Raisin logo

Raisin reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Raisin reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Raisin logo
Website
Raisin
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Raisin

Heeft u plannen om geld te storten of een rekening te openen bij Raisins? Wellicht wilt u weten of uw geld veilig is bij hun. Lees daarom de reviews van klanten die ervaring hebben bij Raisins. Zo kunt u zelf een besluit maken of uw hen genoeg vertrouwt.

Over Raisin

Raisin Bank, opgericht in 1973, heeft tientallen jaren ervaring als gerenommeerde Duitse kredietinstelling. De bank combineert visie en deskundig advies met efficiënte oplossingen, met name bij de verwerking van kredietportefeuilles en debiteuren van zorgvuldig geselecteerde kredietnemers. In 2005 werd de bank, toen nog MHB-Bank AG geheten, een dochteronderneming van de Amerikaanse investeringsmaatschappij Lone Star, met een bijzondere focus op het beheer van kredietportefeuilles. De bank is sinds april 2019 volledig in handen van Raisin DS GmbH en opereert sinds augustus 2019 onder de naam Raisin Bank AG. Innovatieve financiële producten zijn het belangrijkste expertisegebied van Raisin Bank.

Waarom kiezen voor Raisin

Het FinTech-bedrijf biedt een open bankinfrastructuur voor de wereldwijde depositomarkt van meer dan 50 biljoen dollar, waarvan zowel banken als spaarders profiteren. ... Raisin DS werkt samen met ongeveer 400 banken en financiële dienstverleners uit meer dan 30 landen. Het bedrijf bedient meer dan 550.000 directe klanten.

Hun doel is om langdurige spaarders de beste rentes voor te schotelen in heel Europa. Hierdoor zijn ze uitgegroeid tot een marktleider op het vlak van investeringen.

Raisin Bank stelt klanten in staat om spaarrekeningen te openen in verschillende landen in Europa waar de rente hoger is, zoals Frankrijk, Letland, Polen, Oostenrijk en Italië.

Op de depositomarktplaats van Raisin Bank kunnen spaarders kiezen uit meer dan 45 verschillende spaarrekeningen van 7 Europese banken. Alle betrokken banken zijn gedekt door EU-bankgaranties - dus alle fondsen tot € 100,000 zijn veilig.

In april 2021 was de hoogste beschikbare rente op Raisin 1,36% (5-jaars looptijd).

Bij Raisin kunt u meer dan het dubbele krijgen van de beste rentetarieven die door andere banken in worden betaald op 2- en 3-jarige termijndeposito's.

Is Raisin betrouwbaar?

Met Raisin worden uw deposito's in elke fase van het proces beschermd. Omdat alle banken bij Raisin worden gedekt door EU-bankgaranties worden alle stortingen tot 100.000 euro beschermd.

Als u overweegt meer dan € 100.000 opzij te zetten, kan Raisin een slimme oplossing zijn, omdat u hiermee uw geld kunt verdelen over verschillende spaarproducten met één enkel aanvraagformulier. Zolang u € 100.000 of minder op elke rekening zet, is uw geld veilig en wel, wat er ook gebeurt met de partnerbank waarmee u spaart.

Samenvattend, Raisin is de moeite van het bekijken waard als u geïnteresseerd bent in het beleggen van geld op een spaarrekening. U krijgt niet alleen enkele van de beste deals te zien die momenteel beschikbaar zijn, maar Raisin geeft u ook de mogelijkheid om met één klik op de knop in meerdere banken te investeren.

Normaal gesproken zou u bij elke provider afzonderlijk een account moeten openen en beheren. Door u eenvoudig aan te melden bij Raisin, kunt u beleggen bij zoveel aanbieders als u wilt, zonder dat u zich hiervoor hoeft aan te melden. In plaats daarvan zal Raisin de aanvraag namens u indienen met de informatie die u tijdens het registratieproces hebt verstrekt.

Klantenservice en klachten

In een tijd waar de digitale technologie vaak het menselijk contact heeft vervangen, ook in de banksector, kan het belangrijk zijn om een kijkje te nemen naar de klantenservice van Raisin.

Zo zien we dat het klantenserviceteam van Raisin graag al uw vragen en opmerkingen beantwoordt en bereikbaar is per e-mail of telefonisch tussen 08.30 uur en 16.30 uur. CET van maandag tot en met vrijdag. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier dat beschikbaar is in het Online Banking Systeem.

De klantenservice is enkel bereikbaar voor voor vragen of opmerkingen. Ze fungeren niet als een bankbediende die persoonlijke aanbevelingen of informatie verstrekt met betrekking tot een investeringsbeslissing voor een specifieke termijndeposito. Wel kunnen ze je informeren over de verschillende spaarproducten van hun partnerbanken.

Wil jij ook beoordelen?

Met verschillende banken die tegenwoordig erg lage rentes bieden voor uw spaargeld, kan het de moeite lonen om de grenzen even te verleggen en te kijken wat de Europese markt te bieden heeft. Heeft u in het verleden al een rekening geopend bij Raisins? Hoe verliep het proces en wat zijn uw bevindingen van hun klantenservice? We horen graag uw ervaringen en hopen dan ook dat je een review schrijft voor andere mensen die overwegen met Raisins samen te werken.

Gerelateerde bedrijven

Bigbank logo
Bigbank
2 beoordelingen
9,5
Bunq business logo
Bunq business
3 beoordelingen
7
Santander logo
Santander
5 beoordelingen
6
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Raisin

Het bedrijf Raisin is geverifieerd door ons. De webshop Raisin is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Raisin is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Raisin maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Raisin is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Raisin te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 22-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Raisin


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bigbank logo
Bigbank
2 beoordelingen
9,5
Bunq business logo
Bunq business
3 beoordelingen
7
Santander logo
Santander
5 beoordelingen
6

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Raisin een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Raisin. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Raisin actief?

Raisin is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sparen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Raisin reviews? Dan kun je naar de website van Raisin gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie