Magix logo

Magix reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Magix reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1799
Magix logo
Website
magix.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen MAGIX

Gaat je hart net even wat sneller kloppen van het maken van een leuke aftermovie, het bewerken van foto’s of het maken van een toffe mixtape? In alle gevallen weet je maar al te goed dat je hier goed werkende software voor nodig hebt. Om definitief een einde te maken met software die vaak verloopt of vaak vast blijft hangen, doet het je goed om eens een keer het aanbod van MAGIX te bekijken. Op deze pagina lees je alle reviews die klanten over een bepaald product uit het assortiment achter hebben gelaten.

Over MAGIX

MAGIX is vandaag de dag marktleider in Europa op het gebied van het aanbieden van video software, muziek software en foto software. De meer dan 1100 labels en meer dan 15 miljoen tevreden klanten zorgen daarnaast ook nog eens de hoge kwaliteit van de items uit de collectie kan worden bevestigd. Zowel professionele gebruikers als beginners vinden bij het bedrijf de ideale software voor het vormgeven, maken, presenteren en archiveren van tal van muziek, video's, foto's, beelden of sites. Met een uitstekende gebruiksvriendelijkheid, en goede onverslaanbare prijs prestatieverhouding en de focus op continue technologische innovatie, stelt het merk al meer dan 25 jaar de hoogste standaarden vast.

Waarom kiezen voor MAGIX

Al sinds het jaar 1993 staat de naam MAGIX symbool voor de uiterst gebruikersvriendelijke software voor multimedia. Het aanbod omvat alles op het gebied van pc software tot aan perfect geïntegreerde cloud, online en mobiele diensten, net zoals digitale content. Er wordt veel waarde gehecht aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding om zo voor iedereen de geschikte oplossing te kunnen bieden voor het maken, vormgeven, presenteren en archiveren van digitale foto's, websites, afbeeldingen, muziek en video's. En dat dan voor zowel professionele als beginnende gebruikers.

Is MAGIX betrouwbaar?

Naar een betrouwbare partij voor het bestellen van video-, muziek- & foto-software ben je bij MAGIX altijd aan het juiste adres. Doordat alle producten zelf worden ontwikkeld, kan altijd de beste kwaliteit worden gewaarborgd. Daarnaast ben je ook nog eens zeker van een razendsnelle levering en programma’s die de beste resultaten kunnen leveren. Voor zowel de professional als de amateur is de software van dit bedrijf uitermate gemakkelijk om te gebruiken.

Klantenservice en klachten

Het hoofdkantoor van het merk bevindt zich in de Duitse hoofdstad, het ontwikkelingscentrum van het merk is vandaag de dag gevestigd in Dresden en het logistiek centrum van het merk ligt in Lübbecke. Internationaal heeft het merk vestigingen in Canada, de VS, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Italië. Ook al is het een internationaal opererend bedrijf, voor vragen of voor advies op maat staat een Nederlands sprekende klantenservice je graag te woord. Stel je vraag door even te bellen of neem contact op door een e-mail te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs video-, muziek- & foto-software van MAGIX gekocht en ben je erg te spreken over het gevarieerde assortiment? Wacht dan niet langer en laat op deze pagina eenvoudig en snel een review achter. Wellicht heb je nog bepaalde tips om het installeren makkelijker te maken of de software beter te kunnen gebruiken.

Reviews over Magix
Gerelateerde bedrijven
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
5 beoordelingen
8,4
Senetic logo
Senetic
2 beoordelingen
8,5
Autodesk logo
Autodesk
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,3
60% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Onze beoordeling over Magix

Magix is geverifieerd door ons expert team. De webshop Magix bestaat al sinds 1997 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Magix lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Magix. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van magix.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van magix.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Magix.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer slechte support

Ik had een probleem met Soundforge Pro 17 met het geluid, kreeg inderdaad een ticket.
Mijn probleem helemaal correct beschreven.
NOOIT een antwoordt ontvangen.
Iets willen verkopen wel maar ondersteuning kan je wel vergeten.

Geplaatst op: 13-06-2024
Laatst bewerkt op: 13-06-2024
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Er wordt om creditcardgegevens gevraagd.

Bij oline bestelling wordt je niet direct naar je bank gestuurd,maar krijg je een online formulier om je creditcardgegevens in te vullen.
'Zeer onveilig en onbetroubaar dus!'

Geplaatst op: 05-05-2023
Laatst bewerkt op: 05-05-2023
Geschreven door: Jaap B.

6 / 10
5/5 3/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Magix software is traag, omvangrijk, moeilijk parametriseerbaar en moeilijk te herinstalleren. Precies of het zeer slecht/slordig is geprogrammeerd. Verwarring alom ivm diverse programma's en hun versies: kortom niet clientvriendelijk omwille van de onduidelijke structuur

Geplaatst op: 22-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Echt een aanrader

Ik heb al veel verschillende software uitgeprobeerd maar niks werkt zogoed als de web designer van Magix. Ik heb al meerder mooie websites gemaakt in een redelijk korte tijd. Het systeem werkt super goed en helemaal voor de prijs die je betaald.

Geplaatst op: 16-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maxim K.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Twee duimen omhoog!!

Music Store Live krijgt twee duimen omhoog!! Snelle verzending. Verpakking was geweldig. Dubbel verpakt. Goed beschermd. De gitaar kwam perfect binnen en ziet er geweldig uit. Geweldige ervaring en zou het zeker aanraden. Bedankt!!

Geplaatst op: 04-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thomas M.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Magix
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
5 beoordelingen
8,4
Senetic logo
Senetic
2 beoordelingen
8,5
Autodesk logo
Autodesk
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Magix een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Magix. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Magix actief?

Magix is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Magix reviews? Dan kun je naar de website van Magix gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie