I amsterdam logo

I amsterdam reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
I amsterdam reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2198
I amsterdam logo
Website
iamsterdam.com
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen I Amsterdam

Een weloverwogen beslissing maak je niet alleen. Je rekent op steun van anderen die je erin voorgingen. Vandaag werpen we een blik op I Amsterdam — hoe gaat het bedrijf te werk? Waarin maakt het een verschil? En vooral: is het betrouwbaar? Het zijn zaken die hieronder voor je uitgediept worden. Huidige gebruikers schreven beoordelingen neer en op deze manier krijg je een waarheidsgetrouw beeld van het bedrijf en haar sterktes.

Over I Amsterdam

I Amsterdam werd gelanceerd in 2013, onder initiële benaming Amsterdam Marketing. Deze bestond op zijn beurt uit een samenwerking tussen Amsterdam Uitburo, Amsterdam Partners, Amsterdam Toerisme en Congresbureau. Sedert 2019 staat het bedrijf gekend als Amsterdam&Partners — I Amsterdam maakt er actief onderdeel van uit. I Amsterdam’s filosofie straalt symboliek uit en verbindt zich met verhalen, evenementen, gebeurtenissen en voornamelijk mensen. Men gelooft ijzersterk in een geliefd Amsterdam, dankzij de aanstekelijke diversiteit, solidariteit en glimlach die het publiek vertoont.

Waarom kiezen voor I Amsterdam

Het doel van de organisatie? Een toegankelijkere, vlottere leef-, werk- en transportwijze en dit zowel voor bewoners, ”˜vliegende’ werknemers als toeristen. Het concept biedt stimulans teneinde een internationa(a)l(er) publiek aan te trekken. Er wordt ingezet op verscheidene initiatieven — denk hierbij aan het beperken van geluidsoverlast en drukte, het gidsen doorheen culturele activiteiten en het delen van inzichten met belanghebbenden. Wie aan I Amsterdam denkt, denkt automatisch aan I Amsterdam City Card. Deze optie geeft toegang tot talrijke activiteiten. Bij aankoop ontvang je een gedetailleerde stadskaart, een gratis boottocht langs het idyllische, welgekende kanaal, een gratis toegang tot maar liefst 50 musea en andere parels, aantrekkelijke kortingen en last, but certainly not least: gratis toegang tot het openbaar vervoer.

Is I Amsterdam betrouwbaar?

I Amsterdam beantwoordt zowel op nationaal als internationaal niveau aan de vraag van het publiek. Het concept wordt voortdurend aangescherpt en dit met oog op een verbetering van het stadsgebeuren. Op basis van bovenstaande gegevens, alsook de stem van het ruimere publiek, concluderen we een solide betrouwbaarheid van het bedrijf. Ga het gerust zelf ontdekken.

Klantenservice en klachten

I Amsterdam helpt je te allen tijde verder met je vragen, opmerkingen of klachten. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? I Amsterdam bekijkt de mogelijkheden. Een lijst met eerder gestelde vragen brengt alvast verdere duiding. Met een zoekfunctie pluis je deze doelgericht uit. Met een mail- of chatfunctie word je tijdig te woord gestaan. Telefoneer je liever? Ook dit behoort tot je opties. Correspondeer je als bedrijf en wens je een spreker in te huren voor een seminarie, evenement of lezing? Raadpleeg het boekingsformulier. Ook via sociale media volg je het bedrijf op - surf naar LinkedIn of Twitter voor meer.

Wil jij ook beoordelen?

Je ontdekte hierboven meer over I Amsterdam, wat het bedrijf doet en in welke mate je het kan vertrouwen. Je baseerde je op beoordelingen van huidige gebruikers en kwam tot een onderbouwd besluit. Deel je graag een eigen ervaring? Laat gerust je stem horen — het helpt anderen opnieuw verder.

Reviews over I amsterdam
Gerelateerde bedrijven
Doenkado logo
Doenkado
2 beoordelingen
9,5
Disneyland Paris logo
Disneyland Paris
4 beoordelingen
7
Jumpsquare logo
Jumpsquare
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over I amsterdam

Het bedrijf I amsterdam is geverifieerd door ons. De webshop iamsterdam.com is al sinds 2002 een betrouwbare partij om te bestellen. I amsterdam is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. I amsterdam maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

I amsterdam is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van iamsterdam.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van I amsterdam.

Geplaatst op: 24-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super handig

We hebben hier gratis een fiets kunnen huren waar we heel Amstedram mee door hebben gefietst. We hebben veel verschillende musea bekeken en bezocht. Heerlijk genoten van alles!

Geplaatst op: 11-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daniël M.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over I amsterdam
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Doenkado logo
Doenkado
2 beoordelingen
9,5
Disneyland Paris logo
Disneyland Paris
4 beoordelingen
7
Jumpsquare logo
Jumpsquare
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is I amsterdam een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over I amsterdam. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is I amsterdam actief?

I amsterdam is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de I amsterdam reviews? Dan kun je naar de website van I amsterdam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie