GWK Travelex logo

GWK Travelex reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
GWK Travelex reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1700
GWK Travelex logo
Website
gwktravelex.nl
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen GWK Travelex

Ga je binnenkort op reis? Bij GWK Travelex bestel je jouw valuta online. Je hebt de keuze uit meer dan 50 populaire valuta. Je haalt de vreemde valuta bestelling eenvoudig en veilig af op een datum en locatie naar eigen keuze. Als je na jouw reis geld over hebt kun je dit terugwisselen bij GWK Travelex met de valuta terugkoopgarantie. Wil je graag meer weten over de beoordelingen van GWK Travelex? Lees dan snel verder want wij hebben de reviews van GWK Travelex op een rij gezet.

Over GWK Travelex

GWK is haast 90 jaar de specialist in buitenlands geld in Nederland. De eerste vestiging opende haar deuren op 1 juli 1927. Sinds 2004 maakt GWK Travelex deel uit van Travelex. Dit is de grootste onderneming in wisselkantoren ter wereld. Wereldwijd zijn er meer dan 1400 kantoren van Travelex te vinden. GWK Travelex heeft momenteel 50 vestigingen verspreid door heel Nederland. Zo kom je de kantoren onder andere tegen op grotere treinstations en luchthavens, waaronder Schiphol Airport, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Het wisselkantoor biedt verschillende diensten aan, waaronder de aan- en verkoop van buitenlandse valuta voor consumenten en bedrijven en het storten van contant geld op een ASN Bank bankrekening of bankrekening bij de SNS Bank.

Waarom kiezen voor GWK Travelex

GWK Travelex is hét wisselkantoor in Nederland. Je kunt eenvoudig en snel online valuta bestellen zodat jij goed voorbereid op reis gaat. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een express service. Zelfs op het laatste moment kun je zo nog vreemde valuta aankopen. Als je terugkomt van je reis en nog geld over blijkt te hebben, kan je dit weer inleveren bij een kantoor van GWK Travelex. Online zie je direct wat de huidige wisselkoers is. In de gratis online reismagazines doe je de leukste reisinspiratie op.

Is GWK Travelex betrouwbaar?

GWK Travelex bestaat meer dan 90 jaar en maakt deel uit van Travelex, dat 37 miljoen klanten per jaar helpt. Met 1500 vestigingen in 28 landen en 1250 geldautomaten wereldwijd is er altijd een GWK Travelex kantoor in de buurt. Door online te bestellen profiteer je van 0% provisie en de beste koers. De valuta kan al binnen 30 minuten voor je klaarliggen bij de vestiging van jouw keuze. Wil jij eerst weten wat anderen te zeggen hebben over GWK Travelex? Raadpleeg dan de GKW Travelex beoordelingen op deze pagina.

Klantenservice en klachten

Op de website van GWK Travelex vind je veel informatie over het aan- en verkopen van vreemde valuta. Heb jij een vraag? Dan kun je jouw vraag of suggestie mailen naar een vestiging bij jou in de buurt. De klantenservice is zowel via e-mail als telefonisch bereikbaar.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij gebruik van de diensten van GWK Travelex? Dan horen we graag jouw mening over dit wisselkantoor. Schrijf een review over GWK Travelex waarin je vertelt over de service van dit bedrijf, wat je vindt van de koers en of het eenvoudig is om valuta aan te kopen en weer te wisselen. Zou jij GWK Travelex aanbevelen?

Reviews over GWK Travelex
Gerelateerde bedrijven
Bunq business logo
Bunq business
11 beoordelingen
5
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
VertoFX logo
VertoFX
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
6,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over GWK Travelex

Het bedrijf GWK Travelex is geverifieerd door ons. De webshop gwktravelex.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. GWK Travelex is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. GWK Travelex maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van gwktravelex.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van gwktravelex.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van GWK Travelex.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer slecht!!!

Zeer slecht!!
Bij ophalen van bestelling geld is er een zeer lage koers berekent waarbij ik voor €375,00 heb besteld en voor € 240, 00 aan roepees geld uitbetaald heb gekregen.
Verschil van €135 schandalig!!!

Geplaatst op: 16-03-2024
Laatst bewerkt op: 16-03-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Perfect geholpen

Ik ben in de winkel echt perfect geholpen door een van de medewerkers waar ik super blij mee ben. De communicatie was echt perfect en het was het zeker waard om te kijken.

Geplaatst op: 08-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Vera W.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over GWK Travelex
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bunq business logo
Bunq business
11 beoordelingen
5
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
VertoFX logo
VertoFX
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GWK Travelex een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over GWK Travelex. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GWK Travelex actief?

GWK Travelex is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld overmaken en geld wisselen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GWK Travelex reviews? Dan kun je naar de website van GWK Travelex gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie