Flink logo

Flink reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Flink reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2579
Flink logo
Website
goflink.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Flink

Geen boodschappen in huis en geen zin om naar de winkel te gaan? Geen probleem! Shop bij Flink. Lees gauw verder om meer te weten te komen over deze boodschappenservice en lees ook de ervaringen van hun klanten. Waarom bestellen zij bij Flink en wat kunnen zij vertellen over deze service? Je leest het allemaal in hun persoonlijke reviews.

Over Flink

Flink is een uniek concept dat in steeds meer Nederlandse steden beschikbaar is. Het is namelijk een bezorger van boodschappen, maar niet gelinkt aan een supermarktketen. Het maakt niet uit wat je nodig hebt, je bestelt het bij Flink en zij komen het bij jou bezorgen. Wanneer? Binnen 10 minuten! Flink denkt met je mee en maakt boodschappen doen zo extra eenvoudig. Je geniet van een ruim assortiment en de snelste service.

Flink is een relatief jonge speler op de markt, maar enorm gegroeid in de afgelopen jaren. Dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt online bestellen en bestellen wanneer je maar wilt. Download de app van Flink en maak snel en eenvoudig jouw boodschappenlijstje voor Flink.

Waarom kiezen voor Flink

Vind je boodschappen doen ook een noodzakelijk kwaad en kost het je teveel tijd? Maak dan handig gebruik van Flink. Zij hebben niet alleen een groot aanbod, maar ook de snelste bezorgservice. Je kunt in een paar minuten jouw boodschappenlijstje klaar hebben en verzenden. Binnen 10 minuten staat er dan een bezorger van Flink voor de deur met jouw bestelling. Op deze manier wordt boodschappen doen een stuk eenvoudiger.

Ook vanwege het aanbod is Flink een goede optie. Ze hebben letterlijk alles wat je nodig hebt, van biologische groente tot bonen in blik. Je zit niet, zoals bij een supermarkt, vast aan een kleine collectie, maar kunt hier veel merken en producten vinden.

Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Het aanbod van Flink is altijd voordelig geprijsd en Flink hanteert dezelfde bezorgingskosten als veel supermarkten. Hoe groter jouw bestelling, des te voordeliger zijn de bezorgkosten bij Flink.

Is Flink betrouwbaar?

Flink is niet voor niets zo gegroeid. Deze razendsnelle service kan natuurlijk alleen aanslaan, wanneer het ook een betrouwbare service is. Niet alleen krijg je jouw bestelling altijd op tijd en kun je in een veilige app bestellen, ook kun je gewoon veilig en vertrouwd online betalen. Dit doe je bijvoorbeeld gewoon met Ideal of creditcard. Wil je extra snel betalen op jouw smartphone? Flink accepteert ook veilige online betaalmiddelen, zoals Paypal, GooglePay en Apple Pay. Dit zorgt voor extra gemak en veiligheid. Sla jouw gegevens op in de app en je kunt voortaan met één klik op de knop bestellen. Jouw gegevens zijn veilig in de app en je kunt dus met een gerust hart bestellen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over jouw bestelling bij Flink, wil je meer weten over het aanbod of heb je een specifieke vraag? Flink helpt je graag verder. Ze hebben een eigen professionele klantenservice die je snel en effectief kunnen helpen. Je kunt de klantenservice altijd bellen, mailen of chatten. Wil je nog gemakkelijker in contact komen met de klantenservice van Flink? Contacteer hen dan via social media. Via Facebook of Twitter kun je altijd jouw vraag stellen en op een snel antwoord rekenen.

Is jouw bestelling niet op tijd geleverd of heb je een klacht over een geleverd product? Laat het Flink weten. Zij staan altijd paraat voor klachten en hopen deze zo goed mogelijk op te kunnen lossen in de vorm van een reductie van de prijs of door een vervangend product. Ben je niet tevreden? Zorg dan dat je contact opneemt met de klantenservice van Flink en zij zorgen voor een gepaste oplossing voor jouw klacht of probleem.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens boodschappen besteld bij Flink of maak je hier standaard gebruik van? Vertel dan waarom jij wel of geen fan bent van Flink. Je kunt hieronder een persoonlijke review en beoordeling achterlaten over Flink. Je kunt bijvoorbeeld iets schrijven over het aanbod, de verzending en de algehele service. Heb jij contact gehad met de klantenservice? Dan kun je bijvoorbeeld ook iets schrijven over hoe je dit hebt ervaren. Jouw ervaringen met Flink kunnen verhelderend zijn voor nieuwe klanten, laat daarom hieronder jouw eigen review over Flink achter.

Reviews over Flink

Gerelateerde bedrijven

Tijdschrift.nl logo
Tijdschrift.nl
3 beoordelingen
7,7
Baby Diaries logo
Baby Diaries
2 beoordelingen
9
Youbahn logo
Youbahn
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

5,5
40% zou hier weer kopen
169 beoordelingen
Onze beoordeling over Flink

Flink is geverifieerd door ons expert team. De webshop Flink bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Flink lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Flink. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van goflink.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van goflink.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Flink.

Geplaatst op: 29-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Flink geeft slechte service naar klanten

De bezorger van Flink bracht mijn boodschappen niet naar de opgegeven 4e verdieping, zoals duidelijk schriftelijk vooraf medegedeeld, als ook via de intercom in zowel Engels als in Nederlands aan de bezorger medegedeeld. De bezorger vertikte gewoon om de trappen omhoog te klimmen en zette de boodschappen achter de voordeur neer. Ik beklaagde mij hiervoor bij de klanenservice (ik ben momenteel gehandicapt en kan geen trappen lopen). Maar de medwerker daar liegt mij doodleuk voor dat ik dat zelf tegen de bezorger gezegd zou hebben. Daarmee is het verhaal voor Flink afgerond en word ik ijskoud in de steek gelaten. Pas vanochtend kon een medebewoner mijn boodschappen omhoog brengen. Alles was kleverig besmeurd door de bestelde ijsjes die onderwijl waren gesmolten en daarmee de rest van boodschappen onbruikbaar heeft gemaakt.

Geplaatst op: 31-01-2023
Laatst bewerkt op: 31-01-2023
Geschreven door: Rob S.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters en Dieven, betaald maar niets ontvangen.

Ik heb besteld en binnen 2 minuten meld de website dat het is afgeleverd terwijl ik 10 minuten verder op woon.
Ik neem contact op en ze zeggen dat het is afgeleverd en dat ze niets kunnen doen.
Oplichters zijn het.

Geplaatst op: 15-01-2023
Laatst bewerkt op: 15-01-2023
Geschreven door: Frank B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ellendig laatste paar keer

Overal verkondigen zij tot 00:00 te bezorgen, maar om 21:00 kan het al niet meer. Al twee keer dik een uur gewacht op een paar drankjes!! Dan krijg je een kortingscode van 5,00EUR maaar alleen als je meer dan 30,00EUR besteld??? En nu weer mis doordat zij al dicht zijn?!

Geplaatst op: 03-01-2023
Laatst bewerkt op: 03-01-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldig

Vanaf het moment dat ik wist dat ze bestonden alleen maar applaus voor de ridders en het bedrijf. Ik ben en blijf een vaste klant. Ik vind ze geweldig

Geplaatst op: 22-12-2022
Laatst bewerkt op: 22-12-2022
Geschreven door: Antonia W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Teveel betaalt, klantenservice liegt, en zegt al 3x later opnieuw te proberen als shift lead aanwezig is.

Teveel betaalt voor een order, omdat de kortingscode niet goed werkte. Mederwerker beweert stug dat dit wel zo is (terwijl je de bedragen op de bon kan optellen en ziet dat dit niet zo is). Geef na 20 minuten chatten toe dat de kortingscode niet goed heeft gewerkt en zegt dat ik morgen maar opnieuw moet berichten omdat er geen shift lead aanwezig is die dit kan afhandelen. Dag erna wéér. Schaamteloze afhandeling tegenover een klant die de dupe wordt van jullie systeem. Koop hier nooit meer.

Geplaatst op: 21-12-2022
Laatst bewerkt op: 21-12-2022
Geschreven door: Jaap

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldig

Altijd op tijd communicatie prima in Amsterdam Noord gaat het prima bij wie het niet goed gaat verhuizen naar Amsterdam noord want ik heb geen klachten

Geplaatst op: 24-12-2022
Laatst bewerkt op: 28-12-2022
Geschreven door: Antonia W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Wachten

Veeeel te lang moeten wachten op de bezorging. Het hele idee van we bestellen iets was weg !
Tevens krijg je een goedmakertje van 5 euro bon bij je volgende bestelling omdat het zo lang duurde maaaaaaar dat krijg je alleen als 30 of meer uit geeft.
Dus excuses met een voorwaarde ik hou er niet zo van !

Geplaatst op: 10-12-2022
Laatst bewerkt op: 10-12-2022
Geschreven door: Lottie V.

5 / 10
4/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Zeer slecht zowel om te bestellen en als werkgever. De producten duur de service matig tot slecht. Als werkgever dingen eisen die wettelijk niet toegestaan zijn en later zeggen dat dit nooit is gezegt. Hoofdkantoor is niet tebereiken bij problemen.

Geplaatst op: 11-12-2022
Laatst bewerkt op: 11-12-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Flink doet het niet meer?

Ik heb best veel gebruik gemaakt van Flink en vond het ook echt heel handig, maar deze afgelopen dagen doet de app het niet meer of hij geeft alleen maar steeds aan dat Flink gesloten is. in ieder geval kan ik niet meer bestellen en snap niet waarom.

Geplaatst op: 12-12-2022
Laatst bewerkt op: 12-12-2022
Geschreven door: Parel P.

5 / 10
3/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Super slecht de laatste tijd in Den Bosch

Mijn bestelling was 2 uur te laat. Ik had via de app contact opgenomen met de klantenservice, en ze zouden ervoor zorgen dat de filiaal in Den Bosch mij zou bellen. Zo gezegd zo gedaan! Krijg ik een telefoontje van ze: mevr, u boodschappen zijn degelijk geleverd. Ik hield natuurlijk voet bij stuk dat mijn boodschappen niet geleverd was. Uiteindelijk hadden ze het alsnog geleverd, maar totaal 3 uur moeten wachten. Ik had net zo goed naar de jumbo kunnen gaan, dan had ik allang kunnen koken en eten!

Geplaatst op: 22-11-2022
Laatst bewerkt op: 22-11-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Duur en te snel overdatum

Bezorging was snel en op tijd. De producten zijn overdreven duur en de tomaten die nog twee dagen houdbaar zouden moeten zijn zijn nu al beurs en aan het verschimmelen. De knoflook is ook oud.
Ik ga hier zeker nooit weer bestellen.

Geplaatst op: 13-11-2022
Laatst bewerkt op: 13-11-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 2/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Gewoon top

Duidelijke site, goede producten en snelle bezorging!!!!

Geplaatst op: 19-11-2022
Laatst bewerkt op: 20-11-2022
Geschreven door: Anne V.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed

goed,maar moeten meer artikelen hebben en de prijs moet lager zker in deze tijd, heb je snel iets nodig dan is dit prima, de bezorgers zijn zeer vriendelijk en supersnel,
een uitkost als je snel iets wilt hebben ook de kortingen die je kan invullen zijn fijn, ik doe geregeld bestellen, als ik snel iets nodig hebt, hoe mooi is dta binnen 20 minuten, al,maar tip, breid het uit dan zal nog beter gaan.

Geplaatst op: 26-11-2022
Laatst bewerkt op: 26-11-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik wacht al 1,5 uur voor mijn bestelling en de levering tijd steeds verlengt met elke verstrekten minuut

Ik wacht al anderhalf uur voor mijn bestelling, de bezorging wordt met elke minuut verlengd. Dit is niet de bezorgkosten waard en ze liegen met de snel levering reclames.
De klantenservice is ook niet bereikbaar

Geplaatst op: 27-11-2022
Laatst bewerkt op: 27-11-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Valse reclame!

Valse reclame!

Dingen beloven en adverteren met zaken die je niet waar maakt...

Tsssss

Geplaatst op: 18-10-2022
Laatst bewerkt op: 18-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ronduit slecht

Had voor 40 euro aan boodschappen besteld, er stond op de site wel dat het lang kon duren, maargoed dat maakte mij niet uit, echter dat de boel dan volledig ontdooid aankomt (ijs, pizza), toetjes die opengescheurd zijn, saucijzenbroodjes helemaal beschimmeld zijn, dat maakte mij wel uit.

Helaas was de klantenservice niet te bereiken, pas de volgende dag kreeg ik iemand te pakken maar omdat ik geen fotos had gemaakt van elk ding dat mis was en deze niet ff snel kon maken omdat ik op mijn werk zat, kreeg ik geen geld terug voor de spullen die niet goed waren. Mocht het doen met een tegoedbon van 5 euro, maar alleen het ijs dat volledig gesmolten was, was al 5 euro.

Klantenservice was ontzettend slecht en gehaast, kreeg snel een kortingscode toegestuurd en toen wilde ze graag van me af, toen ik zei dat ik het er niet mee eens was had ik pech. Account verwijderd, bestel nooit meer wat bij deze dieven.

Geplaatst op: 28-09-2022
Laatst bewerkt op: 28-09-2022
Geschreven door: Baruch V.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slecht

Iets voor 18:00 uur besteld om 19:10 nog steeds mijn boodschappen niet binnen. Dit was dus de eerste en laatste keer dat ik hier besteld heb

Geplaatst op: 18-09-2022
Laatst bewerkt op: 19-09-2022
Geschreven door: Patricia V.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bagger is Flink!

Ik toch bepaalde verwachtingen.
Met veel gezeur én uiteindelijk teleurstelling(en) . Echt zonde!
FLINK e domper deze app!

~iemand uit noord

Geplaatst op: 12-10-2022
Laatst bewerkt op: 12-10-2022
Geschreven door: Daisy J.

3 / 10
2/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechtte communicatie

De eerste keren ging alles goed daarna steeds langere bezorgtijden. Nu wacht ik al bijna anderhalf uur en er gebeurt niets. Ik heb het gehad met deze club.

Geplaatst op: 10-09-2022
Laatst bewerkt op: 10-09-2022
Geschreven door: Marja N.

5 / 10
3/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat Slecht

Totaal niet handig als je een keer snel wat nodig hebt! Ongelofelijk dat je eerst voor 10 euro moet bestellen en daarna nog €5 moet betalen aan bezorg kosten…

Geplaatst op: 02-10-2022
Laatst bewerkt op: 02-10-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte customer service en te lateevering

Alles over deze service is vals geadverteerd. Kan uren duren voordat er een levering is en als iets niet klopt ben je je geld kwijt. Ik kan op de fiets 2 keer boodschappen doen voordat flink hier is. Customer service kan hier niet bij helpen.
Ga ze niet nog maals van me laten stelen.

Geplaatst op: 24-09-2022
Laatst bewerkt op: 24-09-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Alleen voor de snelle boodschap prima te doen

Bestel regelmatig bij Flink. Ene keer meer tevreden dan de andere keer.
Assortiment valt soms tegen, producten worden verkeerd geleverd of de kwaliteit ver beneden peil (denk aan beschimmeld of verrot eten).
Te duur voor wat je daadwerkelijk krijgt.

Geplaatst op: 02-09-2022
Laatst bewerkt op: 02-09-2022
Geschreven door: Wouter D.

6 / 10
3/5 3/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Gisteren een bestelling gedaan.
Levering bij het verkeerde adres geleverd. Na contact met de klantenservice chat toch mijn bestelling ontvangen maar incompleet.
Vandaag een bestelling gedaan.
Levering was snel maar er miste weer 3 items. Later is er een nalevering gekomen, (gisteren zeiden ze dat ze niet aan nalevering deden) waarbij er 3 items inzaten waarvan er 1 alsnog niet het juiste item was.

Geplaatst op: 27-09-2022
Laatst bewerkt op: 27-09-2022
Geschreven door: Eva P.

3 / 10
1/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Vandaag bestelt bij flink had in eerste instantie ossenworst bestelt maar die was op en heb toen voor rookworst gekozen dit kan je beter niet doen is belachelijk duur toen het pakje open ging kwam de stank je te gemoet dit was echt bedorven nog zwarter dan zwart en een stank die niet normaal was hier op netjes een bericht gestuurd en moest maar een mail sturen normaal wordt het opgelost via de appe als het aan mij ligt bestel ik nooit meer bij flink wat een slechte service als je bedorven beleg krijgt wat nu mee gaat met de vuilnisman

Geplaatst op: 16-09-2022
Laatst bewerkt op: 16-09-2022
Geschreven door: Marisca B.

6 / 10
5/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht en ze liegen je glashard voor

Ik heb een bestelling gedaan vervolgens krijg ik te horen dat die geleverd is nadat ik heb gevraagd waar die blijft … dan zeggen ze niet geleverd want adres was niet goed… dan geven ze mij nog de schuld terwijl als je in mn gegevens kijkt zie je gewoon dat het juiste adres er staat!! Nu hebben ze geld terug gestort ipv nalevering en kan ik 3 dgn op mn geld wachten! Wat een achterlijke service en maar afschuiven … app van flink gaat hier de deur uit!! Geen gemak alleen frustratie bah

Geplaatst op: 17-08-2022
Laatst bewerkt op: 17-08-2022
Geschreven door: Chiquita K.

7 / 10
5/5 2/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een asociaal uit bedrijf

Had besteld enkele maanden geleden, hier was wat fout gegaan. Na 30 minuten gewacht te hebben toch maar naar het bedrijf gelopen, waar je dan van de bedrijfsleider te horen krijgt dat hij niks voor je kan doen. Waarop ik zei en nu dan? Ja ga maar naar een supermarkt en bel morgen maar met het hoofdkantoor om je geld terug te krijgen. Wat een asociale hond was dan. Ook geeft het personeel van Flink heel veel overlast en wanneer je dit aan geeft bij het hoofd van Flink dan wordt er niks mee gedaan. Het is gewoon een groot schijt bedrijf, hopelijk gaan ze snel failliet.

Geplaatst op: 11-08-2022
Laatst bewerkt op: 11-08-2022
Geschreven door: S. E.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Duur en bestelling duurt minimaal een uur langer !

Altijd duurt het veel langer soms uren en heel erg duur

Geplaatst op: 26-08-2022
Laatst bewerkt op: 26-08-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Er gaat continue wat mis met de bestelling

Ik heb nu al een aantal keren wat besteld bij Flink en iedere keer wordt er 1 of meerdere producten vergeten mee te leven en of de bestelling wordt wel betaald maar kan men dat niet meer terug vinden in het besteloverzicht waardoor je dus kunt fluiten naar je boodschappen! Zeer slecht bedrijf.

Geplaatst op: 04-08-2022
Laatst bewerkt op: 04-08-2022
Geschreven door: Maria V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Na 3 keer de verkeerde producten te krijgen van de vestiging in Bussum ben ik er een beetje klaar mee.

Mijn laatste bestelling die was geleverd leek niet eens op wat ik had besteld. Ik kreeg een pot perzikken, een fles 7up en een blikje ice tea terwijl ik 2 zakken snoep en chocolade koekjes had besteld?

Wel fijn dat ik vrijwel gelijk een reactie krijg als ik mail en ik ook voor de eerste 2 keer mijn geld terug heb gekregen en een kortingscode heb gekregen om te bestellen. Maar het voelt nu een beetje als een patroon bij deze vestiging.

Geplaatst op: 24-07-2022
Laatst bewerkt op: 24-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 3/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik voel me belazerd en dom dat ik met Flink in zee ben gegaan.

Na al twee eerdere teleurstellingen... een ezel stoot zich niet twee maal aan de zelfde steen... dus nog een derde poging... ivm scheepsrecht... Bij de bestelling zat een brood van de Stadsbakkerij ... nog af te bakken... een dag na ontvangst bleek het onder de schimmel te zitten. Hiervan melding gemaakt... antwoord:' dat had je de zelfde dag van ontvangst moeten melden, je krijgt geen geld terug'. Gezien ik bij een vorige bestelling er product ontbrak dat ik besteld en na melding hiervan ook het geld daarvan niet terug kreeg had ik ook beter moeten weten. KOOP NIET BIJ FLINK!!

Geplaatst op: 07-08-2022
Laatst bewerkt op: 07-08-2022
Geschreven door: Jos

5 / 10
3/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Flink


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tijdschrift.nl logo
Tijdschrift.nl
3 beoordelingen
7,7
Baby Diaries logo
Baby Diaries
2 beoordelingen
9
Youbahn logo
Youbahn
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Flink een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 169 beoordelingen geplaatst over Flink. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,5 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Flink actief?

Flink is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apps.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Flink reviews? Dan kun je naar de website van Flink gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie