ICSzakelijk logo

ICSzakelijk reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
ICSzakelijk reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1337
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over ICSzakelijk

Ons team van experts heeft ICSzakelijk geverifieerd op een aantal punten. De webshop van ICSzakelijk bestaat al sinds 2009 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. ICSzakelijk is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

ICSzakelijk is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van worldcardbusiness.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van ICSzakelijk.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super tevreden

Ik maak al een aantal jaar gebruik van ICS en heb nog nooit problemen ervaren. De klantenservice reageerd snel als je een vraag hebt. De app werkt ook erg fijn en is zeer overzichtelijk.

Geplaatst op: 14-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elise H.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ICSzakelijk
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
ANWB Creditcard logo
ANWB Creditcard
2 beoordelingen
10
ICS logo
ICS
4 beoordelingen
7,5
Bunq business logo
Bunq business
11 beoordelingen
5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ICSzakelijk een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over ICSzakelijk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ICSzakelijk actief?

ICSzakelijk is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) creditcards & bankpassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ICSzakelijk reviews? Dan kun je naar de website van ICSzakelijk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie