Leuke pretparken in België

Leuke pretparken in België

Je wilt met je kinderen naar een leuk pretpark in België, maar welk pretpark is nu het leukst? Dat is natuurlijk de grote vraag! Pretparken zijn er in verschillende soorten en maten en waar het ene attractiepark meer gericht is op de avonturiers is het andere juist meer geschikt voor de allerkleinsten. Je wilt natuurlijk ook de beste keuze maken, omdat de toegangsprijzen voor een pretpark doorgaans prijzig zijn. In onze blog hebben wij dan ook de leukste pretparken in België voor je op een rijtje gezet. Wil je weten wat de leukste uitjes in België zijn? Lees dan ook ons artikel!

Plopsaland De Panne; ontmoet je helden van studio 100

Plopsaland De Panne is by far het leukste pretpark voor jong en oud. Aan de Belgische kust vind je het attractiepark dat helemaal in het teken staat van je favoriete helden van studio 100. Doe de kabouterdans met Kabouter Plop, ga op de foto met K3 en schud de hand van Bumba! In het park vind je uiteenlopende attracties. Van rustige attracties tot een spectaculaire attracties voor de thrillseekers en van leuke attracties voor jong en oud tot aan ritjes voor de allerkleinsten.

Overdekt pretpark; Plopsaland indoor Hasselt

Kun jij geen genoeg krijgen van de personages van studio 100. Heb je altijd al op de foto met Bumba willen staan of wil je luisteren naar de liedjes van K3? Of ben je een fan van Kabouter Plop en zijn kaboutervrienden? Dan is het zeker de moeite waard om Plopsaland indoor Hasselt te bezoeken. Dit overdekte pretpark vind je in het oosten van België en is een leuk pretpark voor zowel jong en oud. Dat minder groot is dan het attractiepark aan de kust, maar niet minder leuk is!

Ontdek de thema’s van attractiepark Bobbejaanland

Bobbejaanland in het noorden van België is een leuk attractiepark voor jong en oud. Kinderen kunnen leuke attracties bezoeken terwijl de adrenaline junkies hun geluk beproeven in spectaculaire achtbanen en wildwaterbanen. Het park bestaat uit een groot aantal en gethematiseerde gebieden. Voel je een echte cowboy in Cowboy Town of ga lekker griezelen in de Voodoo Bayou. Of bezoek het Land of Legends voor de meest spectaculaire attracties.

Walibi Belgium; voor de echte adrenaline junkie

Maak een ritje in de Kondaa, Buzzsaw of de Cobra. En dat zijn slechts enkele spectaculaire attracties die je in het pretpark Walibi vindt. Walibi Belgium ligt centraal in België en dit is een geweldig pretpark voor de echte adrenaline junkies onder ons. Uiteraard zijn er ook rustige attracties voor jonge kinderen, maar de achtbanen, wildwaterbanen en andere uitdagende attracties zijn de echte reden om het pretpark in België te bezoeken.

Mega Speelstad in Lille

Laat je kinderen los in Mega Speelstad in Lille (België). Dit pretpark is feitelijk de grootste indoor speeltuin van Europa. Ze kunnen klimmen, klauteren, rollen en stuiteren. Of lekker botsen in de botsautootjes. Terwijl papa en mama even bijkomen met een bakkie koffie en een stukje taart (of een Belgische wafel), kunnen de kinderen lekker losgaan en hun energie kwijtraken.

Categorieën
Dagje weg Dagje weg
Gerelateerde bedrijven
Plopsaland logo
Plopsaland
19 beoordelingen
5,1
Recente blogartikelen
Alles wat je wil weten over een overkapping met glazen wand
Alles wat je wil weten over een overkapping met glazen wand 29-09-2023
Welke game console heeft de beste games?
Welke game console heeft de beste games? 29-09-2023
Lees meer blogs