myPOS logo

myPOS reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
myPOS reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met myPOS

Ons team van experts heeft myPOS geverifieerd op een aantal punten. De webshop van myPOS bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. myPOS is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

myPOS is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van myPOS te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 22-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over myPOS


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bunq business logo
Bunq business
4 beoordelingen
7,8
Santander logo
Santander
10 beoordelingen
7,2
Azimo logo
Azimo
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is myPOS een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over myPOS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is myPOS actief?

myPOS is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld overmaken en geld wisselen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de myPOS reviews? Dan kun je naar de website van myPOS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie