Magix logo

Magix ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Magix logo
Magix ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Licentie2GO logo Licentie2GO
0 beoordelingen
10
BlueJeans logo BlueJeans
0 beoordelingen
10
Unity Asset Store logo Unity Asset Store
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen MAGIX

Gaat je hart net even wat sneller kloppen van het maken van een leuke aftermovie, het bewerken van foto’s of het maken van een toffe mixtape? In alle gevallen weet je maar al te goed dat je hier goed werkende software voor nodig hebt. Om definitief een einde te maken met software die vaak verloopt of vaak vast blijft hangen, doet het je goed om eens een keer het aanbod van MAGIX te bekijken. Op deze pagina lees je alle reviews die klanten over een bepaald product uit het assortiment achter hebben gelaten.

Over MAGIX

MAGIX is vandaag de dag marktleider in Europa op het gebied van het aanbieden van video software, muziek software en foto software. De meer dan 1100 labels en meer dan 15 miljoen tevreden klanten zorgen daarnaast ook nog eens de hoge kwaliteit van de items uit de collectie kan worden bevestigd. Zowel professionele gebruikers als beginners vinden bij het bedrijf de ideale software voor het vormgeven, maken, presenteren en archiveren van tal van muziek, video's, foto's, beelden of sites. Met een uitstekende gebruiksvriendelijkheid, en goede onverslaanbare prijs prestatieverhouding en de focus op continue technologische innovatie, stelt het merk al meer dan 25 jaar de hoogste standaarden vast.

Waarom kiezen voor MAGIX

Al sinds het jaar 1993 staat de naam MAGIX symbool voor de uiterst gebruikersvriendelijke software voor multimedia. Het aanbod omvat alles op het gebied van pc software tot aan perfect geïntegreerde cloud, online en mobiele diensten, net zoals digitale content. Er wordt veel waarde gehecht aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding om zo voor iedereen de geschikte oplossing te kunnen bieden voor het maken, vormgeven, presenteren en archiveren van digitale foto's, websites, afbeeldingen, muziek en video's. En dat dan voor zowel professionele als beginnende gebruikers.

Is MAGIX betrouwbaar?

Naar een betrouwbare partij voor het bestellen van video-, muziek- & foto-software ben je bij MAGIX altijd aan het juiste adres. Doordat alle producten zelf worden ontwikkeld, kan altijd de beste kwaliteit worden gewaarborgd. Daarnaast ben je ook nog eens zeker van een razendsnelle levering en programma’s die de beste resultaten kunnen leveren. Voor zowel de professional als de amateur is de software van dit bedrijf uitermate gemakkelijk om te gebruiken.

Klantenservice en klachten

Het hoofdkantoor van het merk bevindt zich in de Duitse hoofdstad, het ontwikkelingscentrum van het merk is vandaag de dag gevestigd in Dresden en het logistiek centrum van het merk ligt in Lübbecke. Internationaal heeft het merk vestigingen in Canada, de VS, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Italië. Ook al is het een internationaal opererend bedrijf, voor vragen of voor advies op maat staat een Nederlands sprekende klantenservice je graag te woord. Stel je vraag door even te bellen of neem contact op door een e-mail te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs video-, muziek- & foto-software van MAGIX gekocht en ben je erg te spreken over het gevarieerde assortiment? Wacht dan niet langer en laat op deze pagina eenvoudig en snel een review achter. Wellicht heb je nog bepaalde tips om het installeren makkelijker te maken of de software beter te kunnen gebruiken.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Magix

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Magix

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Licentie2GO logo Licentie2GO
0 beoordelingen
10
BlueJeans logo BlueJeans
0 beoordelingen
10
Unity Asset Store logo Unity Asset Store
0 beoordelingen
10