Baby Diaries logo

Baby Diaries reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Baby Diaries reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2900
Baby Diaries logo
Website
babydiariesapp.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Baby Diaries

Jullie verwachten binnenkort een kindje? Dan beleef je een bijzondere tijd. Helaas vliegt deze voorbij en voordat je het weet is de baby geboren. Ook de tijd die dan volgt gaat vaak zo snel. Wil je dierbare herinneringen vastleggen? Voor jezelf, maar ook voor je kindje en andere familieleden? Dan heb je misschien wel interesse in de producten van Baby Diaries. Hoe leuk is het om een persoonlijk dagboek te ontwerpen. Maar wat is Baby Diaries voor bedrijf? Is het wel vertrouwd om daar te bestellen? Hoe is de kwaliteit van de foto’s? Staat de klantenservice voor je klaar als je vragen of klachten hebt? Wij verzamelden beoordelingen van andere klanten. Deze recensies staan hier voor je op een rijtje. Lees even rustig wat andere consumenten in hun reviews vertellen over dit bedrijf. Vervolgens kun je zelf beslissen of je hier wel of niet wilt kopen.

Over Baby Diaries

Baby Diaries is een mobiele app en web-applicatie. Vaders, moeders, opa’s, oma’s, broers, zussen, ooms en tantes kunnen hier een persoonlijk dagboek ontwerpen over hun mooiste familieavonturen. Dit dagboek kan gedeeld worden in de vorm van een blog. Na afloop is het te bestellen als een prachtig gedrukt boek in verschillende formaten. Je kunt al starten met de periode voor de geboorte. Na de bevalling ga je verder met het vastleggen van de ontwikkeling van je kindje. Zo zet je verhalen om in een mooi boek en voeg je de meest dierbare foto’s toe. Dit baby dagboek is uniek in zijn soort. Het aanmaken van het dagboek is helemaal gratis en kan via alle devices geüpdatet worden. De motor achter Baby Diaries is Veerle Witte. Zij is een reisjournalist en jaren geleden startte ze met het reisdagboekenlabel Travel Diaries. Toen ze zelf moeder werd, leek het haar mooi om ook een label te maken voor het maken van babyboeken, familieboeken en zwangerschapsboeken. Zo ontstond dus Baby Diaries. Ze werkt samen met een team van andere moeders. Het is ook hun passie om dierbare herinneringen vast te leggen.

Waarom kiezen voor Baby Diaries

Kiezen voor Baby Diaries biedt je diverse voordelen. Allereerst is het handig dat je kunt schakelen tussen apparaten. Je werkt online in de webeditor. Deze is geschikt voor alle tablets en computers. Het is ook een optie om de mobiele app voor iOS en Android te downloaden in de app stores. Op elk gewenst moment kun je schakelen tussen de verschillende apparaten. Verder weet je zeker dat al je werk veilig wordt opgeslagen in de cloud. De medewerkers van het bedrijf bewaken de gegevens en ze zorgen ervoor dat je er altijd bij kunt. Een ander voordeel is dat je meteen online kunt werken. Je hoeft geen zware programma’s op je computer te downloaden. Waar je ook bent, je kunt meteen even inloggen en online verder werken aan je dagboeken. Ideaal als je even ergens moet wachten en er schiet je iets belangrijks binnen. Je kunt het gewoon gelijk even toevoegen en het wordt opgeslagen.

Is Baby Diaries betrouwbaar?

Baby Diaries is actief op onder meer Instagram en Facebook. Je ziet daar dat ze actief reageren op berichten van klachten. Verder stellen de teamleden zich persoonlijk aan je voor op de website. Voor vragen kun je altijd even bellen of mailen. Dit bedrijf is dus absoluut te vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Wil je een vraag stellen aan de klantenservice, dan zijn daarvoor verschillende opties. Het is mogelijk om via de vele kanalen van de sociale media contact te leggen. Andere opties zijn mailen of het contactformulier. Bellen is helaas niet mogelijk.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Baby Diaries? Heb je een mooi dagboek besteld? Wellicht heb je het zelfs al in huis of heb je het gedeeld met andere mensen. Ben je tevreden over de kwaliteit? Laat het weten in je recensie. Of ben jij minder ver en heb je het dagboek nog niet klaar? Ben je wel online bezig om ervaringen en ontwikkelingen vast te leggen? Werkt het allemaal prettig en eenvoudig? Andere consumenten zijn daar benieuwd naar en lezen het graag in jouw review. Met je persoonlijke beoordeling help je andere mensen om een weloverwogen keuze te maken om wel of niet bij dit bedrijf te bestellen.

Reviews over Baby Diaries
Gerelateerde bedrijven
Tijdschrift.nl logo
Tijdschrift.nl
4 beoordelingen
6,3
Youbahn logo
Youbahn
2 beoordelingen
9
Positive Grid logo
Positive Grid
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Baby Diaries

Het bedrijf Baby Diaries is geverifieerd door ons. De webshop babydiariesapp.com is al sinds 2020 een betrouwbare partij om te bestellen. Baby Diaries is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Baby Diaries maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van babydiariesapp.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van babydiariesapp.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Baby Diaries.

Geplaatst op: 22-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super leuke website

Echt een leuke website met een super orgineel idee. Ik ben al een tijdje een dagboek aan het bijhouden van mijn kinderen zodat ze er later in terug kunnen kijken en ik vind het super leuk om te doen.

Geplaatst op: 28-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nikki S.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Baby Diaries
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tijdschrift.nl logo
Tijdschrift.nl
4 beoordelingen
6,3
Youbahn logo
Youbahn
2 beoordelingen
9
Positive Grid logo
Positive Grid
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Baby Diaries een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Baby Diaries. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Baby Diaries actief?

Baby Diaries is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apps.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Baby Diaries reviews? Dan kun je naar de website van Baby Diaries gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie