Azimo logo

Azimo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Azimo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3192
Azimo logo
Website
Azimo
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Azimo

Geld versturen? Dat doe je eenvoudig, snel en goedkoop met Azimo. Met de bekroonde Azimo-app bespaar je tijd en kun je waar en wanneer je maar wilt geld overmaken. Je ontvangt de beste tarieven en volgt jouw geld bij iedere stap. Voordat je besluit om gebruik te maken van een dienst om geld te verzenden, is het begrijpelijk dat je eerst meer wilt weten over de betrouwbaarheid hiervan. Wij hebben de reviews over Azimo verzameld door echte klanten om hun ervaring met Azimo te vragen. Lees snel verder voordat je besluit om gebruik te maken van de diensten van Azimo. Met de informatie op deze pagina kan jij een weloverwogen beslissing nemen.

Over Azimo

Azimo zegt zelf de snellere, gemakkelijkere manier te zijn om geld te verzenden naar meer dan 200 landen en gebieden wereldwijd. Deze start-up heeft als missie het gebruiken van technologie om financiële diensten te democratiseren, ze betaalbaar en voor iedereen beschikbaar te maken. Het bedrijf is opgericht in 2012 en sinds de oprichting hebben veel grote partijen geïnvesteerd. De prijswinnende app maakt het zeer toegankelijk om geld te versturen en te ontvangen.

Waarom kiezen voor Azimo

Allereerst bespaar je veel tijd door te kiezen voor de diensten van Azimo. Je kunt namelijk direct geld overmaken naar meer dan 80 landen. Ook is het mogelijk om in het weekend geld te sturen met 24/7 levering naar geselecteerde landen. Je eerste overboeking stel je binnen enkele minuten in. Je bespaart flink door gebruik te maken van Azimo voor het versturen van valuta. Je profiteert namelijk van geweldige wisselkoersen en er zijn geen verborgen kosten. Zo bespaar je tot maar liefst 75% ten opzichte van banken en geldtransferwinkels. De anti-fraude en encryptie technologie zorgt ervoor dat je veilig gebruikmaakt van de diensten van Azimo.

Is Azimo betrouwbaar?

Azimo wordt gebruikt door meer dan 2 miljoen mensen. De start-up is onder andere gefinancierd door onder andere de Europese Investeringsbank. Dit is dé financiële instelling van de Europese Unie. Ook is het bedrijf regelmatig in de media genoemd. Zo kun je Azimo onder andere kennen van CNN, The Economist of The Guardian. Azimo is ook actief op social media en onder andere te volgen Facebook of Instagram. Lees vooral de beoordelingen over Azimo om een accuraat beeld te krijgen van dit bedrijf en de diensten.

Klantenservice en klachten

Op de website van Azimo kun je de antwoorden op veel vragen terugvinden. Er is een uitgebreide support sectie. Door jouw vraag in te typen kom je uit bij de juiste informatie. Mocht je toch nog vragen hebben of op zoek zijn naar een advies, dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met een medewerker van Azimo. Bij dit bedrijf spreken ze Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Pools, Russisch en Italiaans.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij gebruik van de diensten van Azimo? Dan willen we jou vragen om je review over Azimo achter te laten. Met deze informatie help je anderen om de juiste keuze te maken. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van het gebruiksgemak van de app, of de geldtransfers snel aankomen en wat jouw mening is over de tarieven van Azimo. Alvast bedankt!

Gerelateerde bedrijven

Bunq business logo
Bunq business
11 beoordelingen
5
Santander logo
Santander
16 beoordelingen
6,2
myPOS logo
myPOS
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Azimo

Ons team van experts heeft Azimo geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Azimo bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Azimo is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Azimo is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Azimo te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 22-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Azimo


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bunq business logo
Bunq business
11 beoordelingen
5
Santander logo
Santander
16 beoordelingen
6,2
myPOS logo
myPOS
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Azimo een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Azimo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Azimo actief?

Azimo is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld overmaken en geld wisselen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Azimo reviews? Dan kun je naar de website van Azimo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie