Licentie2GO logo

Licentie2GO ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Licentie2GO logo
Licentie2GO ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Parallels logo Parallels
0 beoordelingen
10
Nitro logo Nitro
0 beoordelingen
10
Engelmann Software logo Engelmann Software
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Licentie2GO

Software kopen doe je het handigst online. Licenties voor beveiligingsproducten, bijvoorbeeld, of om een veilige back up te kunnen maken van je bestanden. Je hebt Licentie2GO ontdekt en nu wil je weten of dit bedrijf wel geschikt is om dit soort belangrijke software aan te schaffen. Je bent dus op zoek naar ervaringen van anderen. Hier vind je dan ook beoordelingen van klanten van Licentie2GO. Hoe hebben zij de werkwijze van het bedrijf ervaren? Konden ze er terecht voor advies, bijvoorbeeld. En wat vonden ze hier dan van? Naast deze recensies hebben we ook het één en ander aan informatie over het bedrijf voor je op een rij gezet, zodat jij een goed beeld krijgt van Licentie2GO. En als jij hebt besloten om bij Licentie2GO te bestellen, wil jij dan ook hier jouw ervaring met Licentie2GO vertellen?

Over Licentie2GO

Software kopen doe je heel eenvoudig bij Licentie2GO. Als enige leverancier in Europa houden ze zich bezig om de software slim en intelligent te leveren. Dit maken ze waar door een helpdesk te hebben die alle dagen van de week operationeel is. De handleiding op maat is iets unieks van Licentie2GO en maakt het allemaal een stuk eenvoudiger. Het brede aanbod van software maakt het praktisch onmogelijk dat jouw wensen er niet vervuld kunnen worden.

Waarom kiezen voor Licentie2GO

Licentie2GO is de nummer 1 softwarespecialist, met een zeer breed aanbod op het gebied van Beveiliging, VPN, Office, Multimedia, Back Up en Onderhoud en besturingssystemen. Vanzelfsprekend is de software 100% legitiem. De grote troef is de handleiding op maat, die gemaakt wordt door de softwarespecialisten. Ze adviseren, helpen en ontzorgen de klant met hun passie voor software. Software kopen bij Licentie2GO is niet alleen eenvoudig in aanschaf, maar nog eenvoudiger als het op het installeren aankomt. Want zo’n handleiding op maat vind je nergens anders. De software is snel te leveren, vaak als download. En als het toch echt allemaal niet lukken wil? Dan staat de servicedesk dus voor je klaar. Vragen of advies nodig? Die stel je dus heel gewoon aan deze specialisten. En dat alles ook nog gewoon tegen scherpe prijzen! Je hebt trouwens ook nog een installatie-garantie, dus dat is een fijn gevoel.

Is Licentie2GO betrouwbaar?

De beoordelingen over Licentie2GO zijn ronduit positief en ze scoren dan ook gewoon 5 van de 5 sterren! Meer dan 175.000 klanten hebben al hun slag geslagen bij Licentie2GO. Dus hoe zouden ze niet betrouwbaar kunnen zijn? Door deze klanten is het bedrijf uitgeroepen tot de nummer 1 softwarespecialist in Nederland en België. Daarnaast is de installatie garantie ook een mooi bewijs van betrouwbaarheid. Zo kan je immers er zeker van zijn dat je niet zomaar iets koopt wat uiteindelijk niet werkt.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is dus grandioos. Door die handleiding op maat alleen al, maar minstens net zo doordat de servicedesk altijd je met raad en daad terzijde wilt staan. Installeren kan je laten doen door de specialisten. Zo weet je zeker dat alles direct goed is ingesteld. Hiervoor maak je een online afspraak. Je kunt gewoon meekijken met wat ze doen, dus is alles goed transparant. Je kunt de klantenservice mailen en met ze chatten. De mail wordt binnen 24 uur beantwoord, en mail je binnen openingstijden, dan is dit zelfs binnen 4 uur. Chatten kan dus tijdens openingstijden en dat is van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 16:30 uur. Om de kosten te drukken hebben ze ervoor gekozen om geen callcenter te hebben, bellen is dus niet mogelijk. Maar hun snelle contact via chat (binnen 1 minuut) maakt dit ook overbodig. Daarnaast is er per telefoon niet te zien welke handelingen jij op je beeldscherm uitvoert. Hierdoor is er per telefoon ook minder goed advies te geven!

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Licentie2GO? Dan vragen wij je vriendelijk om jouw review hier achter te laten. Door een duidelijk verhaal waarom je ze wel of niet aanbeveelt op te schrijven, kunnen anderen een goed beeld krijgen van deze softwarespecialist. Denk hierbij zowel aan de bestelling op zich, hoe het installeren ging en of de handleiding daar echt zo handig bij was, hoe de servicedesk je heeft geholpen en bijvoorbeeld hoe die installatie garantie dan werkte. Met jouw beoordeling help je mensen die net als jij op zoek zijn naar goede software.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Licentie2GO

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Licentie2GO

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Parallels logo Parallels
0 beoordelingen
10
Nitro logo Nitro
0 beoordelingen
10
Engelmann Software logo Engelmann Software
0 beoordelingen
10