VertoFX logo

VertoFX reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
VertoFX reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over VertoFX

VertoFX is geverifieerd door ons expert team. De webshop VertoFX bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is VertoFX lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via VertoFX. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van VertoFX is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van VertoFX. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van VertoFX.

Geplaatst op: 22-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over VertoFX


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

GWK Travelex logo
GWK Travelex
2 beoordelingen
9
Wise logo
Wise
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
10 beoordelingen
7,2

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VertoFX een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over VertoFX. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VertoFX actief?

VertoFX is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld overmaken en geld wisselen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VertoFX reviews? Dan kun je naar de website van VertoFX gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie