Tiqets logo

Tiqets reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Tiqets reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Tiqets logo
Website
tiqets.com
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Tiqets

Tiqets ervaringen zijn ongelofelijk belangrijk als jij van te voren je Tickets wilt boeken via de websites van Tiqets. Je wilt tenslotte wel zeker weten dat de ticketaanbieder ook betrouwbaar is. In ieder geval is het super handig, want voor je weg gaat kan je tickets voor verschillende bezienswaardigheden en activiteiten over de hele wereld boeken. Het grote voordeel is dat je bijvoorbeeld ook skip the line tickets kan kopen of met begeleiding erbij. Zo kan je jouw bezoek nog leuker maken en weet je voor je weggaat of je ook daadwerkelijk binnen kan komen!

Tiqets ervaringen

Heb jij Tiqets ervaringen dan zijn wij opzoek naar jou! Je kan namelijk een beoordeling op deze website achterlaten zodat andere toekomstige bezoekers van de website weten wat ze kunnen verwachten. Jouw Tiqets beoordeling kan dus voor grote waarde zijn om een goed beeld op te bouwen van het bedrijf.

Over het algemeen zijn de Tiqets ervaringen erg positief. Zelfs van de werkgevers van het bedrijf zijn de beoordelingen erg positief. Dit betekend dat het bedrijf intern dus ook goed in elkaar zit. Voor de rest zeggen veel bezoekers dat vooral de eenvoud van de web/app een groot pluspunt in. Zo kan je overal en altijd gemakkelijk een ticket voor een mooi prijs regelen. Is het financieel mogelijk om dit te doen met een Skip The Line dan raden veel mensen dit aan. Hierdoor mag je de rij overslaan en dat is bij veel populaire bezienswaardigheden of activiteiten absoluut een aanrader.

Over Tiqets

Tiqets heeft als doel om cultuur toegankelijker te maken. Ze zorgen ze met hun platform ervoor dat alle hindernissen weg worden genomen en dat mensen zonder al te veel moeite kunnen genieten van hun bezoek. Het bedrijf is sinds 2014 opgericht en heeft sindsdien miljoenen mensen geholpen aan leuke uitstapjes. Het is op Trustpilot zelfs het populairste en beste beoordeelde ticketplatform ter wereld.

Het grote voordeel aan Tiqets is dan ze verdeelt zijn over de hele wereld. Hierdoor koop je dus niet alleen tickets waar je woont, maar kan je ook tickets kopen van musea, parken en andere uitstapjes op je vakantie. Door altijd en overal één platform te gebruiken zal het kopen van tickets nog makkelijker zijn. Ga je bijvoorbeeld naar Barcelona dan wil je wel zeker weten dat je de kathedraal in kan. Door via Tiqets een ticket te bemachtigen weet je zeker dat je die dag nog de kathedraal in kan. Hiervoor was dit ondenkbaar en was het hopen dat het niet te druk zou zijn.

Klantenservice en klachten?

We lezen in beoordelingen van Tiqets niets over klachten. Iedereen is positief over deze tickets specialist. Mocht je wel een klacht hebben dan kun je deze op verschillende manieren aangeven bij Tiqets. Natuurlijk kan je deze ook via ons platform aangeven zodat je andere consumenten ook helpt. De website van Tiqets heeft een uitgebreide pagina met verschillende manieren om contact op te nemen. Er is daarnaast de mogelijkheid om via WhatsApp contact op te nemen. Je krijgt dan bijna altijd binnen een paar minuten antwoord. Uiteraard is er ook een telefoonnummer beschikbaar, zo hoef je nooit lang te wachten op antwoord!

Wil je ook beoordelen?

De beoordelingen van mensen die al gebruik maken van een product of dienst, bieden je altijd meerwaarden. Ze helpen je nadrukkelijk bij het nemen van je beslissing. Daarom zouden wij het super vinden als jij ook een review achterlaat over Tiqets. Zo help je andere als ze keuzes moeten maken in het vervolg!

Reviews over Tiqets

Gerelateerde bedrijven

DagTickets logo
DagTickets
2 beoordelingen
10
SpaOnline.com logo
SpaOnline.com
3 beoordelingen
9,3
The Park logo
The Park
2 beoordelingen
8,5
6,5
40% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Onze beoordeling over tiqets.com

Tiqets is geverifieerd door ons expert team. De webshop Tiqets bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Tiqets lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Tiqets. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van tiqets.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van tiqets.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Tiqets.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht

4 tickets gekocht voor wildlands. Met tijdslot ingeven deed 1 ticket het niet. Terwijl we het dezelfde dag meteen probeerde. Contact gezocht met tigets die kan je niet bellen alleen mailen,appen of chatten. Dit met een beetje geluk ook nog in het Engels (erg slecht) ze bleven herhalen dat we een tijdslot moesten ingeven wat dus niet lukte. Uiteindelijk gevraagd voor geld terug. Kregen we voor 3 tickets terug. Nu nog bezig om van de laatste het geld terug te krijgen! Wat een slecht bedrijf!

Geplaatst op: 04-08-2021
Laatst bewerkt op: 04-08-2021
Geschreven door: E

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Tiqets voor Artis

Na het reserveren van de tickets voor Artis in amsterdam. Er werd gelijk aan mij gevraagd of ik de tickets wilde plaatsen. Ik heb deze gemakkelijk kunnen downloaden en kunnen laten zien.

Geplaatst op: 29-06-2021
Laatst bewerkt op: 13-07-2021
Geschreven door: Pien D.

8 / 10
3/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gemakkelijke manier om te boeken

Dit is een super handige en gemakkelijke manier van boeken. Het hele bestelproces is perfect verlopen bij de ingang was het enkel inscannen en ik kon door. Goede na service!

Geplaatst op: 17-04-2021
Laatst bewerkt op: 22-05-2021
Geschreven door: Lucas F.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplichting, koop hier niet je tickets!

Deze site/ app is een grote oplichting. Ze verkopen tickets en als het misgaat geven ze of de klant of de venue de schuld. Ze verkocht tickets zonder te vermelden dat het om een andere taal ging of gaven de klant de schuld van een foutmelding op de website.

Ga hier niet mee om zee! Koop liever bij de bezienswaardigheid zelf.

Geplaatst op: 11-10-2021
Laatst bewerkt op: 11-10-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klantenservice werkt totaal niet mee en reageert niet. Fouten maken we allemaal maar leg hiervan niet de verantwoordelijkheid bij de klant.

Afgelopen week hebben wij een weekje Rome geboekt met verschillende excursies, waaronder het Colosseum. In de voorwaarden staat duidelijk vermeld dat je het Forum op een andere dag kunt bezoeken. Dit is NIET waar. Wij kwamen twee dagen later terug voor een bezoek en werden niet toegelaten. Uiteindelijk hebben wij twee nieuwe tickets moeten kopen twv € 50,-. Contact gezocht met de klantenservice, begrijpen geen nederlands maar weten wel te vertellen dat er staat dat je binnen twee dagen of 1 dag (is bij hen zelf ook niet duidelijk) je ticket moet inleveren. Ik kon 10% korting krijgen op een andere excursie. Oftewel € 5,- nadat ik eerst weer een bedrag van €50 zou moeten betalen. Uiteraard afgewezen. Daarna zouden ze een onderzoek opstarten en daar heb ik niets meer van vernomen. Kortom ik ben niet blij met dit bedrijf en de afhandeling van mijn klacht. Geef gewoon toe dat je een fout hebt gemaakt en herstel deze.

Geplaatst op: 08-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-10-2021
Geschreven door: Marielle

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Tiqets


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

DagTickets logo
DagTickets
2 beoordelingen
10
SpaOnline.com logo
SpaOnline.com
3 beoordelingen
9,3
The Park logo
The Park
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tiqets een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Tiqets. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tiqets actief?

Tiqets is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets en uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tiqets reviews? Dan kun je naar de website van Tiqets gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie