Adobe logo

Adobe reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Adobe reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Adobe logo
Website
Adobe
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Adobe

Een juiste keuze hoef je gelukkig nooit alleen te maken. Op basis van levensechte ervaringen met het gebruik van Adobe, krijg je een duidelijk beeld in wat deze dienst voor je kan betekenen. Waarin maakt Adobe het verschil? Waar biedt het net dat tikkeltje meer? In welke mate zijn Adobe en haar toepassingen betrouwbaar? Het zijn belangrijke vragen, vragen die wel degelijk verschil kunnen maken. Lees zeker verder, want vandaag ontdek je alles wat je altijd al wilde weten over Adobe.

Over Adobe

Adobe werd initieel opgericht te Delaware (USA). Het is een multinationale onderneming, toegespitst op software. Vandaag de dag bevindt het hoofdkantoor zich te San Jose, Californië. Grondleggers John Warnock en Charles Geschke ontwikkelden een splinternieuwe programmeertaal: PostScript. Voorafgaand stapten ze weg van Xerox PARC - op deze manier konden ze zich onverdeeld focussen op PostScript. Licenties, overnames, samenwerkingen en een algehele tevredenheid zorgden voor een aanzienlijke aangroei van Adobe’s productaanbod. Vandaag de dag vormt Adobe een hoogstaande speler binnen de wereld van digitale software.

Waarom kiezen voor Adobe?

Software kan vanalles betekenen, maar met een aanbod binnen multimedia, creativiteit én marketing neemt Adobe het beste van verscheidene werelden samen. Adobe richt zich op een creatieve geest en dit met een bijzondere aandacht voor studenten, artiesten, fotografen en ondernemingen. Adobe staat voornamelijk gekend om haar programma’s Flash, Photoshop, Reader, Illustrator, PDF (Portable Document Format), Creative Suite en Creative Cloud. Hiernaast biedt Adobe tientallen overige diensten en producten aan, die allen een unieke meerwaarde naar voren brengen. Wist je dat Adobe ook lettertypen verkoopt? Hoewel dit zich voornamelijk op niveau van de professionele, zakelijke markt voltrekt, doelt het gebruik ook op particulieren. Enkele voorbeelden van deze lettertypen klinken als volgt: Alexa, Jenson, Minion, Trajan, Lithos en meer. Adobe’s aanbod is vrijwel eindeloos - technologieën en toepassingen worden dan ook te allen tijde aangescherpt. Met deze innovativiteit onderscheidt Adobe zich van een soortgelijke speler.

Is Adobe betrouwbaar?

Adobe’s klantenbestand straalt een aanzienlijke tevredenheid uit. Wanneer je rondvraag doet bij collega’s, medestudenten, vrienden of familieleden zal dit gegeven ongetwijfeld doorklinken. Adobe biedt nu eenmaal een zekere kwaliteit, een kwaliteit vanuit jarenlange expertise. Dankzij een efficiënte aanpak en voortdurende vernieuwing, bewijst Adobe deze kwaliteiten telkens opnieuw.

Klantenservice en Klachten

Zit je met een vraag, opmerking of suggestie? Wanneer je naar de website van adobe surft, vind je uitgebreide duiding omtrent specifieke programma’s en toepassingen terug. Bots je op een probleem of onduidelijkheid en heb je nood aan ondersteuning? Een gespecialiseerd team helpt je met een dosis enthousiasme verder. Als individu meld je je aan via je persoonlijke omgeving om een advies op maat van je producten te ontvangen. Als onderneming maak je vlot gebruik van beheerondersteuning. Daarnaast stel je je vraag binnen een Creative Cloud-forum.

Wil jij ook beoordelen?

Hierboven ontdekte je wat Adobe’s aanbod kan betekenen voor wat het is waarnaar je op zoek bent. Dit gebeurde op basis van beoordelingen, gegeven door zij die je voorgingen. Beschik je intussen over ervaring met Adobe? Aarzel niet en laat een eigen beoordeling achter - op deze manier help ook jij anderen verder.

Gerelateerde bedrijven

Unity Asset Store logo
Unity Asset Store
2 beoordelingen
8,5
Microsoft logo
Microsoft
3 beoordelingen
8,7
Debiteurnet logo
Debiteurnet
2 beoordelingen
9
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Adobe

Ons team van experts heeft Adobe geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Adobe bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Adobe is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Adobe is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Adobe te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 23-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima voor de prijs

Ik gebruik het product opnieuw tijdelijk, hoewel het goed is, kan ik het nooit rechtvaardigen om het maandelijkse bedrag uit te geven aan een product of reeks producten die ik zelden gebruik. Overweeg een ander prijsmechanisme voor individuele gebruikers.

Geplaatst op: 04-06-2021
Laatst bewerkt op: 14-07-2021
Geschreven door: Isabella T.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Adobe


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Unity Asset Store logo
Unity Asset Store
2 beoordelingen
8,5
Microsoft logo
Microsoft
3 beoordelingen
8,7
Debiteurnet logo
Debiteurnet
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Adobe een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Adobe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Adobe actief?

Adobe is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apps en overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Adobe reviews? Dan kun je naar de website van Adobe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie