Flink logo

Flink reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Flink reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Flink logo
Website
goflink.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Flink

Geen boodschappen in huis en geen zin om naar de winkel te gaan? Geen probleem! Shop bij Flink. Lees gauw verder om meer te weten te komen over deze boodschappenservice en lees ook de ervaringen van hun klanten. Waarom bestellen zij bij Flink en wat kunnen zij vertellen over deze service? Je leest het allemaal in hun persoonlijke reviews.

Over Flink

Flink is een uniek concept dat in steeds meer Nederlandse steden beschikbaar is. Het is namelijk een bezorger van boodschappen, maar niet gelinkt aan een supermarktketen. Het maakt niet uit wat je nodig hebt, je bestelt het bij Flink en zij komen het bij jou bezorgen. Wanneer? Binnen 10 minuten! Flink denkt met je mee en maakt boodschappen doen zo extra eenvoudig. Je geniet van een ruim assortiment en de snelste service.

Flink is een relatief jonge speler op de markt, maar enorm gegroeid in de afgelopen jaren. Dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt online bestellen en bestellen wanneer je maar wilt. Download de app van Flink en maak snel en eenvoudig jouw boodschappenlijstje voor Flink.

Waarom kiezen voor Flink

Vind je boodschappen doen ook een noodzakelijk kwaad en kost het je teveel tijd? Maak dan handig gebruik van Flink. Zij hebben niet alleen een groot aanbod, maar ook de snelste bezorgservice. Je kunt in een paar minuten jouw boodschappenlijstje klaar hebben en verzenden. Binnen 10 minuten staat er dan een bezorger van Flink voor de deur met jouw bestelling. Op deze manier wordt boodschappen doen een stuk eenvoudiger.

Ook vanwege het aanbod is Flink een goede optie. Ze hebben letterlijk alles wat je nodig hebt, van biologische groente tot bonen in blik. Je zit niet, zoals bij een supermarkt, vast aan een kleine collectie, maar kunt hier veel merken en producten vinden.

Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Het aanbod van Flink is altijd voordelig geprijsd en Flink hanteert dezelfde bezorgingskosten als veel supermarkten. Hoe groter jouw bestelling, des te voordeliger zijn de bezorgkosten bij Flink.

Is Flink betrouwbaar?

Flink is niet voor niets zo gegroeid. Deze razendsnelle service kan natuurlijk alleen aanslaan, wanneer het ook een betrouwbare service is. Niet alleen krijg je jouw bestelling altijd op tijd en kun je in een veilige app bestellen, ook kun je gewoon veilig en vertrouwd online betalen. Dit doe je bijvoorbeeld gewoon met Ideal of creditcard. Wil je extra snel betalen op jouw smartphone? Flink accepteert ook veilige online betaalmiddelen, zoals Paypal, GooglePay en Apple Pay. Dit zorgt voor extra gemak en veiligheid. Sla jouw gegevens op in de app en je kunt voortaan met één klik op de knop bestellen. Jouw gegevens zijn veilig in de app en je kunt dus met een gerust hart bestellen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over jouw bestelling bij Flink, wil je meer weten over het aanbod of heb je een specifieke vraag? Flink helpt je graag verder. Ze hebben een eigen professionele klantenservice die je snel en effectief kunnen helpen. Je kunt de klantenservice altijd bellen, mailen of chatten. Wil je nog gemakkelijker in contact komen met de klantenservice van Flink? Contacteer hen dan via social media. Via Facebook of Twitter kun je altijd jouw vraag stellen en op een snel antwoord rekenen.

Is jouw bestelling niet op tijd geleverd of heb je een klacht over een geleverd product? Laat het Flink weten. Zij staan altijd paraat voor klachten en hopen deze zo goed mogelijk op te kunnen lossen in de vorm van een reductie van de prijs of door een vervangend product. Ben je niet tevreden? Zorg dan dat je contact opneemt met de klantenservice van Flink en zij zorgen voor een gepaste oplossing voor jouw klacht of probleem.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens boodschappen besteld bij Flink of maak je hier standaard gebruik van? Vertel dan waarom jij wel of geen fan bent van Flink. Je kunt hieronder een persoonlijke review en beoordeling achterlaten over Flink. Je kunt bijvoorbeeld iets schrijven over het aanbod, de verzending en de algehele service. Heb jij contact gehad met de klantenservice? Dan kun je bijvoorbeeld ook iets schrijven over hoe je dit hebt ervaren. Jouw ervaringen met Flink kunnen verhelderend zijn voor nieuwe klanten, laat daarom hieronder jouw eigen review over Flink achter.

Reviews over Flink

Gerelateerde bedrijven

Adobe logo
Adobe
2 beoordelingen
9
Soundtrap logo
Soundtrap
2 beoordelingen
9
Youbahn logo
Youbahn
2 beoordelingen
9
6,5
61% zou hier weer kopen
24 beoordelingen
Onze beoordeling over goflink.com

Flink is geverifieerd door ons expert team. De webshop Flink bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Flink lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Flink. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van goflink.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van goflink.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Flink.

Geplaatst op: 29-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Voor de deur binnen 5 minuten

Ik heb Flink zojuist getest. Product besteld. Binnen een minuut bevestigd, ingepakt en onderweg. Binnen vijf minuten stond de vriendelijke bezorger voor de deur. Bizar snel!

Geplaatst op: 09-10-2021
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: Dennis V.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Superrrrrr tevreden! Ze zijn echtttt cheap en snellll!!

Geen idee hoe ze dit voor elkaar krijgen, maar ze zijn zoooo snel. En vooral beleefde bezorgers. Ook als ik in de nacht bestel. Soms vergeten ze beschrijving te lezen, dan wordt er toch aangebeld ondanks verzoek dat ''s avonds niet te doen. Maar other then that, echtttttttt een hele blije klant elke keer.

Geplaatst op: 07-10-2021
Laatst bewerkt op: 07-10-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Great Service

I had my doubts that it was possible to order and receive a complete order within 20 min but It was possible and took only 10 minutes. This is super easy and handy and the prices are fair for the service you get. I will definitely order again in the future. Many thanks.

Geplaatst op: 05-10-2021
Laatst bewerkt op: 05-10-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig!!!

Al die zuurpruimen hier moeten niet zeiken! Ik herken mij helemaal hier niet in. Flink is een goede online supermarkt en betrouwbaar! Ben erg blij met FLINK.

Geplaatst op: 25-09-2021
Laatst bewerkt op: 25-09-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel, goede service en goede producten

Ik bestel regelmatig via Flink. Het wordt nagenoeg altijd binnen 10 minuten bezorgd. De producten zijn ook altijd vers en nog lang houdbaar. Eenmaal ontbrak er een artikel bij de bestelling, na Whatsapp contact hierover werd het ontbrekende product binnen 10 minuten weer nageleverd.

Geplaatst op: 24-09-2021
Laatst bewerkt op: 24-09-2021
Geschreven door: Johan

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Supersnel!

Was wat sceptisch met de negatieve ervaringen. Toch besteld, 17:13 besteld, 5 minuten later ging de deurbel! Hij had snel gefietst zei de bezorger! Als we nog eens zonder bier komen te zitten weet ik jullie te vinden! Top!

Geplaatst op: 09-09-2021
Laatst bewerkt op: 09-09-2021
Geschreven door: Patricia V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
De app verwijderd

Na een week weer eens geprobeerd te bestellen. Zelfde liedje, geld afschrijven en de order niet doorzetten.
Via Whattsapp ruzie gemaakt met de engelstalige klantenservice. Ze beloven je vouchers, vouchers en nog eens vouchers.
De bestelling is in geen velden en wegen te bekennen. Maar wel snel geld afschrijven.
Na een kleine week geld retour ontvangen. Geen sorry of wat dan ook.
Onbetrouwbaar bedrijf, er gaat veel energie zitten in het terughalen van je geld. Ik verwijder de app.

Geplaatst op: 30-08-2021
Laatst bewerkt op: 31-08-2021
Geschreven door: Ron Haarlem K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Na 1 goede ervaring bij de tweede zwaar teleurgesteld

De eerste keer via de app voor een klein bedrag (€9,--) besteld. Dit verliep prima, betaling (Ideal) en bezorging.
De tweede keer bestelling geplaatst, via Ideal afgerekend, maar de order kwam niet door.
Via Whatt's app navraag gedaan. Helaas was dit vanuit Flink alleen maar in het Engels.
Als antwoord gaven ze op dat er een storing bij Ideal was. Leek mij niet aangezien het bedrag was afgeschreven van mijn rekening.
Lijkt me eerder een intern communicatie iets.
Toegezegd gekregen dat binnen drie werkdagen mijn geld terug gestort zou worden.
Ik wacht het af. Geen goede ervaring. Geen boodschappen, klantenservice alleen via Whatt's app en in het Engels.

Geplaatst op: 21-08-2021
Laatst bewerkt op: 21-08-2021
Geschreven door: Ron Haarlem K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne klantenservice

Heel vaak besteld, gaat niet altijd goed maar ze lossen het altijd goed op voor je. Dat is zeker niet altijd zo bij andere apps. Goede service! En zal hier blijven bestellen ook al komt de bestelling niet altijd op tijd.

Geplaatst op: 01-10-2021
Laatst bewerkt op: 01-10-2021
Geschreven door: Dewi A.

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Top bedrijf

Ik laat altijd mijn boodschappen bezorgen via Flink en heb nog nooit problemen meegemaakt. Ik bestel zelf altijd via de app en dit gaat altijd super gemakkelijk en vlot. De layout van de app is ook super duidelijk.

Geplaatst op: 19-05-2021
Laatst bewerkt op: 29-05-2021
Geschreven door: Joël D.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gaat iedere keer mis en ze doen geen ruk met de feedback

Ik heb inmiddels een keer of 15 bij Flink in Hilversum besteld. De app heeft hoognodig een update nodig. Betaalmethodes werken 9/10 keer niet. Enkel iDeal geeft de minste fouten. Betalingen worden altijd dubbel gedaan en bedragen worden sporadisch door fouten in de app voor betaling bijgewerkt. Ik betaal en ontvang voor producten die ik niet aan mijn mandje heb toegevoegd. De klantenservice op Whatsapp is traag van begrip. Wacht 5 dagen op terugbetaling. Geef waardevolle feedback en er wordt gewoon geen zak mee gedaan. Zonde. Ik ben er een beetje klaar mee. Loop wel naar de Jumbo.

Geplaatst op: 27-09-2021
Laatst bewerkt op: 27-09-2021
Geschreven door: Max

7 / 10
1/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Bijna een uur gewacht

Alles verliep soepel tot na de betaling, want de bestelling duurde langer dan tien minuten.

Geplaatst op: 21-08-2021
Laatst bewerkt op: 21-08-2021
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 3/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
De app verwijderd

Na een week weer eens geprobeerd te bestellen. Zelfde liedje, geld afschrijven en de order niet doorzetten.
Via Whattsapp ruzie gemaakt met de engelstalige klantenservice. Ze beloven je vouchers, vouchers en nog eens vouchers.
De bestelling is in geen velden en wegen te bekennen. Maar wel snel geld afschrijven.
Na een kleine week geld retour ontvangen. Geen sorry of wat dan ook.
Onbetrouwbaar bedrijf, er gaat veel energie zitten in het terughalen van je geld. Ik verwijder de app.

Geplaatst op: 30-08-2021
Laatst bewerkt op: 31-08-2021
Geschreven door: Ron Haarlem K.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Bezorgers Top Klantenservice verdiend niet eens 1 ster dan heb ik het over A en eindigd met E op whatsapp

Je volledige ervaring:
Hele asociale klantenservice via WhatsApp met iemand waarvan naam begint met A en eindigd die zelfs aangaf dat ik haar beschuldig van rare praktijken, omdat ik alleen vroeg een item inplaats van geld terug sturen ik een nieuwe bestelling zou plaatsen en graag item erbij toevoegen die ik heb betaald zij zijn vergeten. Uiteindelijk kon ik na 1 minuut ja akelig whatsapp gesprek niet meer bestellen op geen van 3 telefoons. Daarom vermoedde ik dat ik.ben geblokt! Ik vind het nog steeds dubieuze. En ik heb veel te weinig geld teruggekregen terwijl het bedrag duidelijk staat aangegeven wat ik niet heb ontvangen. Heb sinds juli 2021 bijna 1000 euro besteld en zo worden behandeld is zeker No Go en onacceptabel . Voorheen was klantenservice top en beleefd en klantgericht . Maar met deze asociale persoon . Heel heel slechte ervaring.

Geplaatst op: 22-10-2021
Laatst bewerkt op: 22-10-2021
Geschreven door: Laila Y.

4 / 10
1/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Bezorgers Top Klantenservice verdiend niet eens 1 ster dan heb ik het over A en eindigd met E op whatsapp

Hele asociale klantenservice via WhatsApp met iemand waarvan naam begint met A en eindigd die zelfs aangaf dat ik haar beschuldig van rare praktijken, omdat ik alleen vroeg een item inplaats van geld terug sturen ik een nieuwe bestelling zou plaatsen en graag item erbij toevoegen die ik heb betaald zij zijn vergeten. Uiteindelijk kon ik na 1 minuut ja akelig whatsapp gesprek niet meer bestellen op geen van 3 telefoons. Daarom vermoedde ik dat ik.ben geblokt! Ik vind het nog steeds dubieuze. En ik heb veel te weinig geld teruggekregen terwijl het bedrag duidelijk staat aangegeven wat ik niet heb ontvangen. Heb sinds juli 2021 bijna 1000 euro besteld en zo worden behandeld is zeker No Go en onacceptabel . Voorheen was klantenservice top en beleefd en klantgericht . Maar met deze asociale persoon . Heel heel slechte ervaring.

Geplaatst op: 22-10-2021
Laatst bewerkt op: 22-10-2021
Geschreven door: Laila Y.

4 / 10
1/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Geld kwijt en geen contact met klantenservice

2 keer besteld en dat is goed gegaan.
Echter nu de derde keer niet en het wordt ook niet opgelost door de klantenservice.

Sterker nog, wanneer ik aangeef dat het (standaard) antwoord niet klopt met het proces dat ik heb doorlopen, reageert de klantenservice niet meer.
Herhaaldelijk het verzoek gestuurd om te reageren op mijn wedervragen maar helaas.

Bestelling is wel 5 keer van mijn rekening afgeschreven en Flink geeft niet thuis!!

Geplaatst op: 24-08-2021
Laatst bewerkt op: 24-08-2021
Geschreven door: Wesley B.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.

Zie ook mijn vorige review. Heb inmiddels mijn geld terug gekregen, dit binnen 24 uur. Waarvoor dank.
Toch hou ik een pas op de plaats met bestellen. Bestellingen bij supermarkten, thuis bezorgd, pakjesonderneming enz enz, gaan goed. Geen trek in het reclameren van bestellingen bij Flink iedere keer.
N.b. in mijn vorige review heb ik geen sterren toegekend. Deze staan standaard op positief.
Het zal weer even duren wanneer ik weer bestel.
En ik heb een hekel aan service-medewerkers die geen Nederlands spreken.

Geplaatst op: 23-08-2021
Laatst bewerkt op: 23-08-2021
Geschreven door: Ron Haarlem K.

4 / 10
1/5 3/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vreselijk

Vreselijke service, heb een bestelling geplaatst waar ik 1,5 uur op heb gewacht. Er stond dat die nog aankwam, echter is die nooit aangekomen. Kon nergens naartoe omdat ik op m’n bestelling aan het wachten was.. verder is de klantenservice echt kak. Duurt lang totdat ze eindelijk eens reageren. Verder wacht je ook lang om je geld terug te krijgen. Waarom begin je zo’n winkel als je dr helemaal niks van bakt?

Geplaatst op: 01-10-2021
Laatst bewerkt op: 01-10-2021
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Verschrikkelijk

Flink belooft binnen 10 min te leveren, vervolgens duurde het meer dan 25min. In de app kreeg ik te zien dat de totale levering 9 min was.. wat een bullshit!

Daarnaast bood de bezorger geen excuus aan, was niet echt vriendelijk.. Dit was mijn allereerste bestelling via flink.. normaal gesproken bestel ik via AH online of Picnic. Zij leveren een betere service.. als je belooft binnen 10 min langs te komen, zorg dan dat je binnen 10 min langskomt of kom met een excuus en tegemoetkoming..

Geplaatst op: 27-09-2021
Laatst bewerkt op: 27-09-2021
Geschreven door: Jelmer V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar. Geld wordt afgeschreven maar order niet verwerkt. Geld terugkrijgen erg lastig! Boeven of enorme amateurs. Steeds zelfde smoesjes maar wordt niet opgelost.

Geplaatst op: 11-09-2021
Laatst bewerkt op: 11-09-2021
Geschreven door: Maarten C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik ga het niet eens proberen

Ineens zie je in Amsterdam en omstreken alle rugtassen van de bezorgers van Deliveroo en UBER Eats vervangen voor die van Flink, een 'Flinke' investering lijkt mij zo. Na eerst volledig platgebombardeerd te zijn op social media door de reclamecampagne van dit bedrijf kreeg ik een 'Flink' flitsent flyertje binnen met 15 euro korting op de eerste bestelling bij Flink. Bestellen via de website kan al niet dus je moet de App installeren op een smartphone of tablet wat het naar mijn idee al redelijk onoverzichtelijk maakt. Nadat ik al mijn boodschappen ingevoerd heb, wat er leverbaar was en tevens in het assortiment zit, vul ik de kortingscode in en krijg ik de melding dat de code niet geactiveerd is. Op de flyer staat geen begindatum maar alleen een uiterste datum van gebruik en deze datum is het nog niet. Assortiment is alleen toereikend voor mensen die toevallig een klein boodschapje moeten doen of een product missen en snel nodig hebben zonder naar de supermarkt te hoeven gaan, veel producten tijdelijk uitverkocht. Ik heb de App verwijderd en ga het niet eens meer proberen.

Geplaatst op: 11-09-2021
Laatst bewerkt op: 11-09-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
ZEER SLECHT

De sterren die ze hierboven krijgen is aan de recensies te zien een foutje. Ik zag ook pas later dat je bewust moet klikken voor 1 ster anders geef je 5 sterren (zag een aantal recensies die blijkbaar ook die fout hebben gemaakt). BESTEL HIER NIET. Waardeloze klantenservice, werkelijk onbeschoft en zeer klantonvriendelijk. Ook tweemaal slecht eten bezorgd gekregen. Naar je geld kan je fluiten. ZEER SLECHTE SERVICE EN KWALITEIT.

Geplaatst op: 05-09-2021
Laatst bewerkt op: 05-09-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet bestellen hier!

Ik probeerde gister de app uit, helaas ging dit helemaal mis… Ik had netjes betaald maar er gebeurde niks geen bestelling maar wel geld van m’n rekening afgehaald…. Aub niet hier bestellen!!

Geplaatst op: 04-09-2021
Laatst bewerkt op: 04-09-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Flink


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Adobe logo
Adobe
2 beoordelingen
9
Soundtrap logo
Soundtrap
2 beoordelingen
9
Youbahn logo
Youbahn
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Flink een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 24 beoordelingen geplaatst over Flink. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 61% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Flink actief?

Flink is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apps.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Flink reviews? Dan kun je naar de website van Flink gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie