Plopsaland logo

Plopsaland reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Plopsaland reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
922
Plopsaland logo
Website
plopsa.be
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Plopsaland

Als je een dagje uit wilt, dan zou je kunnen overwegen een bezoek te brengen aan Plopsaland, ondertussen met vestigingen in België, Nederland, Duitsland en Polen. Wat Plopsaland je allemaal kan bieden, maken we je op basis van de reviews en ervaringen van mensen die al eens een bezoek aan het themapark maakten duidelijk. Kun je daarna zelf beslissen of je een bezoek aan Plopsaland inplant.

Over Plopsaland

Plopsaland geldt als de themaparkdivisie binnen het zeer succesvolle concept Studio 100 van Gert Verhulst. De divisie bestaat in totaal uit zeven themaparken. In ons land heb je Plopsa Indoor Coevorden, in België themapark Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo in de Belgische Ardennen. In Duitsland heb je daarnaast nog Plopsapark Holiday Park en ook in Polen is een themapark geopend. De parken combineren op unieke wijze de magie van Studio 100 figuren met het oneindige plezier van de topattracties. En dat in steeds een unieke omgeving.

Waarom kiezen voor Plopsaland?

Zeker kinderen zullen aandringen op een bezoek aan Plopsaland. Dat heeft zeker ook te maken met de grote kans dat ze hun helden Maya de Bij, Vic de Viking en Heidi zomaar tegen het lijf lopen. Bij Plopsaland vind je bovendien aantrekkelijke attracties, zeker ook voor de wat jongere bezoeker. Een bezoek aan Plopsaland staat voor een compleet dagje uit. Je kunt eventueel kiezen voor een overnachting in het Plopsa Hotel om een extra dag te genieten van Plopsaland, terwijl je een leuke korting krijgt als je meteen een jaarabonnement neemt.

Is Plopsaland betrouwbaar?

Laten we het zo zeggen, je weet precies wat je krijgt als je een bezoek brengt aan het themapark, zo filteren we uit de reviews en ervaringen van mensen die al eens een bezoek brachten aan een van de parken. Je kunt trouwens beslist de verschillende themaparken bezoeken, want geen van de parken is precies gelijk. Kinderen zijn altijd enthousiast over het park en het feit dat ondertussen gemiddeld drie miljoen mensen per jaar de parken bezoeken, zegt zeker ook iets over de betrouwbaarheid. De p[arken zijn overigens tot stand gekomen met behulp van een team ingenieurs en architecten. Zij wisten op levensechte wijze de personages die bekend zijn van Studio 100 om te zetten in projecten die je in het park tegenkomt.

Klantenservice en klachten

De service die verleend wordt in de parken worden in de beoordelingen getypeerd als zeer goed. Het personeel is vriendelijk en steeds behulpzaam. Mocht je een klacht hebben, dan kun je die bij de balie van het themapark bespreekbaar maken. Omdat klanttevredenheid belangrijk is voor Plopsaland, zal getracht worden klachten zo snel mogelijk uit de wereld te helpen. Je kunt overigens ook via een speciaal contactformulier op de website contact leggen met Plopsaland.

Wil jij ook beoordelen?

Handig hè, de informatie die je uit de beoordelingen kunt halen. Het helpt je toch bij het maken van alleen de beste keuzes. Daarom willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij met jouw input ook andere mensen van dienst zijn als er keuzes gemaakt moeten worden.

Reviews over Plopsaland

Gerelateerde bedrijven

ActievandeDag logo
ActievandeDag
38 beoordelingen
5,6
Recreatiepark TerSpegelt logo
Recreatiepark TerSpegelt
5 beoordelingen
9
Wunderland Kalkar logo
Wunderland Kalkar
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

6,4
75% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Lees onze review over Plopsaland

Ons team van experts heeft Plopsaland geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Plopsaland bestaat al sinds 2000 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Plopsaland is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Plopsaland is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van plopsa.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Plopsaland.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Voor mijn een flopdag die mijn veel geld geeft gekost

teleurgesteld ,lange wachtrij aan restaurants waar men zelf geen nederlands spreken ,drank flesje terug dragen moet men terug heel die lange rij afwachten ,vele van personeel kijken met vies gezicht als of het met tegenzin is ,behalve de man van ander afkomst was heel vriendelijk aan de paardemolen en plezant ,tractoren waren voor de zoveelste keer in panne zodat ge heb staan wachten voor niets ,meer heel de dag wachten dan ergen op te zitten;paar jaren had abonnement en was de moeite waard om te gaan ,nu zijn er zelf geen show meer en parade 4of5 wagens met samson in bakfiets voorop en was gedaan ,gezien in 2min was haasten niet waard om vlug te gaan kijken ,

Geplaatst op: 26-06-2022
Laatst bewerkt op: 26-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Best ok

Best een leuk park. Alleen vond ik het sluitingsuur van 17.30 wel te vroeg. Voor de prijs die je betaalt mag het wel wat langer open zijn. Ook iets meer uitleg over de attracties zou welkom zijn. Bijvoorbeeld de ride to hapinness is voor de jongste onder ons misschien iets te....
Men meet enkel met een meststof, maar we hadden misschien zelf beter moeten informeren. Al bij al toch leuke dag.

Geplaatst op: 07-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooi park waardeloze service

Een prachtig park, super dag gehad maar wat een waardeloze service! Het eten is belachelijk duur en er is op het hele park slechts 1 glutenvrij gerecht te krijgen. Een gehaktbal in tomatensaus met een frietje a €20,- belachelijk! Ook "gezond" eten was niet te krijgen. Jammer.

Daarbij stond er letterlijk 1 persoon op 50 tafels, voor zowel opnemen, doorgeven en afruimen van alle bestellingen. Hoe dan? Resultaat: alle tafels vol met dienbladen, lege flesjes en borden. Zeer onverzorgd voor een park met deze omvang.

Geplaatst op: 27-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuke dag gehad

We hebben met de hele familie een super leuke dag gehad. Er waren veel nieuwe attracties sinds de vorige keer dat we er waren. Super leuk dat ze nog steeds hun best doen om uit te breiden!

Geplaatst op: 05-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dylano A.

7 / 10
3/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Plopsaland


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

ActievandeDag logo
ActievandeDag
38 beoordelingen
5,6
Recreatiepark TerSpegelt logo
Recreatiepark TerSpegelt
5 beoordelingen
9
Wunderland Kalkar logo
Wunderland Kalkar
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Plopsaland een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Plopsaland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,4 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Plopsaland actief?

Plopsaland is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets en uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Plopsaland reviews? Dan kun je naar de website van Plopsaland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie