EscapeTours logo

EscapeTours reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
EscapeTours reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1172
EscapeTours logo
Website
escapetours.com
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Escapetours.nl

Zin om je te wagen aan een citygame in een Nederlandse stad? Misschien kom je dan wel op het aanbod uit van Escapetours.nl. Vooraleer je boekt bij dit bedrijf voor je uitje, lees eerst verder. We hebben immers alle belangrijke informatie over Escapetours.nl voor je verzameld, samen met beoordelingen van klanten.

Over Escapetours.nl

Escapetours.nl is een Nederlands bedrijf dat citygames aanbiedt. Deze Escape Tours spelen zich af in het centrum van een Nederlandse stad. Zo bieden ze dergelijke games aan in steden als Amsterdam, Rotterdam, Delft, Amersfoort en Alkmaar. Tevens hebben ze ook enkele buitenlandse bestemmingen zoals Malaga, Antwerpen, Milaan, Wenen en meer.

Waarom kiezen voor Escapetours.nl

Wie houdt er niet van een unieke twist aan een stadsbezoek. Escape Tours maakt je stedentrip een stuk leuker door er een citygame aan toe te voegen. De naam doet meteen denken aan het populaire concept van de escape rooms. Hoewel je je uiteraard in een stad bevindt, heeft het er toch iets van weg. Zo moet je tal van raadsels oplossen op het spel tot een goed einde te brengen. Ieder spel duurt zo´n twee uur waarbij je al wandelend de stad op een andere manier ontdekt. Zo leer je niet alleen leuke weetjes over je bestemming, maar er wordt ook een leuk verhaal van gemaakt.

De spellen kunnen online worden besteld, waarna je instructies krijgt over hoe te spelen via een app. Vervolgens kun je zelf aan de slag op je bestemming naar keuze. Escapetours biedt niet alleen een leuk concept voor jezelf of je groep, maar maakt het ook mogelijk om een spel in de vorm van een cadeaubon te schenken aan iemand die je kent. Kortom, het ideale verjaardagsgeschenk.

Is Escapetours.nl betrouwbaar?

Escapetours heeft ondertussen een erg groot aanbod van spellen op bestemmingen. Citygames zijn dan ook erg in trek. Zo verkochten ze al meer dan 21000 stadsspellen. Escapetours behaalt goede reacties van zijn klanten. Mensen zijn opgetogen over de leuke manier dat het biedt voor het ontdekken van een nieuwe stad.

Bestellen gaat makkelijk online. Betalen kan meteen via Ideal waarna je meteen de instructies krijgt toegestuurd.

Klantenservice en klachten

Op zich zijn de instructies die je krijgt toegestuurd duidelijk voor het spelen van de citygame. Mocht je toch met vragen zitten of een klacht hebben over een spel, dan is er nog steeds de klantenservice. Dit kan makkelijk via het contactformulier op de website of via mail. Is je vraag toch iets dringender, dan is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een medewerker.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je al een van de citygames van Escapetours gespeeld of besteld? Dan horen we graag van je hoe leuk deze waren. Vertel ons op welke bestemming je een stadsspel hebt gespeeld en hoe vlot de aankoop al dan niet verliep. Schrijf nu een beoordeling waarmee je misschien anderen over de streep trekt.

Reviews over EscapeTours
Gerelateerde bedrijven
Doenkado logo
Doenkado
2 beoordelingen
9,5
Disneyland Paris logo
Disneyland Paris
4 beoordelingen
7
Jumpsquare logo
Jumpsquare
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over EscapeTours

Ons team van experts heeft EscapeTours geverifieerd op een aantal punten. De webshop van EscapeTours bestaat al sinds 2018 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. EscapeTours is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

EscapeTours is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van escapetours.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van EscapeTours.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke tocht

We hebben met een hele groep een tocht gemaakt in Alkmaar. Er zaten leuke puzzels bij die ook nog makkelijk genoeg waren voor de kinderen. Super leuke tijd gehad met z'n alle

Geplaatst op: 28-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Christel M.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over EscapeTours
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Doenkado logo
Doenkado
2 beoordelingen
9,5
Disneyland Paris logo
Disneyland Paris
4 beoordelingen
7
Jumpsquare logo
Jumpsquare
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is EscapeTours een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over EscapeTours. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is EscapeTours actief?

EscapeTours is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de EscapeTours reviews? Dan kun je naar de website van EscapeTours gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie