Zesso logo

Zesso ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

2 beoordelingen • 10,0
Bezoek de website
Zesso logo
Zesso ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
2 beoordelingen • 10,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
2 beoordelingen
10
5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
9

Gerelateerde bedrijven

Elkedagietsleuks logo Elkedagietsleuks
1 beoordelingen
9
Margriet Voordeelshop logo Margriet Voordeelshop
0 beoordelingen
10
KekMama Voordeelshop logo KekMama Voordeelshop
0 beoordelingen
10

Reviews en ervaringen Zesso

Iedereen wil een zo aangenaam mogelijke en comfortabele leefstijl. Gelukkig zijn er volop producten die helpen om je leven aangenamer te maken. Een van de aanbieders van producten die je leven sneller en eenvoudiger maken is Zesso. Om te beoordelen of Zesso ook een geschikt adres voor jou is, hebben we hier de reviews en ervaringen samengevat. Zo kun jij eventueel ook zaken doen met Zesso.

Over Zesso

Zesso is een webshop die vol staat van de slimme oplossingen. Oplossingen die alles een stuk sneller en eenvoudiger maken en die je helpen bij het optimaliseren van de dagelijkse routines. Zesso wil vooral goede en prijsbewuste artikelen aanbieden die bijdragen aan een aangename en comfortabele leefstijl. Het is zoals Zesso zelf zegt, je vindt er het juiste item op het juiste moment. Behalve een zeer breed en gevarieerd aanbod, staat de service die Zesso aanbiedt op een hoog niveau. Omdat er sprake is van een steeds wisselend aanbod, is en blijft de webshop de moeite van het bezoeken waard.

Waarom kiezen voor Zesso?

Je kiest voor Zesso vanwege het gigantische aanbod aan slimme oplossingen. Die producten kun je onderverdelen in de rubrieken baby, kind en speelgoed, meubels, wonen en decoratie, koken en tafelen, elektrische apparaten, reizen en rugzakken, klussen en hardware en sport en outdoor. Zesso heeft met onder meer Bamex, Bama, Baytex, Baninni, Billy en Finder Tools een aantal huismerken. Aan de andere kant voert Zesso ook producten van bekende merken als bijvoorbeeld Babyliss. Nog een reden om regelmatig de webshop te bezoeken is dat je er elke week aantrekkelijke deals vindt, acties die je eigenlijk niet links kunt laten liggen.

Is Zesso betrouwbaar

Mensen die al zaken deden met Zesso zijn positief en noemen het een betrouwbare partner. Die betrouwbaarheid blijkt ook wel uit de ‘Kopersbescherming’ die het biedt. Dat betekent onder meer dat je altijd veilig betaalt als je een product aanschaft op de webshop. Afspraak is afspraak en dus worden de gekochte producten inderdaad snel geleverd en betaal je geen verzendkosten als je voor tenminste 20 euro aan spullen koopt. Het is, zo concluderen we uit de reviews en ervaringen, gewoon goed zaken doen met Zesso.

Klantenservice en klachten

Bij Zesso hecht men aan transparantie. De voorlichting is prima te noemen. Toch kan het zo zijn dat je ondanks alle informatie op d webshop toch met een vraag blijft zitten of een klacht hebt over een product of dienst. In dat geval kost het je geen enkele moeite om die klacht snel kenbaar te maken. Dat kan gewoon telefonisch en dat kan eveneens door het sturen van een e-mail. Ook via de social media kanalen Facebook en Instagram kun je in contact komen met deze aanbieder van slimme oplossingen.

Wil jij ook beoordelen?

Iedereen heeft baat bij praktische informatie vanuit de praktijk. Dat heb jij nu hier ook ervaren. Door de beoordelingen van andere mensen heb jij een beter beeld van Zesso gekregen en zul je een beter afgewogen besluit nemen. Daarom vragen we je om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Het is iets dat je maar een heel klein beetje tijd kost maar waar je andere mensen echt mee van dienst bent.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Zesso

profielfoto van Fabian B.
Fabian B.
09-05-2021
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede ervaring en duidelijke communicatie

De levering van mijn pakket ging heel soepel. De communicatrie was super duidelijk. Het materiaal van de sidetable was harstikke degelijk en zeker voor die prijs! Mijn bestelling is verder perfect afgehandeld zoals afgesproken. Zeker een aanrader dus!

profielfoto van Remco V.
Remco V.
09-05-2021
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zeer snelle en correcte levering

Een half uur na mijn bestelling kreeg ik meteen bericht dat deze klaar voor verzending was. Ik kreeg meteen een link die ik kon volgen via dpd. Het pakket was de volgende dag meteen in huis. Super!

Schrijf een review over Zesso

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Elkedagietsleuks logo Elkedagietsleuks
1 beoordelingen
9
Margriet Voordeelshop logo Margriet Voordeelshop
0 beoordelingen
10
KekMama Voordeelshop logo KekMama Voordeelshop
0 beoordelingen
10