Ourtime.nl logo

Ourtime.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Ourtime.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
485
Ourtime.nl logo
Website
ourtime.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Ourtime.nl

Als alleenstaande 50-plusser wil je nog lang niet achter de geraniums zitten. Toch kan het best lastig zijn om een leeftijdsgenoot te vinden die je graag beter zou willen leren kennen. Datingsite Ourtime.nl is speciaal ingericht voor 50-plussers de drempel laag te maken voor deze doelgroep om elkaar te ontmoeten. Natuurlijk is het heel erg spannend via een datingsite mensen te ontmoeten. Is dat wel veilig en betrouwbaar? In onze reviews lees je over de ervaringen van de mensen die je voor zijn gegaan. Lees de beoordelingen en hak die knoop door. Ga jij je inschrijven of niet? Onze recensies kunnen je helpen die eerste stap te zetten, of toch liever niet.

Over Ourtime.nl

Ourtime.nl is een datingsite met 50-plussers als doelgroep. Het is van dezelfde makers als Lexa.nl. Je kunt je alleen aanmelden bij Ourtime.nl als je daadwerkelijk 50 jaar oud bent of ouder. Ben je jonger, dan wordt je direct doorgestuurd naar de datingsite van Lexa.nl. Je kunt een geschikte partner vinden door met elkaar online contact te zoeken. Zoekt iemand contact met jou, dan kun je zelf nog beslissen of je dat contact zelf ook zou willen. Je kunt elkaar ook ontmoeten via vrijgezellenactiviteiten bij jou in de buurt.

Waarom kiezen voor Ourtime.nl?

Ourtime.nl is een datingsite waar je leuke afspraakjes kunt maken met gelijkgestemden. Het hoeft niet meteen als doel te hebben om een toekomstige relatie aan te gaan. Je inschrijving bij Ourtime.nl kun je ook gebruiken om iemand te vinden waar je gezellig mee kunt kletsen, wandelen of naar de bioscoop te gaan.

Het inschrijven gaat heel eenvoudig. Je vult persoonlijke gegevens in en beantwoordt een aantal vragen over je leefstijl. Heb je kinderen bijvoorbeeld. Rook je? Welke hobby’s heb je? Welke eigenschappen zoek je in de ander? Daarnaast moet je een foto van jezelf uploaden. Zonder foto kun je niet worden ingeschreven. Inschrijven is in principe gratis, maar om echt goed gebruik te kunnen maken van de site maak je gebruik van meerdere functies. Daar betaal je maandelijks dan wel een bedrag voor.

Is Ourtime.nl betrouwbaar?

Het team van Ourtime.nl controleert handmatig elk profiel en foto om er zeker van te zijn dat het gaat om echte mensen waar je niet genept wordt. Je kunt zelf iedereen blokkeren of rapporteren waar je jezelf niet prettig bij voelt. Dat het een veilige site is, blijkt wel uit de certificaten van Ourtime.nl: Betrouwbaar & Veilig, nr. 1 Datingsite en PCI DSS compliant. Ook maakt Ourtime.nl gebruik van een beveiligde SSL-https-verbinding.

Klantenservice en klachten Ourtime.nl

Heb je vragen over je inschrijving, betaling of klachten, dan kun je op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice van Ourtime.nl. Het beste kun je dat doen via e-mail.

Wil jij Ourtime.nl ook beoordelen?

Heb jij leuke contacten opgedaan via de website Ourtime.nl? Misschien heb jij wel de liefde van je verdere leven gevonden? Het kan ook zijn dat je minder goede ervaringen hebt met deze datingsite. Wij zouden graag willen weten hoe jij deze website beoordeelt. Daar help je leeftijdgenoten mee om eindelijk die stap te zetten om online een leuke partner te vinden, of toch beter een andere weg kiezen hiervoor.

Reviews over Ourtime.nl
Gerelateerde bedrijven
Parship logo
Parship
70 beoordelingen
3,3
VijftigPlusDating logo
VijftigPlusDating
11 beoordelingen
6
40plusrelatie logo
40plusrelatie
4 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
5,5
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Ourtime.nl

Het bedrijf Ourtime.nl is geverifieerd door ons. De webshop ourtime.nl is al sinds 2013 een betrouwbare partij om te bestellen. Ourtime.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Ourtime.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van ourtime.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van ourtime.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Ourtime.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Hoger bedrag geincasseerd dan gekozen abonnement

Had gekozen voor het abonnement van 6 maanden ad ongeveer EUR 15,00 (totaal ongeveer EUR 90).
Nu wordt er in de 3e en 4e maand het dubbele bedrag geïncasseerd. Heb op de site gekeken hoe ik dit kan aanpassen. Nergens te vinden. Dus abonnement opgezegd.

Geplaatst op: 05-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
FAKE!

Ik meld me zojuist aan, en een seconde later hebben 5 personen mijn profiel al bezocht! FAKE FAKE FAKE OPLICHTERIJ!!

Geplaatst op: 06-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ad

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prettige communicatie

Het zorgt altijd voor prettige communicatie en goed gezelschap. Ik kan degenen aanbevelen die echt op zoek zijn naar een serieuze relatie of degenen die gewoon willen chatten met een leuke meid.

Geplaatst op: 18-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ourtime.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Parship logo
Parship
70 beoordelingen
3,3
VijftigPlusDating logo
VijftigPlusDating
11 beoordelingen
6
40plusrelatie logo
40plusrelatie
4 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ourtime.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Ourtime.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,5 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ourtime.nl actief?

Ourtime.nl is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) 40 plus en senioren dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ourtime.nl reviews? Dan kun je naar de website van Ourtime.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie