myPOS logo

myPOS reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
myPOS reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3207
myPOS logo
Website
myPOS
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en ervaringen myPOS

Onderneem je en ben je op zoek naar betaaloplossingen? Bij myPOS beantwoordt men hieraan. Vooraleer je met een bedrijf in zee gaat, kan een betrouwbaarheidsmeting het verschil maken. Hierbij helpen we je graag verder. Ervaringen van huidige gebruikers werpen een duidelijke blik op de betrouwbaarheid en kwaliteiten die myPOS met zich meebrengt. Na vandaag maak je een weloverwogen en onderbouwd besluit.

Over myPOS

2012 vormde het startpunt van myPOS. Oprichters Christo en Javor trachtten in te spelen op de veranderingen binnen het wettelijke EU-kader. Wat begon als iCard groeide uit tot myPOS, een platform waarvan talrijke ondernemers de vruchten plukken. Een ideale balans tussen betaalbaarheid en optimalisatie werd verwezenlijkt. Problemen bij allerhande kosten en kaartbetalingen werden weggeruimd en voorkomen. Het bedrijf kende een aanzienlijke groei en vandaag de dag omvat het meerdere vestigingen - verspreid doorheen Europa én het Verenigd Koninkrijk. Fysieke filialen te Londen, Antwerpen, Amsterdam, Parijs, Milaan en Sofia zorgen voor een directe, hands-on aanpak, waarbij het team ondernemers op sleeptouw kan nemen.

Waarom kiezen voor myPOS

Zoals hierboven reeds vermeld werd, biedt myPOS uiteenlopende betaaloplossingen aan. Als bedrijf accepteer je je kaartbetalingen voortaan op zorgeloze wijze. Rekenend op doorlopende innovatie en vooruitstrevende technologieën worden veelvoorkomende betaalproblemen een zorg uit een ver verleden. Benieuwd naar het specifieke aanbod waarmee myPOS je bijstaat? Automaten, terminals, kassa- en mobiele systemen vormen slecht een fractie van de mogelijkheden.

Is myPOS betrouwbaar?

Bij myPOS gaat men uitermate transparant te werk. Het team presenteert haar werking op internationaal niveau — deelnames aan gerenommeerde congressen zijn een zekerheid. Het bedrijf bouwt uit en wordt voortdurend aangescherpt. Nieuwe toepassingen, producten én fysieke locaties zijn en blijven eindeloos. Het bedrijf is actief binnen verscheidene sectoren — denk hierbij aan ontspanning, vervoer, accomodatie, detailhandel, en dienstverlening. Daarnaast bundelt het haar krachten met erkende partners. Een blog licht je in omtrent de laatste ontwikkelingen - neem er zeker een kijkje - op deze manier mis je niets. Het bedrijf heeft door de jaren heen meerdere awards gewonnen — dit biedt uiteraard een zekere meerwaarde. Voorbeelden van deze awards zijn Innovation Award 2021 voor B2B-betalingen, Beste SME Omnichannel Betalingsplatform 2020 én Beste POS-innovatie 2019.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, opmerking, suggestie of klacht? Wens je een offerte aan te vragen? Een overzicht met algemene en veelgestelde vragen brengt verdere duiding. Met een online contactformulier helpt de klantenservice je verder. Ook via mail en telefonie staat het team je te woord. Volg je het bedrijf liever online op? Surf naar Facebook, Twitter, LinkedIn en andere welgekende kanalen voor meer. Tenslotte staat het je vrij een bezoek te brengen aan een filiaal in je buurt.

Wil jij ook beoordelen?

Vandaag verkende je myPOS en wat het concept voor je bedrijf kan betekenen. Aan de hand van ervaringen werd de betrouwbaarheid van het bedrijf voor je uitgediept. Laat je graag een eigen beoordeling achter? Dit is erg nuttig voor andere ondernemers die straks voor dezelfde afweging staan.

Gerelateerde bedrijven

Bunq business logo
Bunq business
11 beoordelingen
5
Santander logo
Santander
16 beoordelingen
6,2
Azimo logo
Azimo
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met myPOS

Ons team van experts heeft myPOS geverifieerd op een aantal punten. De webshop van myPOS bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. myPOS is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

myPOS is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van myPOS te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 22-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over myPOS


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bunq business logo
Bunq business
11 beoordelingen
5
Santander logo
Santander
16 beoordelingen
6,2
Azimo logo
Azimo
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is myPOS een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over myPOS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is myPOS actief?

myPOS is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld overmaken en geld wisselen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de myPOS reviews? Dan kun je naar de website van myPOS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie