Gay pride winkel logo

Gay pride winkel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Gay pride winkel reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
788
Gay pride winkel logo
Website
gay-pride-winkel.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Gay pride winkel

Gay pride winkel is zonder enige twijfel één van de bekendste en meest succesvolle sociale bewegingen van de afgelopen decennia. Ze zijn erin geslaagd om heel wat belangrijke issues op de politieke kaart te zetten en hebben een duidelijke symboliek. Ben jij op zoek naar producten die de gay pride uitstralen of steunen? Dan kan je terecht bij Gay pride winkel. Op deze webpagina ontdek je of Gay pride winkel ook echt een goede keuze is. Je vindt hier ervaringen van echte klanten, beoordelingen van onafhankelijke consumenten en reviews van strenge maar rechtvaardige rechters. Zo weet jij of Gay pride winkel ook trots mag zijn op zijn producten.

Over Gay pride winkel

Gay pride winkel is een webshop waar je terecht kunt voor een breed gamma aan producten die te maken hebben met gay pride. In de meeste fysieke winkels vind je immers maar een beperk assortiment tot zelfs helemaal niks. Bij Gay pride winkel vind je alleen al qua shirts meer dan 500 verschillende exemplaren. De regenboogvlag is natuurlijk rijkelijk aanwezig in het assortiment maar je vindt er ook nog tal van andere producten. Gay pride winkel is een onderdeel van Shoppartners dat al sinds 1999 actief is in de sector van de e-commerce. Tegenwoordig is Shoppartners, dat je vooral kunt kennen van Fun en Feest of Bellatio, een internationale onderneming met talloze webshops in portefeuille. Een snelle service, een groot bereik en een lage prijs zijn dan ook enkele van de sterke punten van Gay pride winkel.

Waarom kiezen voor Gay pride winkel?

Bij Gay pride winkel vind je duizenden producten in het genre van de gay pride. De website zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: gay pride shirts, gay pride tanktops, gay pride sweaters, gay pride kleding, gay pride versiering en gay pride accessoires. Vind je een bepaald product niet? Dan kan je gebruik maken van de zoekbalk op de website of gewoon even contact opnemen met de klantenservice. Dankzij het internationale netwerk van Shoppartners is er veel mogelijk. Bestellingen geplaatst voor 15 uur worden in de regel de volgende werkdag reeds geleverd. Die levering is gratis vanaf een bestelbedrag van 199 euro. Onder dat bedrag betaal je in Nederland 4,99 euro leveringskosten en in België 5,99 euro. Ben je na een aankoop plots toch niet meer zo zeker? Dan krijg je tot 30 dagen de tijd om een pakketje retour te sturen.

Is Gay pride winkel betrouwbaar?

Het bedrijf achter Gay pride winkel is al meer dan twintig jaar binnen de sector actief en heeft een sterke reputatie als het op betrouwbaarheid aankomt. Bij Gay pride winkel hoef je je bovendien al geen zorgen te maken om een financiële nare verrassing. De verbinding met de website is secuur op basis van het SSL-certificaat en je kunt op diverse manieren in een veilige betaalomgeving betalen. Dat kan via onder andere iDeal, PayPal, overschrijving, kredietkaart en bancontact. Daarnaast beschikt Gay pride winkel over een eigen klantenservice en vind je ook alle nodige informatie over het bedrijf op de website terug. Ten slotte is Gay pride winkel aangesloten bij het keurmerk Thuiswinkel Waarborg en zijn ze ook gecertificeerd door Trust e-commerce Europe.

Klantenservice en klachten

Op de website Gay pride winkel vind je bij de klantenservice heel wat informatie terug over de veelgestelde vragen. Zit jij met nog een ander probleem? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantendienst. Dat kan je bijvoorbeeld doen per mail of door te bellen tijdens de kantooruren. Op mails ontvang je op werkdagen binnen enkele uren een antwoord. Als deel van Shoppartners is de klantenservice van Gay pride winkel immers sterk bezet. Heb je een klacht? Dan kan je ook die per mail indienen voorzien van alle nodige informatie zoals bestelnummer. Zint het antwoord van Gay pride winkel op jouw klacht je niet? Dan kan je nog altijd contact opnemen met de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg.

Wil jij ook beoordelen?

Stroom de gay pride door jouw aderen? Dan heb je misschien al enige ervaring met Gay pride winkel. Is dat het geval? Dan zijn wij op zoek naar jouw beoordeling van deze webwinkel. Is het aanbod op de website groot genoeg? Zit de website handig in elkaar? Hoe zit het met de kwaliteit van de producten? En met de prijs? Krijg je voldoende informatie na een bestelling? Helpt de klantenservice je verder? Schrijf jouw review over Gay pride winkel en help anderen de juiste keuze maken.

Reviews over Gay pride winkel
Gerelateerde bedrijven
Primodo.nl logo
Primodo.nl
1 beoordeling
8,5
Webshoptoppersinconcert.nl logo
Webshoptoppersinconcert.nl
1 beoordeling
8,5
Ballony.nl logo
Ballony.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Mooie webwinkel

Ik heb hier voor een vriend een aantal spullen gekocht en deze werden snel en correct geleverd bij mij thuis. De producte leken van goede kwaliteit te zijn helemaal voor de prijzen die op de website staan!

Geplaatst op: 07-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sanne L.

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Gay pride winkel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Primodo.nl logo
Primodo.nl
1 beoordeling
8,5
Webshoptoppersinconcert.nl logo
Webshoptoppersinconcert.nl
1 beoordeling
8,5
Ballony.nl logo
Ballony.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gay pride winkel een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Gay pride winkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gay pride winkel actief?

Gay pride winkel is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gay pride winkel reviews? Dan kun je naar de website van Gay pride winkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie