange expertise, doorlopend onderzoek en een aanstekelijk enthousiasme vormen het ultieme ingrediënt tot Bunq’s kwaliteiten. Ook een klantenservice staat steeds voor je klaar je verdere duiding te bieden. Je bereikt Bunq zowel telefonisch als via mailverkeer. Een overzicht aan vragen die vaker gesteld werden vind je uiteraard terug via Bunq’s website.

Wil jij ook beoordelen?

Vandaag ontdekte je alles wat je wilde weten over Bunq’s diensten. Misschien sloot je je aan als gebruiker, en wens je je ervaringen te delen. Het helpt anderen die voor eenzelfde overweging staan verder.

Reviews over Bunq business

Gerelateerde bedrijven

Brand New Day logo
Brand New Day
3 beoordelingen
8,3
Santander logo
Santander
5 beoordelingen
6
Raisin logo
Raisin
1 beoordeling
10
7,8
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Bunq business

Ons team van experts heeft Bunq business geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Bunq business bestaat al sinds 2007 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Bunq business is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Bunq business is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van bunq.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Bunq business.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Vind het geen goede bank duurt een dag voor het erop staat en kost per maand al 22 euro.

Vind het geen fijne bank. Vaak staat mijn geld er telaat op kost veel geld per maand en word ook niet goed geholpen.

Geplaatst op: 19-10-2021
Laatst bewerkt op: 19-10-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede app

Ik maak nu een tijdje gebruik van de Bunq app en deze werkt erg goed. Dit is handig omdat ik hier een goed overzicht van krij van al mijn uitgaven. De service is goed en als ik met vragen zit wordt ik altijd goed geholpen door een van de vriendelijke medewerkers.

Geplaatst op: 28-05-2021
Laatst bewerkt op: 29-05-2021
Geschreven door: Kevin K.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ben al meer als 2 dagen bezig om contact met ze te krijgen,geld is overgemaakt nog niks binnen na 3 dagen

Gebruik het al 7 maanden altijd goed ,maar nu is er geld overgemaakt nog niks binnen, onmogelijk om contact met ze te krijgen ben aln2 dagen bezig beetje jammer

Geplaatst op: 12-10-2021
Laatst bewerkt op: 12-10-2021
Geschreven door: Ramazan G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Bunq business


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Brand New Day logo
Brand New Day
3 beoordelingen
8,3
Santander logo
Santander
5 beoordelingen
6
Raisin logo
Raisin
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bunq business een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Bunq business. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bunq business actief?

Bunq business is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) creditcards & bankpassen , geld overmaken en geld wisselen en sparen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bunq business reviews? Dan kun je naar de website van Bunq business gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie