Red Light Secrets logo

Red Light Secrets reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Red Light Secrets reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1879
Red Light Secrets logo
Website
redlightsecrets.com
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Red Light Secrets

Wil je kennis maken met de wereld van de Amsterdamse prostitutie? Redlightsecrets.com is de website waar je e-tickets kan bestellen voor het eerste prostitutiemuseum ter wereld. Het Prostitutiemuseum Amsterdam is gevestigd in een bordeel, dat in de originele staat is gelaten. In dit museum kan je zelf ervaren hoe het is om voor een verlicht raam te zitten en kan je in verschillende talen audioverhalen beluisteren. Ben je benieuwd wat bezoekers van de website en van het museum voor ervaringen hebben? Lees dan de reviews die wij hebben verzameld, zodat je jezelf goed kan informeren. Zo heb je een beter beeld van wat je kan verwachten, als je voor dit museum aan de Oudezijds Achterburgwal online kaartjes koopt bij Redlightsecrets.com.

Over Red Light Secrets

Op De Wallen bieden prostituees al sinds de veertiende eeuw in alle openheid hun diensten aan. Hoe deze wereld met al zijn mysteries en geheimen eruit ziet, kan je ervaren in het Prostitutiemuseum. Dit museum heet ook wel het Red Light Secrets Museum of Prostitution en verwelkomt gasten uit de hele wereld. Bij Red Light Secrets koop je online je toegangsbewijs, waarbij ook een boekje is inbegrepen met de geschiedenis van de Rosse Buurt en een audiotour met verhalen die je niet snel zal vergeten. Een kaartje geeft je toegang tot het museum, dat zich bevindt in een zeventiende-eeuws grachtenpand. Het gebouw is helaas niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Aangezien het museum informatie geeft over een onderwerp dat niet geschikt is voor kinderen, moet je de minimale leeftijd van 16 jaar hebben voor toegang.

Waarom kiezen voor Red Light Secrets

Met een bezoek aan het Prostitutiemuseum kom je meer te weten over de achtergrond van de Amsterdamse prostitutie en het Amsterdamse beleid over dit onderwerp. Ook zie je de kamers waar prostituees werken en krijg je informatie over wat voor soort mensen voor sekswerk kiest. Via audioverhalen hoor je hun persoonlijke ervaringen. De opzet van het museum is om educatie en informatie te bieden over prostitutie en raamprostitutie. Het Red Light Secrets Museum of Prostitution is het enige prostitutiemuseum in de wereld, dus met een bezoek heb je een unieke ervaring. Het museum is bovendien gelegen in het oudste deel van Amsterdam. Op Redlightsecrets.com vind je niet alleen informatie over het museum, maar ook over attracties die in de buurt liggen.

Is Red Light Secrets betrouwbaar?

Red Light Secrets is onderdeel van Tourism Group Holding B.V. Leijnden. Via Red Light Secrets kan je voordelig online je kaarten voor het prostitutiemuseum bestellen. Je kan je online betaling op diverse manieren doen, bijvoorbeeld via iDEAL, PayPal of met je creditcard. Als je betaling is gelukt, dan krijg je een bevestiging van je boeking. De meeste recensies van bezoekers van het Prostitutiemuseum vermelden dat het museum de moeite waard is en dat je na je bezoek een goed beeld hebt van hoe het leven van prostituees eruit ziet. Ook zijn de persoonlijke verhalen die je te horen krijgt heel bijzonder. In de reviews wordt vermeld dat het museumbezoek zelf niet lang duurt en dat het daarom aan te raden is om van de audiofoon gebruik te maken.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over je gekochte kaartjes, dan kan je het museum een e-mail sturen. Voor overige vragen of klachten is er een tweede e-mail adres of kan je de FAQ op de website raadplegen. Het is ook mogelijk om via de e-mail een groepsreservering te doen, als je met een groep het museum wil bezoeken. Op Redlightsecrets.com staan de algemene voorwaarden vermeld met betrekking tot de aanschaf van je museumkaartjes. Voor tickets met een specifieke datum en tijd kan je geen restitutie vragen. Voor open tickets (zonder specifieke datum) is dit wel mogelijk. Heb je je kaartjes ontvangen en wil je hier een klacht over doorgeven, dan word je verzocht om Red Light Secrets schriftelijk op de hoogte te stellen.

Wil jij ook beoordelen?

Vind je het leuk om toekomstige bezoekers van het prostitutiemuseum en gebruikers van Redlightsecrets.com te helpen met informatie? Je bent dan van harte uitgenodigd om een beoordeling achter te laten, waarin je kan vertellen of je dit museum en de site betrouwbaar vindt. Vertel in je recensie meer over de ervaring die je hebt opgedaan met het bestellen van kaarten of het afleggen van een bezoek aan Red Light Secrets. Zo krijgen potentiële klanten een goed beeld van het museum en kunnen ze weloverwogen een keuze maken!

Reviews over Red Light Secrets
Gerelateerde bedrijven
Slagharen logo
Slagharen
25 beoordelingen
5,5
Bodyworlds logo
Bodyworlds
2 beoordelingen
9,5
I amsterdam logo
I amsterdam
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Red Light Secrets

Red Light Secrets is geverifieerd door ons expert team. De webshop Red Light Secrets bestaat al sinds 2013 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Red Light Secrets lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Red Light Secrets. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van redlightsecrets.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van redlightsecrets.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Red Light Secrets.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk museum

We zijn hier een dagje naar het museum geweest en we hebben erg genoten. Het museum is uiteraard niet voor kleinere kinderen maar wij hebben een leuke tijd gehad.

Geplaatst op: 10-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Amy B.

7 / 10
3/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Red Light Secrets
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Slagharen logo
Slagharen
25 beoordelingen
5,5
Bodyworlds logo
Bodyworlds
2 beoordelingen
9,5
I amsterdam logo
I amsterdam
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Red Light Secrets een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Red Light Secrets. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Red Light Secrets actief?

Red Light Secrets is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groeps en bedrijfsuitjes en uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Red Light Secrets reviews? Dan kun je naar de website van Red Light Secrets gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie