VertoFX logo

VertoFX reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
VertoFX reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3214
VertoFX logo
Website
VertoFX
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en ervaringen VertoFX

Vandaag de dag kennen we in het grootste deel van Europa de euro. Er zijn echter nog altijd tientallen tot zelfs honderden andere munten. Dat maakt betalen over de grenzen heen, of de ene munt in de andere inwisselen nog altijd een heel gedoe. Zeker als je een internationale onderneming runt heb je hier dagelijks mee te maken. Gelukkig kan je dan gebruik maken van een marktplaats als VertoFX. Dit bedrijf richt zich specifiek op betalingen over grenzen heen en op het converteren van de ene munt in een andere. Ben jij op zoek naar reviews over VertoFX? Dan vind je hier de beoordelingen en ervaringen van echte klanten van VertoFX!

Over VertoFX

VertoFX is wat ze noemen een business to business marktplaats. De doelgroep van VertoFX zijn internationale ondernemingen die er een account kunnen hebben om valuta te wisselen en betalingen over grenzen heen uit te voeren. Als je een VertoFX business accounts hebt kan je in facto geld ontvangen en uitgeven als een local. De onderneming werd in 2017 opgericht door voormalige bankiers Anthony Oduwole en Ola Oyetayo en heeft zijn hoofdkwartier in Londen. In totaal kan je bij VertoFX tot meer dan 35 verschillende valuta wisselen en in meer dan 200 landen betalingen uitvoeren. Om maar een kleine greep uit het ondersteunde aanbod te nemen: de Australische dollar, de Chinese Yuan, de Euro, de Indische Rupee, de Amerikaanse dollar en ga zo maar door. Zit je met een vraag of heb je advies nodig? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van VertoFX!

Waarom kiezen voor VertoFX?

VertoFX is dus een ontzettend handige dienst voor internationale ondernemingen. De voordelen zijn legio. Zo geniet je van gratis internationale betalingen zodat je rekeningen kunt vereffenen alsof je een lokaal bedrijf bent. Bovendien kan je op de website in enkele minuten een gratis business account opstarten. Ook is VertoFX een stuk goedkoper in vergelijking met een traditionele bank terwijl het bereik groter of gelijklopend is. Zo betaal je geen extra kosten voor betalingen die via een bankoverschrijving gebeuren. Daar staat echter wel tegenover dat enkel bankoverschrijvingen aanvaard worden. Er zijn dus geen mogelijkheden om geld te storten met cash, cheque of een debit- of creditcard. Bovendien wordt er ook bewijs gevraagd in de vorm van documenten die aantonen wie jij bent en wie jouw onderneming is. Heb je een account en doe je een betaling? Dan zijn de geldtransfers in de regel binnen enkele minuten tot maximaal binnen de 24 uur geregeld.

Is VertoFX betrouwbaar?

VertoFX is een financiële onderneming die sinds 2017 bestaat en meteen gericht is op de internationale markt. Dat betekent ook dat er ondanks de jonge leeftijd van het bedrijf er al heel wat andere bedrijven en ondernemingen gebruik van maken. Bovendien beschikt VertoFX over een indrukwekkende lijst investeerders zoals onder andere Middel East Venture Partners, Zrosk, TMT Investments en meer. Er is dan ook absoluut sprake van een goede reputatie. Ook vind je op de website (die overigens SSL-secuur is) heel wat informatie terug over VertoFX en zijn werking en vind je er ook bedrijfsinformatie zoals het adres, bedrijfsgegevens en bestuur. Ten slotte beschikt VertoFX over een eigen klantenservice waar je bij vragen en/of problemen terecht kunt. Kortom: VertoFX lijkt betrouwbaar te zijn.

Klantenservice en klachten

Met een delicate dienst als VertoFX die over financiën gaat is het maar normaal dat je vragen hebt. Vind je het antwoord op jouw vraag niet terug op de website zelf? Dan kan je best contact opnemen met de klantenservice van VertoFX. Dat kan door het contactformulier op de website in te vullen, door een mail te sturen of door gebruik te maken van het pop-up contactvenster op de website. Heb je de klantendienst van VertoFX gecontacteerd? Dan kan je binnen de werkdag een antwoord verwachten. Heb je een klacht voor het bedrijf? Dan kan je deze op dezelfde manieren aan de klantendienst laten weten. Bij klachten kan een inhoudelijk antwoord tot enkele dagen op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Maakt jouw onderneming gebruik van VertoFX? Dan kan jij ons ongetwijfeld iets meer vertellen over dit bedrijf. Wat vind je bijvoorbeeld van het systeem in kwestie? Is VertoFX gemakkelijk in gebruik? Hoe zou je de werkwijze van VertoFX beoordelen? Wat zijn in jouw ervaring de grootste voor- en nadelen? Wat is de kostprijs? Zou je andere bedrijven aanraden te werken met VertoFX of net niet? Vertel het ons in een review!

Gerelateerde bedrijven

GWK Travelex logo
GWK Travelex
2 beoordelingen
9
Wise logo
Wise
6 beoordelingen
6,5
Santander logo
Santander
16 beoordelingen
6,2

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over VertoFX

VertoFX is geverifieerd door ons expert team. De webshop VertoFX bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is VertoFX lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via VertoFX. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van VertoFX is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van VertoFX. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van VertoFX.

Geplaatst op: 22-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over VertoFX


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

GWK Travelex logo
GWK Travelex
2 beoordelingen
9
Wise logo
Wise
6 beoordelingen
6,5
Santander logo
Santander
16 beoordelingen
6,2

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VertoFX een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over VertoFX. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VertoFX actief?

VertoFX is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld overmaken en geld wisselen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VertoFX reviews? Dan kun je naar de website van VertoFX gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie