Priceattack.nl logo

Priceattack.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Priceattack.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
294
Priceattack.nl logo
Website
priceattack.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Priceattack.nl

Heb jij een mooie deal gezien bij Priceattack.nl, maar weet je niet zeker of het bedrijf betrouwbaar is? Je leest hier alle reviews over Priceattack.nl. Lees wat de ervaringen zijn van klanten die je voorgingen en hoe zij het bedrijf beoordelen. In de reviews lees je onder andere of de bestelling tijdig geleverd werd, wat de kwaliteit was, of het bedrijf goed te bereiken was en ga zo maar door. Alles wat je wilt weten voordat je met een gerust hart een bestelling plaatst. Lees de reviews door, zodat je daarna een besluit kunt nemen of je iets wilt bestellen.

Over Priceattack.nl

Priceattack.nl is opgericht door Rick en het bedrijf verkoopt wannahaves, gadgets, gifts en consumentelektronica. Het bedrijf heeft iedere week weer andere aanbiedingen, waardoor het vernieuwend blijft en het keer op keer de klant weet te verrassen. De slogan luidt: Elke week drie producten voor een stuntprijs, zolang de voorraad strekt. Voor zover mogelijk worden producten zelf getest. Zo weten ze zeker dat, producten die goed uit de test komen, ook goedgekeurd worden door de klant. Rick begon klein in een garage maar is in de loop van de jaren steeds groter geworden. Het assortiment groeit iedere dag nog steeds. Naast een verrassend assortiment, staan service en klantenservice hoog in het vaandel.

Waarom kiezen voor Priceattack.nl

Ben je op zoek naar een cadeau voor Vaderdag, wil je je vriend verrassen, komt de jaarlijkse surprise er weer aan of wil je lekker iets voor jezelf kopen? Wekelijks worden er niet alleen drie producten voor een stuntprijs aangeboden, dagelijks zijn er ook vier hele scherpe dagaanbiedingen. Dagaanbiedingen die je eigenlijk niet kunt weerstaan. Je moet hiervoor snel zijn, want op is ook echt op. Op de website is te zien over hoeveel uur een dagaanbieding afloopt. Voorbeelden van deze dagaanbiedingen zijn een koolmonoxide meter, een mini airconditioner met USB en een bluetooth gamepad voor je mobiele telefoon. Bestellingen die binnen Nederland geleverd moeten worden, worden gratis geleverd. Wanneer je in België woont, bedragen de verzendkosten ook slechts 2,95 euro.

Is Priceattack.nl betrouwbaar?

Er zijn diverse betaalmogelijkheden. Zo kun je je bestelling bijvoorbeeld betalen met iDeal, PayPal en Bancontact. Dankzij de nauwe samenwerking met MultiSafepay en het betalingssysteem Fast Checkout, kun je als klant in slechts drie simpele en duidelijke stappen je bestelling afrekenen. Het fijne is ook dat iedere bestelling tot 200 euro gegarandeerd is door MultiSafepay. Op de website is het logo van SSL te zien. Dit wil zeggen dat je veilig gebruik kunt maken van de website en dat je gegevens beveiligd worden. Er worden ook nieuwsbrieven verzonden waar je je voor aan kunt melden. Zo mis je voortaan geen enkele dagaanbieding meer! Op de website is te lezen dat het correspondentieadres in Hilversum is.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Priceattack.nl is goed bereikbaar, ook buiten kantoortijden om kun je contact met ze opnemen. Heb je een vraag? Je kunt je vraag stellen via de mail, Twitter of Facebook. Ook is het mogelijk om het online contactformulier in te vullen, een online chatgesprek met ze te starten of door telefonisch contact met ze op te nemen. Wat de reactietijd is wanneer je een vraag hebt gestuurd, is niet duidelijk.

Wil jij ook beoordelen?

Wanneer jij iets bij Priceattack.nl besteld hebt, willen wij je vragen of je hier een review over wil schrijven. Geef het bedrijf een eerlijke beoordeling en licht toe waarom je ze deze beoordeling gegeven hebt. Mensen die nog niet eerdere iets besteld hebben bij Priceattack.nl krijgen aan de hand van de reviews een goed beeld van het bedrijf.

Reviews over Priceattack.nl

Gerelateerde bedrijven

Buythistoday.eu logo
Buythistoday.eu
2 beoordelingen
8,5
Dealrunner.nl logo
Dealrunner.nl
1 beoordeling
10
Onedayfashiondeals.nl logo
Onedayfashiondeals.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

8
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Priceattack.nl

Priceattack.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Priceattack.nl bestaat al sinds 2006 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Priceattack.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Priceattack.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van priceattack.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van priceattack.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Makkelijk winkelen

Het is erg makkelijk winkelen. De levering is snel en ik kreeg een gratis cadeau bij mijn bestelling. De ene keer dat ze het verkeerde artikel stuurde werdt het ook weer snel opgelost.

Geplaatst op: 06-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mohammed V.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Priceattack.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Buythistoday.eu logo
Buythistoday.eu
2 beoordelingen
8,5
Dealrunner.nl logo
Dealrunner.nl
1 beoordeling
10
Onedayfashiondeals.nl logo
Onedayfashiondeals.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Priceattack.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Priceattack.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Priceattack.nl actief?

Priceattack.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dagaanbiedingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Priceattack.nl reviews? Dan kun je naar de website van Priceattack.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie