EscapeTours logo

EscapeTours ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
EscapeTours logo
EscapeTours ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Vakantieveilingen logo Vakantieveilingen
77 beoordelingen
4,3
Doenkado logo Doenkado
0 beoordelingen
10
Disneyland Paris logo Disneyland Paris
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Escapetours.nl

Zin om je te wagen aan een citygame in een Nederlandse stad? Misschien kom je dan wel op het aanbod uit van Escapetours.nl. Vooraleer je boekt bij dit bedrijf voor je uitje, lees eerst verder. We hebben immers alle belangrijke informatie over Escapetours.nl voor je verzameld, samen met beoordelingen van klanten.

Over Escapetours.nl

Escapetours.nl is een Nederlands bedrijf dat citygames aanbiedt. Deze Escape Tours spelen zich af in het centrum van een Nederlandse stad. Zo bieden ze dergelijke games aan in steden als Amsterdam, Rotterdam, Delft, Amersfoort en Alkmaar. Tevens hebben ze ook enkele buitenlandse bestemmingen zoals Malaga, Antwerpen, Milaan, Wenen en meer.

Waarom kiezen voor Escapetours.nl

Wie houdt er niet van een unieke twist aan een stadsbezoek. Escape Tours maakt je stedentrip een stuk leuker door er een citygame aan toe te voegen. De naam doet meteen denken aan het populaire concept van de escape rooms. Hoewel je je uiteraard in een stad bevindt, heeft het er toch iets van weg. Zo moet je tal van raadsels oplossen op het spel tot een goed einde te brengen. Ieder spel duurt zo´n twee uur waarbij je al wandelend de stad op een andere manier ontdekt. Zo leer je niet alleen leuke weetjes over je bestemming, maar er wordt ook een leuk verhaal van gemaakt.

De spellen kunnen online worden besteld, waarna je instructies krijgt over hoe te spelen via een app. Vervolgens kun je zelf aan de slag op je bestemming naar keuze. Escapetours biedt niet alleen een leuk concept voor jezelf of je groep, maar maakt het ook mogelijk om een spel in de vorm van een cadeaubon te schenken aan iemand die je kent. Kortom, het ideale verjaardagsgeschenk.

Is Escapetours.nl betrouwbaar?

Escapetours heeft ondertussen een erg groot aanbod van spellen op bestemmingen. Citygames zijn dan ook erg in trek. Zo verkochten ze al meer dan 21000 stadsspellen. Escapetours behaalt goede reacties van zijn klanten. Mensen zijn opgetogen over de leuke manier dat het biedt voor het ontdekken van een nieuwe stad.

Bestellen gaat makkelijk online. Betalen kan meteen via Ideal waarna je meteen de instructies krijgt toegestuurd.

Klantenservice en klachten

Op zich zijn de instructies die je krijgt toegestuurd duidelijk voor het spelen van de citygame. Mocht je toch met vragen zitten of een klacht hebben over een spel, dan is er nog steeds de klantenservice. Dit kan makkelijk via het contactformulier op de website of via mail. Is je vraag toch iets dringender, dan is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een medewerker.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je al een van de citygames van Escapetours gespeeld of besteld? Dan horen we graag van je hoe leuk deze waren. Vertel ons op welke bestemming je een stadsspel hebt gespeeld en hoe vlot de aankoop al dan niet verliep. Schrijf nu een beoordeling waarmee je misschien anderen over de streep trekt.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over EscapeTours

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over EscapeTours

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Vakantieveilingen logo Vakantieveilingen
77 beoordelingen
4,3
Doenkado logo Doenkado
0 beoordelingen
10
Disneyland Paris logo Disneyland Paris
0 beoordelingen
10