ICS logo

ICS reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
ICS reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
ICS logo
Website
yourmastercard.nl
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen ICS

Ben je op zoek naar beoordelingen over de Nederlandse creditcard uitgever ICS, dan ben je hier op het goede adres. Hier vindt je veel reviews over ICS. Lees de ervaringen van andere bezoekers en neem hun mening mee in je eigen besluit om de diensten van ICS te gebruiken.

Over ICS

ICS is een creditcard uitgever en binnen Nederland de grootste uitgever van de Visa creditcards. ICS is ook actief met MasterCard. Behalve uitgeven verzorgen ze al ruim 30 jaar ook de promotie, administratie en transactieverwerking van deze kaarten. ICS is ontstaan nadat de Bank of America, de bank die wereldwijd creditkaarten uitgaf, zich terugtrok uit de Nederlandse markt. De creditcarddivisie is verkocht aan de VSB-bank en is momenteel na twee fusies een zelfstandige dochtermaatschappij van de ABN-AMRO bank. Hiermee is ICS ook onderdeel van de Nederlandse Staat doordat de staat de meeste aandelen ABN-AMRO bezit. De missie van ICS is omschreven als "wat er ook in de wereld gebeurt, wij zorgen ervoor dat onze klanten nu en in de toekomst op de veiligste manier kunnen betalen."

Waarom kiezen voor ICS

ICS is niet de enige, maar wel de grootste uitgever van creditkaarten in Nederland. Vooral met de Visa World Card, al jarenlang de meest gangbare creditcard van Nederland, domineert ICS de markt. Daarnaast is het bedrijf verantwoordelijk voor het uitgeven van creditcards voor andere bedrijven zoals de ANWB, De Bijenkorf, SNS-bank en het moederbedrijf ABN-Amro. Klanten die kiezen voor een van deze creditcards krijgen automatisch te maken met de diensten van ICS. Via hun website kunnen klanten inloggen op hun persoonlijke pagina om hun rekening te beheren en andere diensten aan te vragen. Klanten met een ICS Card krijgen standaard een gratis aankoopverzekering. Hiermee zijn wereldwijd bijna alle (online) aankopen minimaal 180 dagen verzekerd in het geval van beschadiging, verlies en diefstal.

Is ICS betrouwbaar?

Als aanbieder van financiële diensten beschikt ICS over een bankvergunning. Hierdoor staan ze automatisch onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB). Deze instantie is verantwoordelijk voor het bewaken van de financiële stabiliteit in Nederland. Daarnaast staat ICS onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) Ze zijn opgenomen in hun registers waardoor de AFM-toezicht zal houden op het gedrag van ICS op de financiële markt. De controle van beide instanties is voor de klant een garantie dat ICS verantwoorde en betrouwbare diensten levert.

Klantenservice en klachten

ICS beschikt over een eigen servicedesk die 7 dagen per week, 24 uur per dag, telefonisch bereikbaar is. Zo kan een klant bij verlies of diefstal altijd direct de creditcard blokkeren en direct een nieuwe kaart aanvragen. Ook voor alle andere vragen kan de klant hier terecht. Als er sprake is van een klacht dan kan de klant schriftelijk een klachtenprocedure starten bij de interne klachtencommissie. Deze commissie zal de klacht beoordelen en hier verslag van doen. Is de klant ontevreden met de uitkomst van de slag dan bestaat de mogelijkheid om een beroep te doen bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij klant van ICS en maak je gebruik van hun diensten? Laat dan hier je mening over je ervaring met ICS achter. Hiermee help je anderen om de beste keuze te kunnen maken.

Reviews over ICS

Gerelateerde bedrijven

ANWB Creditcard logo
ANWB Creditcard
2 beoordelingen
10
ICSzakelijk logo
ICSzakelijk
2 beoordelingen
8,5
Santander logo
Santander
10 beoordelingen
7,2
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over ICS

Het bedrijf ICS is geverifieerd door ons. De webshop yourmastercard.nl is al sinds 2002 een betrouwbare partij om te bestellen. ICS is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. ICS maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

ICS is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van yourmastercard.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van ICS.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ik ben al 8 jaar klant

Ik heb al meer als acht jaar deze kaart en ben er super tevreden mee. Ik kan deze zeker aanrader. De service is ook goed en bereikbaar. Heb dus ook nog nooit problemen gehad en ben heel blij.

Geplaatst op: 22-04-2021
Laatst bewerkt op: 19-06-2021
Geschreven door: Rens T.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ICS


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

ANWB Creditcard logo
ANWB Creditcard
2 beoordelingen
10
ICSzakelijk logo
ICSzakelijk
2 beoordelingen
8,5
Santander logo
Santander
10 beoordelingen
7,2

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ICS een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over ICS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ICS actief?

ICS is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) creditcards & bankpassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ICS reviews? Dan kun je naar de website van ICS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie