Plopsaland logo

Plopsaland reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Plopsaland reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
922
Plopsaland logo
Website
plopsa.be
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Plopsaland

Als je een dagje uit wilt, dan zou je kunnen overwegen een bezoek te brengen aan Plopsaland, ondertussen met vestigingen in België, Nederland, Duitsland en Polen. Wat Plopsaland je allemaal kan bieden, maken we je op basis van de reviews en ervaringen van mensen die al eens een bezoek aan het themapark maakten duidelijk. Kun je daarna zelf beslissen of je een bezoek aan Plopsaland inplant.

Over Plopsaland

Plopsaland geldt als de themaparkdivisie binnen het zeer succesvolle concept Studio 100 van Gert Verhulst. De divisie bestaat in totaal uit zeven themaparken. In ons land heb je Plopsa Indoor Coevorden, in België themapark Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo in de Belgische Ardennen. In Duitsland heb je daarnaast nog Plopsapark Holiday Park en ook in Polen is een themapark geopend. De parken combineren op unieke wijze de magie van Studio 100 figuren met het oneindige plezier van de topattracties. En dat in steeds een unieke omgeving.

Waarom kiezen voor Plopsaland?

Zeker kinderen zullen aandringen op een bezoek aan Plopsaland. Dat heeft zeker ook te maken met de grote kans dat ze hun helden Maya de Bij, Vic de Viking en Heidi zomaar tegen het lijf lopen. Bij Plopsaland vind je bovendien aantrekkelijke attracties, zeker ook voor de wat jongere bezoeker. Een bezoek aan Plopsaland staat voor een compleet dagje uit. Je kunt eventueel kiezen voor een overnachting in het Plopsa Hotel om een extra dag te genieten van Plopsaland, terwijl je een leuke korting krijgt als je meteen een jaarabonnement neemt.

Is Plopsaland betrouwbaar?

Laten we het zo zeggen, je weet precies wat je krijgt als je een bezoek brengt aan het themapark, zo filteren we uit de reviews en ervaringen van mensen die al eens een bezoek brachten aan een van de parken. Je kunt trouwens beslist de verschillende themaparken bezoeken, want geen van de parken is precies gelijk. Kinderen zijn altijd enthousiast over het park en het feit dat ondertussen gemiddeld drie miljoen mensen per jaar de parken bezoeken, zegt zeker ook iets over de betrouwbaarheid. De p[arken zijn overigens tot stand gekomen met behulp van een team ingenieurs en architecten. Zij wisten op levensechte wijze de personages die bekend zijn van Studio 100 om te zetten in projecten die je in het park tegenkomt.

Klantenservice en klachten

De service die verleend wordt in de parken worden in de beoordelingen getypeerd als zeer goed. Het personeel is vriendelijk en steeds behulpzaam. Mocht je een klacht hebben, dan kun je die bij de balie van het themapark bespreekbaar maken. Omdat klanttevredenheid belangrijk is voor Plopsaland, zal getracht worden klachten zo snel mogelijk uit de wereld te helpen. Je kunt overigens ook via een speciaal contactformulier op de website contact leggen met Plopsaland.

Wil jij ook beoordelen?

Handig hè, de informatie die je uit de beoordelingen kunt halen. Het helpt je toch bij het maken van alleen de beste keuzes. Daarom willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij met jouw input ook andere mensen van dienst zijn als er keuzes gemaakt moeten worden.

Reviews over Plopsaland
Gerelateerde bedrijven
Dolfinarium logo
Dolfinarium
3 beoordelingen
7,3
Recreatiepark TerSpegelt logo
Recreatiepark TerSpegelt
5 beoordelingen
9
Wunderland Kalkar logo
Wunderland Kalkar
5 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen
5,1
43% zou hier weer kopen
20 beoordelingen
Lees onze review over Plopsaland

Ons team van experts heeft Plopsaland geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Plopsaland bestaat al sinds 2000 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Plopsaland is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Plopsaland is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van plopsa.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Plopsaland.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloze geldklopperij. Blijf hier weg.

Peperdure parking, schandalige eet- en drankprijzen en de helft van de attracties gesloten of defect.

Geplaatst op: 02-12-2023
Laatst bewerkt op: 02-12-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 3/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijk IVM kledij prutsers....

twee zwembroeken mee voor de zoon, eerste nok, tweede direct ok door persoon aan inkom zwembad, na 4u komt er.opeens iemand af en die zegt dat de zwembroek niet ok is dus niet alleen zijn ze niet consequent maar nog gedeeltelijk blind ook

Geplaatst op: 30-08-2023
Laatst bewerkt op: 30-08-2023
Geschreven door: Koen C.

3 / 10
1/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaring

We gaan elk jaar met de kleinkinderen naar Plopsaland.
Dit jaar waren we niet tevreden,we zijn gaan eten in de pop-spiegeltent 2 en werden bediend door Julia.
Ze was heel onvriendelijk kon bijna geen Nederlands.
Er waren geen rietjes en geen servetten ,toen we er naar vroegen was ze heel onbeleefd.
Zelfs mijn kleinkind van 5 jaar was erdoor geschrokken.
We zoeken wel een ander pretpark voor naartoe te gaan.

Geplaatst op: 17-08-2023
Laatst bewerkt op: 17-08-2023
Geschreven door: Cindy C.

5 / 10
3/5 2/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed

Wij stonden vandaag aan het plopbos bijna 1 uur aan te schuiven. Komen ze zeggen dat ze het gaan sluiten wegens problemen. Waarom nadien de mensen geen pas geven om nadien terug te komen zonder aan te schuiven?

Geplaatst op: 26-07-2023
Laatst bewerkt op: 26-07-2023
Geschreven door: Lotte D.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Echt onvriedelijkt

Zag vandaag hoe mensen die een sigaret roken met asbak in handen en niks op grond gooien . Afgeblaft worden door een vrouw die werk zoals security om mensen er op te wijzen dat je niet mag roken . Enkel op plaatsen aangewezen.. Hoe zij praat tegen mensen is niet normale . Heb een man zien kwaad worden en terecht kwaad worden op deze vrouw . Ze behandeld mensen als kleine kinderen .Mensen betalen al zoveel om dan afgeblaft te worden. Weet dat je niet mag roken maar zo mensen behandelen die niks op grond gooien vind er over .

Geplaatst op: 25-07-2023
Laatst bewerkt op: 25-07-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitbuiterij

Enkele leuke attracties. Tickets zijn duur maar begrijpelijk. Heel negatief over de prijs van drank (cola, water, ...), veel te dure kraampjes (3 euro om met 1 bal te gooien ????), 15 euro voor de parking, enz. Het is duidelijk dat het eerder een vorm van uitbuiting is naar gezinnen met kinderen toe. De aandeelhouders worden slapend heel rijk. Schandalig. Principieel komen wij zeker niet terug.

Geplaatst op: 02-07-2023
Laatst bewerkt op: 02-07-2023
Geschreven door: Eddy D.

5 / 10
4/5 2/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Gemengde gevoelens

Vind het duur, attractie,'s laat open, park heel klein. Een achtbaan gaat veel harder in de avond maar als die laat opengaan merk je dat niet in plopsa

Geplaatst op: 20-06-2023
Laatst bewerkt op: 20-06-2023
Geschreven door: Angelo R.

6 / 10
3/5 3/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel jammer

Na aangekomen te zijn in een volledig dicht park wil men zelfs niet weten om tickets om te ruilen naar een andere datum. Zij kunnen er niet aan doen dat het slecht weer is, maar wij ook niet. Het weer viel trouwens heel goed mee. Maar toch was alles dicht. Heel jammer. Het is de laatste jaren heel sterk veranderd en niet in de goede zin.

Geplaatst op: 09-03-2023
Laatst bewerkt op: 09-03-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mijn kind krimpt in 2 min.

Leuk park, super mooi hotel maar daar stopt het een beetje.
2 dagen in het plopsahotel verbleven de eerste dag dat we naar het park gingen mag mijn zoontje op alle attracties van 1m de volgende dag bleek hij 8cm gekrompen te zijn en mag hij bijna nergens meer op. Dan maar naar mayaland geweest en hier toch nog eens geprobeerd voor de attracties van 1m en bleek hij terug gegroeid te zijn. Hij mag terug op alles. Komen we aan bij de draak terug meten ze hem opnieuw en mag moet hij terug in 2 min gekrompen zijn.

We gaan uitleg gaan vragen aan hun infostand hier kregen we de reactie het zal aan de manier van meten liggen. Hoezo? Je kan toch maar op 1 manier meten? Maar op de vraag hoe een kind in 2minuten gekrompen kan zijn of gegroeid hebben ze geen verklaring.

Mijn zoontje verstond het niet meer dat hij niet op de draak mag omdat hij te klein is. Leg dat maar eens uit aan een 3jarige. Dag 2 volledig verpest hierdoor!!

Zeker geen aanrader als je kind dus zeker geen 1m20 is ander zouden ze hier ook nog moeilijk over doen. En zeer onvriendelijke klantenservice in hun infostand.

Geplaatst op: 21-02-2023
Laatst bewerkt op: 21-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
I think its a verry good amusement park.

I think it’s a verry good amusement park, the rides are fantastic.
It’s hard to find your way though.
I like the food verry much.
their where different types if food and drinks that you can choose.
I like the Heidi really much It’s extremely fast.
The toilets where verry clean.
The only annoying thing is that there where a lot of people but that’s because Plopsaland is so good.
The park was really decorated and there were cool houses and stuff.
I felt a bit nauseous because of the swinging boat.
When I left the park I felt depressing because it was such a good day.

Geplaatst op: 27-02-2023
Laatst bewerkt op: 27-02-2023
Geschreven door: Gert Verhulst fan V.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tegenvaller

Plopsaland coevorden!Heel duur qua eten/drinken en entree.Komt ook nog een keer duur parkeren bij wat normaal wel bij de entree prijs in zou kunnen zitten.Atracties afwisselend dicht!Bij sommige atracties lui personeel!
Voor ons geen 2de keer Plopsaland.Echte tegenvaller!

Geplaatst op: 05-02-2023
Laatst bewerkt op: 05-02-2023
Geschreven door: Jeannette B.

4 / 10
4/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mooi park uitzonderlijk duur!!!

Heel mooi park voor jong en oud, leuke attracties en anime. Verder geschrokken van de gevraagde prijzen wat betreft eten en drinken en merchandising.
4.99 euro voor een flesje water??
4.99 euro voor een flesje cola??
17.99 euro tot 18.99 voor een menu (eten en drinken)??
16.99 euro voor een knuffel van een paar centimeter??
5.50 euro voor een flesje cola bij een automaat??
Je betaald voor elk product statiegeld van 0.50 euro maar waar moet je de flessen inleveren en hoe krijg je je statiegeld terug...een slimme manier om de prijs omhoog te drukken.

Gelukkig hadden we 35% korting op de tickets via Tripper, ik denk persoonlijk als je dan ook nog eens 40 euro betaald per persoon voor een ticket dit uitstapje een eenmalig bezoek zal zijn.

Mijn advies,
Ticket bestellen bij Tripper 35% korting
Zoveel mogelijk zelf drinken en eten meenemen.
Geen merchandising kopen.

Een mooi park maar bezoeker wordt hier compleet uitgemolken!

Geplaatst op: 30-12-2022
Laatst bewerkt op: 30-12-2022
Geschreven door: Dave W.

5 / 10
3/5 2/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Duur, onvriendelijk en zeer slechte klachtenafhandeling

Water voor 4.5-5.5 euro, een koude burger voor 12 euro en veel personeel die moeilijk kan lachen, extreem traag werkt en daarnaast onvriendelijk is.
Het is leuk voor de kleine maar er zijn veel betere plaatsen.

Daarnaast misbruiken ze ook de bestellingen op voorhand en weigeren ze om betaalde abonnementen correct af te drukken. Als je dan je geld terug vraagt kan dit enkel via het klachten email waarop niemand reageert.

Kortom, een park om te vermijden.

Geplaatst op: 05-09-2022
Laatst bewerkt op: 05-09-2022
Geschreven door: Christopher D.

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuk park vreselijk personeel, service en kwaliteit

Super heerlijke dag voor onze dochter maar er is een hoop werk aan de winkel wat betreft de kwaliteit van het park. Veel attracties hebben kapotte karretjes, werken niet of zijn dicht. Dit geeft je als ouder geen veilig gevoel over het onderhoud van het park. Bij Mayaland is er al 11jaar niet schoongemaakt. Dikke stoflagen bij de attracties en de schminkhoek is heel vies en stoffig, en nog 6€ per kind prijzen te vinden op een los A-4 stensel amper leesbaar. Een enorm vieze urine geur bij de ingang van mayaland door vieze toiletten al om half 11 in de ochtend. Het personeel is of heel laag opgeleid of totaal niet gemotiveerd en geïnformeerd over hoe ze efficiënt kunnen werken. Lange rijen, onvriendelijke communicatie. Behalve bij de sas achtbaan en tik tak. Joke een hele lieve dame. Sommige bootjes zonken zelf bijna. Kwaliteit van eten echt bijzonder slecht. Slappe patat, niet goed gebakken. Kant en klaar pannenkoeken en natte carpaccio met bedorven sla voor 40€ bij het prinsessen restaurant met buikpijn als gevolg. Enorm voelbaar dat alles dubbel en dwars verdient moet worden met belachelijk hoge prijzen. Een sponsordeal met Mercedes welke door het gehele park merkbaar is, wat totaal niks toevoegt vs de basis die niet op orde is. Echt heel erg geschrokken van de achterstallige faciliteiten, personeel en vieze sanitair. Het plopsahotel is dan wel goed qua service en hygiëne, duidelijk beter betaald en hoger opgeleid.

Geplaatst op: 18-09-2022
Laatst bewerkt op: 18-09-2022
Geschreven door: Madelon

5 / 10
5/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Duur en constant Franse muziek

Op zich had ik als kind altijd een fijne ervaring.
Nu mega duur en krijgen kindjes amper 3 kippets en betalen 8.99. Mijn oudste eet graag fruit maar vond dit niet. Het meezingen met de liedjes is steeds in het Frans mss eens afwisselen

Geplaatst op: 29-08-2022
Laatst bewerkt op: 29-08-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Voor mijn een flopdag die mijn veel geld geeft gekost

teleurgesteld ,lange wachtrij aan restaurants waar men zelf geen nederlands spreken ,drank flesje terug dragen moet men terug heel die lange rij afwachten ,vele van personeel kijken met vies gezicht als of het met tegenzin is ,behalve de man van ander afkomst was heel vriendelijk aan de paardemolen en plezant ,tractoren waren voor de zoveelste keer in panne zodat ge heb staan wachten voor niets ,meer heel de dag wachten dan ergen op te zitten;paar jaren had abonnement en was de moeite waard om te gaan ,nu zijn er zelf geen show meer en parade 4of5 wagens met samson in bakfiets voorop en was gedaan ,gezien in 2min was haasten niet waard om vlug te gaan kijken ,

Geplaatst op: 26-06-2022
Laatst bewerkt op: 26-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Best ok

Best een leuk park. Alleen vond ik het sluitingsuur van 17.30 wel te vroeg. Voor de prijs die je betaalt mag het wel wat langer open zijn. Ook iets meer uitleg over de attracties zou welkom zijn. Bijvoorbeeld de ride to hapinness is voor de jongste onder ons misschien iets te....
Men meet enkel met een meststof, maar we hadden misschien zelf beter moeten informeren. Al bij al toch leuke dag.

Geplaatst op: 07-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooi park waardeloze service

Een prachtig park, super dag gehad maar wat een waardeloze service! Het eten is belachelijk duur en er is op het hele park slechts 1 glutenvrij gerecht te krijgen. Een gehaktbal in tomatensaus met een frietje a €20,- belachelijk! Ook "gezond" eten was niet te krijgen. Jammer.

Daarbij stond er letterlijk 1 persoon op 50 tafels, voor zowel opnemen, doorgeven en afruimen van alle bestellingen. Hoe dan? Resultaat: alle tafels vol met dienbladen, lege flesjes en borden. Zeer onverzorgd voor een park met deze omvang.

Geplaatst op: 27-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuke dag gehad

We hebben met de hele familie een super leuke dag gehad. Er waren veel nieuwe attracties sinds de vorige keer dat we er waren. Super leuk dat ze nog steeds hun best doen om uit te breiden!

Geplaatst op: 05-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dylano A.

7 / 10
3/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Plopsaland
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dolfinarium logo
Dolfinarium
3 beoordelingen
7,3
Recreatiepark TerSpegelt logo
Recreatiepark TerSpegelt
5 beoordelingen
9
Wunderland Kalkar logo
Wunderland Kalkar
5 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Plopsaland een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 20 beoordelingen geplaatst over Plopsaland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,1 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Plopsaland actief?

Plopsaland is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets en uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Plopsaland reviews? Dan kun je naar de website van Plopsaland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie