Flink logo

Flink reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Flink reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2579
Flink logo
Website
goflink.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Flink

Geen boodschappen in huis en geen zin om naar de winkel te gaan? Geen probleem! Shop bij Flink. Lees gauw verder om meer te weten te komen over deze boodschappenservice en lees ook de ervaringen van hun klanten. Waarom bestellen zij bij Flink en wat kunnen zij vertellen over deze service? Je leest het allemaal in hun persoonlijke reviews.

Over Flink

Flink is een uniek concept dat in steeds meer Nederlandse steden beschikbaar is. Het is namelijk een bezorger van boodschappen, maar niet gelinkt aan een supermarktketen. Het maakt niet uit wat je nodig hebt, je bestelt het bij Flink en zij komen het bij jou bezorgen. Wanneer? Binnen 10 minuten! Flink denkt met je mee en maakt boodschappen doen zo extra eenvoudig. Je geniet van een ruim assortiment en de snelste service.

Flink is een relatief jonge speler op de markt, maar enorm gegroeid in de afgelopen jaren. Dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt online bestellen en bestellen wanneer je maar wilt. Download de app van Flink en maak snel en eenvoudig jouw boodschappenlijstje voor Flink.

Waarom kiezen voor Flink

Vind je boodschappen doen ook een noodzakelijk kwaad en kost het je teveel tijd? Maak dan handig gebruik van Flink. Zij hebben niet alleen een groot aanbod, maar ook de snelste bezorgservice. Je kunt in een paar minuten jouw boodschappenlijstje klaar hebben en verzenden. Binnen 10 minuten staat er dan een bezorger van Flink voor de deur met jouw bestelling. Op deze manier wordt boodschappen doen een stuk eenvoudiger.

Ook vanwege het aanbod is Flink een goede optie. Ze hebben letterlijk alles wat je nodig hebt, van biologische groente tot bonen in blik. Je zit niet, zoals bij een supermarkt, vast aan een kleine collectie, maar kunt hier veel merken en producten vinden.

Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Het aanbod van Flink is altijd voordelig geprijsd en Flink hanteert dezelfde bezorgingskosten als veel supermarkten. Hoe groter jouw bestelling, des te voordeliger zijn de bezorgkosten bij Flink.

Is Flink betrouwbaar?

Flink is niet voor niets zo gegroeid. Deze razendsnelle service kan natuurlijk alleen aanslaan, wanneer het ook een betrouwbare service is. Niet alleen krijg je jouw bestelling altijd op tijd en kun je in een veilige app bestellen, ook kun je gewoon veilig en vertrouwd online betalen. Dit doe je bijvoorbeeld gewoon met Ideal of creditcard. Wil je extra snel betalen op jouw smartphone? Flink accepteert ook veilige online betaalmiddelen, zoals Paypal, GooglePay en Apple Pay. Dit zorgt voor extra gemak en veiligheid. Sla jouw gegevens op in de app en je kunt voortaan met één klik op de knop bestellen. Jouw gegevens zijn veilig in de app en je kunt dus met een gerust hart bestellen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over jouw bestelling bij Flink, wil je meer weten over het aanbod of heb je een specifieke vraag? Flink helpt je graag verder. Ze hebben een eigen professionele klantenservice die je snel en effectief kunnen helpen. Je kunt de klantenservice altijd bellen, mailen of chatten. Wil je nog gemakkelijker in contact komen met de klantenservice van Flink? Contacteer hen dan via social media. Via Facebook of Twitter kun je altijd jouw vraag stellen en op een snel antwoord rekenen.

Is jouw bestelling niet op tijd geleverd of heb je een klacht over een geleverd product? Laat het Flink weten. Zij staan altijd paraat voor klachten en hopen deze zo goed mogelijk op te kunnen lossen in de vorm van een reductie van de prijs of door een vervangend product. Ben je niet tevreden? Zorg dan dat je contact opneemt met de klantenservice van Flink en zij zorgen voor een gepaste oplossing voor jouw klacht of probleem.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens boodschappen besteld bij Flink of maak je hier standaard gebruik van? Vertel dan waarom jij wel of geen fan bent van Flink. Je kunt hieronder een persoonlijke review en beoordeling achterlaten over Flink. Je kunt bijvoorbeeld iets schrijven over het aanbod, de verzending en de algehele service. Heb jij contact gehad met de klantenservice? Dan kun je bijvoorbeeld ook iets schrijven over hoe je dit hebt ervaren. Jouw ervaringen met Flink kunnen verhelderend zijn voor nieuwe klanten, laat daarom hieronder jouw eigen review over Flink achter.

Reviews over Flink

Gerelateerde bedrijven

Adobe logo
Adobe
3 beoordelingen
6,7
Soundtrap logo
Soundtrap
2 beoordelingen
9
Youbahn logo
Youbahn
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

5,9
48% zou hier weer kopen
122 beoordelingen
Onze beoordeling over Flink

Flink is geverifieerd door ons expert team. De webshop Flink bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Flink lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Flink. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van goflink.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van goflink.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Flink.

Geplaatst op: 29-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top service aanrader

Zelfs als er wat vergeten wordt heb je het snel nabezorgd met iets extra lekkers erbij. Ik bestel altijd en alles is perfect en super snel. Vriendelijke bezorgers ook😃ik ben Fan!

Geplaatst op: 04-05-2022
Laatst bewerkt op: 04-05-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super snel en eenvoudig!

Vandaag wat boodschappen besteld via de app. Was binnen 8 minuten bezorgd! Super gaaf. Ga de app zeker vaak gebruiken.

Geplaatst op: 27-04-2022
Laatst bewerkt op: 27-04-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vriendelijke bezorgers en super snel geleverd. Top

Vriendelijke bezorgers en super snel geleverd. Top

Geplaatst op: 09-03-2022
Laatst bewerkt op: 09-03-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig

Prijzen zijn echt prima te doen en binnen 13 min voor de deur. Echt super!!!

Geplaatst op: 09-03-2022
Laatst bewerkt op: 09-03-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Een hele goede morgen!

Door een paar toevalligheden noemde mijn broertje Flink deze ochtend. Toevallig een dag dat ik geen cruesli in huis had en ik heb echt wel een bodem nodig.

Dus toch maar even kijken!
Cruesli, biologische melk, croissants

Er stond dat het ongeveer 13 minuten zou duren, maar ze waren sneller.
08:53 besteld
08:54 ingepakt
09:02 bezorgd

Geen idee hoe ze dit doen😮
Ze kwamen met 2 personen, allebei op de fiets.
De boodschappen zaten netjes in een papieren tas, dus geen plastic.

Ik ben echt positief verbaasd!
Een kleine €6 en €1,80 bezorgkosten, geen enkel bedrijf doet dat na.

Geplaatst op: 28-02-2022
Laatst bewerkt op: 28-02-2022
Geschreven door: Lisa D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Helaas wel een betaling gedaan maar geen boodschappen ontvangen

In t begin leek t nog een schot in de roos maar bleek een kat in de zak

Geplaatst op: 27-02-2022
Laatst bewerkt op: 27-02-2022
Geschreven door: Ingrid S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Verrassend!

Super snel, hoe bestaat het voor deze prijs en minimale bestelwaarde! Geeft een enorm gevoel van vrijheid!

Geplaatst op: 26-02-2022
Laatst bewerkt op: 26-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super snel vriendelijke juiste producten betaalbaar

Super snel vriendelijke juiste producten betaalbaar, aanrader

Geplaatst op: 07-02-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Peter K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service

Het moet zo'n fijn concept zijn, je vergeet een boodschap en je besteld het gewoon bij Flink, zodat je toch het avondeten kan maken, daarnaast bestel je natuurlijk altijd weer wat extra. Het duurde 50 minuten voor de bestelling er was! Het product dat ik nodig had voor het avondeten zat niet in de tas! en daarbij ontbrak er nog een product. Via de chat contact gemaakt, is nagekeken , het systeem krijgt de schuld , terwijl er mensen handen de producten in het tasje doen, het geld krijg ik automatisch terug en daarbij krijg ik een gratis bezorging bij de volgende bestelling... Hoe slecht is dit!? Kan er dan geen contact worden opgenomen voor een andere keus?? Daar waren zelfs 50 minuten de tijd voor. Ik zit zonder groenten voor m'n avondeten en moet het maar verder uitzoeken en. dit is niet de eerste keer.
Een zeer slechte service die dit mooie concept zwaar onderuit haalt!

Geplaatst op: 06-02-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen nog.. in waterwijk bestellen ze niet???

Geen nog...

Geplaatst op: 30-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Miss

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Verrassend!

Had dit echt niet verwacht vooral na de reacties op pagina 1.

Dacht nog eventjes dat het fout was gegaan maar snelle en goede reacties!
Zeker vaker bestellen.

Geplaatst op: 01-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Cyrina F.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top. echt top.

Wij bestellen regelmatig bij Flink. Ze bezorgen altijd snel. 10 minuten wordt niet altijd gehaald, maar wie maakt zich daar nou druk om. In de auto stappen en heen en weer naar de supermarkt rijden kost mij meer tijd. Hopelijk breiden ze het assortiment nog verder uit.

Dik tevreden. Wij blijven bestellen.

Geplaatst op: 24-12-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Dylan L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
90 cent per minuut voor klantenservice

Klantenservice is bijna niet te vinden, maar als je naa lang en hard zoeken toch ergens komt bestaat het nummer niet meer. Ze hebben alleen een duur 0906 nummer, 90 cent per minuut

Geplaatst op: 22-12-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: T M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Jullie doen het super goed👍🏻

Ik besteld hier super vaak en zal hier zeker vaker bestelen jullie doen het echt super goed ga zo door

Geplaatst op: 19-12-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Sterretjes vergeet.

Fijn zo

Geplaatst op: 17-12-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Roel

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer snelle levering, ik ga dit vaker doen.

Ik heb geen verbeterpunten kunnen ontdekken tenzij er iets ontbreekt(heb nog niet in die tasje gekeken)

Geplaatst op: 17-12-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Roel

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super!

Top bedrijf met een uitstekende service.

Geplaatst op: 09-12-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Lucas

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Insulting deliverer

On dec 5 2021 in the evening, groceries were ordered. The very young deliverer repeatedly rang the bell to then deliver the goods with a bunch of insults.

Geplaatst op: 05-12-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig.

Je kan meteen beginnen met
bestellen, hoeft niets met app.s
etc. te goochelen.
alle basis dingen in 1 keer in
huis. zonder time slot, minimum
bedragen etc. prettig om met
corona geen supermarkt in te
hoeven.
en voor de speciale dingen gewoon naar de markt.
heel veel dank

Geplaatst op: 04-12-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Wow zo snel bezorgd en alles dik in orde!

Aangezien mijn partner en ik met Corona thuis zitten voor het eerst via flink besteld. In 1 woord top! Binnen 10 min stonden de boodschappen bij ons voor de deur en alles is dik in orde. Vriendelijke bezorger ook. Wij gaan hier vaker gebruik van maken!

Geplaatst op: 26-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Superrrrrr snel, goede service en supervriendelijke bezorgers altijd!

Vanavond was mijn bestelling er binnen 5 minuten! Zo fijn dat mijn vergeten ingrediënten nog ff gebracht worden terwijl ik al aan t koken ben ;)

Geplaatst op: 22-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel erg tevreden

Heel erg tevreden en snel bezorgd zeker een fan

Geplaatst op: 21-11-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Alicia M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ongelooflijk snel. Alles prima geleverd, behalve 1 artikel (champignons).

Het assortiment is vrij beperkt. Desondanks ziet alles bij levering er prima en vers uit. Een artikel was er helaas niet bij. Kosten daarvan zijn rond de euro. Daar kom ik wel overheen. Nogmaals: ik kan bijna niet geloven dat de levering inderdaad binnen 16 minuten was. Hoe doen ze dat??? Ik zal zeker nogeens bestellen al vind ik het wel vervelend dat er 1 artikel ontbrak. Stel dat dat de volgende keer weer gebeurt en dan met een veel duurder artikel? Ik heb nog geen telefoonnummer kunnen ontdekken.

Geplaatst op: 16-11-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Marijke D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super makkelijk en super snel bezorgd!

Heel makkelijk als je wat vergeten bent of onverwacht bezoek krijgt of ineens iets anders wil koken

Geplaatst op: 04-11-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Katie V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
GE WEL DIG

Ik sta hier nog steeds in totale ongeloof met een tas vol boodschappen! Zelfs de avocado's en de druiven zijn goed! Hier een vaste klant! De bezorger was netjes en vriendelijk! Echt top! e bezorgen echt binnen de tijd! GEWELDIG!

Geplaatst op: 31-10-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Ket

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig!

Ik was er eerst sceptisch over. Bezorgkosten zullen wel hoog zijn (1.80euro maar). Dure producten, maar dat valt echt reuze mee. Volgens mij zijn de prijzen gelijk of een paar cent duurder. Ik dacht ik probeer het eens voor de gein. Had wel zin in snoep en meteen maar even andere dingen gekocht. En jawel. Binnen 12 minuten na afrekeken stond de vriendelijke bezorger er. Ik va hier zeker vaker bestellen. Ga zo door!

Geplaatst op: 28-10-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Antonija P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Voor de deur binnen 5 minuten

Ik heb Flink zojuist getest. Product besteld. Binnen een minuut bevestigd, ingepakt en onderweg. Binnen vijf minuten stond de vriendelijke bezorger voor de deur. Bizar snel!

Geplaatst op: 09-10-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Dennis V.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Superrrrrr tevreden! Ze zijn echtttt cheap en snellll!!

Geen idee hoe ze dit voor elkaar krijgen, maar ze zijn zoooo snel. En vooral beleefde bezorgers. Ook als ik in de nacht bestel. Soms vergeten ze beschrijving te lezen, dan wordt er toch aangebeld ondanks verzoek dat ''s avonds niet te doen. Maar other then that, echtttttttt een hele blije klant elke keer.

Geplaatst op: 07-10-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Great Service

I had my doubts that it was possible to order and receive a complete order within 20 min but It was possible and took only 10 minutes. This is super easy and handy and the prices are fair for the service you get. I will definitely order again in the future. Many thanks.

Geplaatst op: 05-10-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig!!!

Al die zuurpruimen hier moeten niet zeiken! Ik herken mij helemaal hier niet in. Flink is een goede online supermarkt en betrouwbaar! Ben erg blij met FLINK.

Geplaatst op: 25-09-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Flink


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Adobe logo
Adobe
3 beoordelingen
6,7
Soundtrap logo
Soundtrap
2 beoordelingen
9
Youbahn logo
Youbahn
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Flink een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 122 beoordelingen geplaatst over Flink. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,9 gekregen, waarbij 48% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Flink actief?

Flink is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apps.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Flink reviews? Dan kun je naar de website van Flink gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie