Thuiszorgwinkelxl.nl logo

Thuiszorgwinkelxl.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Thuiszorgwinkelxl.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1968
Thuiszorgwinkelxl.nl logo
Website
thuiszorgwinkelxl.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Thuiszorgwinkelxl.nl

Zou jij graag willen weten welke reviews er geschreven worden over Thuiszorgwinkelxl.nl? Alle reviews en beoordelingen van Thuiszorgwinkelxl.nl hebben wij hier verzameld voor je. Klanten die in het verleden al eens iets kochten bij Thuiszorgwinkelxl.nl hebben deze reviews geschreven. Ze kunnen hun ervaring met jou delen, omdat ze ervaring hebben met het bedrijf. Je leest in de reviews onder andere hoe het contact met het bedrijf was, wat de kwaliteit van de producten is en andere belangrijke aspecten die als positief of negatief ervaren werden. Lees de reviews door, zodat je daarna kunt beslissen of je ook iets bij Thuiszorgwinkelxl.nl wilt kopen.

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Thuiszorgwinkelxl.nl is een online thuiszorgwinkel en is in 2012 opgericht. Het verkoopt hulpmiddelen voor senioren en minder validen. Daarbij kun je denken aan rolstoelen, toiletverhogers, pillendoosjes, bloeddrukmeters en nog veel meer. Het bedrijf verkoopt hulpmiddelen niet alleen aan consumenten, maar ook aan bedrijven en instellingen. Zowel in Nederland als in België wordt er geleverd door Thuiszorgwinkelxl.nl.

Waarom kiezen voor Thuiszorgwinkelxl.nl

Heb je een (zorg)hulpmiddel nodig waarmee je kwaliteit van leven vergroot wordt en/of waarmee je langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen? Het assortiment van Thuiszorgwinkelxl.nl is heel uitgebreid en divers. Van rollators tot looprekken en van elleboogkussens tot bedhekken. Allemaal hulpmiddelen die het leven net wat makkelijker maken. Het fijne is dat je alles heel gemakkelijk online kunt bestellen en je dus je huis niet uit hoeft. Alle producten worden thuis bij je geleverd. Wanneer je voor meer dan 50 euro koopt, wordt het zelfs helemaal gratis bij je bezorgd. Daarnaast heb je een bedenktijd van 30 dagen. Je kunt het bestelde product dus terugsturen wanneer je er niet tevreden mee bent en het fijne is ook nog dat je het geheel gratis kunt retourneren.

Is Thuiszorgwinkelxl.nl betrouwbaar?

Vind je het niet fijn om datgene wat je nodig hebt online te bestellen? Geen probleem, er is namelijk ook een fysieke winkel aanwezig in Eindhoven. Het hoofdkantoor van Thuiszorgwinkelxl.nl zit eveneens in Eindhoven. Je online bestelling kun je op heel veel manieren betalen, waaronder iDeal, Visa en Afterpay. Veilig achteraf betalen is dus ook mogelijk. Op de website is het Webshop Keurmerk logo te zien. Dit toont aan dat het voldoet aan de Keurmerk-code. Thuiszorgwinkelxl.nl krijgt op Kiyoh een 8,8 als beoordeling en daarbij beveelt 95% van de klanten het bedrijf aan. Meer dan 90.000 klanten gingen je voor én zijn tevreden. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je de laatste aanbiedingen direct ontvangt. Daarnaast is het ook mogelijk om een account aan te maken. Met een account kun je je winkelwagen opslaan en doorloop je het bestelproces sneller. Het bedrijf is te volgen via Facebook en YouTube.

Klantenservice en klachten

Mocht je een vraag hebben of advies willen krijgen, dan is de klantenservice van Thuiszorgwinkelxl.nl er voor je. De veelgestelde vragen zijn alvast voor je beantwoordt en vind je op de website. Dit zijn vragen die gaan over onder andere de betalingsmogelijkheden, wat de algemene voorwaarden zijn en hoe het zit met bezorg- en ophaalopties. Voor een persoonlijke vraag kun je telefonisch contact met ze opnemen, het online contactformulier invullen of een mailtje naar ze sturen. Een antwoord op je mail kun je binnen 24 uur verwachten.

Wil jij ook beoordelen?

Beoordeel Thuiszorgwinkelxl.nl wanneer je al eens eerder iets hier gekocht hebt en schrijf er een review over. In deze review kun je bijvoorbeeld benoemen wat je fijn vond aan het bedrijf en wat juist niet. Werd je bestelling bijvoorbeeld snel geleverd, wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding en werd je vraag goed in behandeling genomen? Jouw review kunnen andere klanten lezen die nog geen ervaring hebben met Thuiszorgwinkelxl.nl.

Reviews over Thuiszorgwinkelxl.nl

Gerelateerde bedrijven

Outlettoday.nl logo
Outlettoday.nl
2 beoordelingen
9
Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
Manutan logo
Manutan
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

6,2
50% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met Thuiszorgwinkelxl.nl

Het bedrijf Thuiszorgwinkelxl.nl is geverifieerd door ons. De webshop thuiszorgwinkelxl.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Thuiszorgwinkelxl.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Thuiszorgwinkelxl.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Thuiszorgwinkelxl.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van thuiszorgwinkelxl.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Meest waardeloze internetwinkel, dikke onvoldoende.

Levert een product met de nodige problemen, eerst een zwaar beschadigde rollator. Werd nauwelijks geloofd, eerst fotoos sturen, dan met de nodigen obstakels ding teruggestuurd, naar fabrikant in België, dikke week later eindelijk gaaf exemplaar.
Mooi ding, geen probleem, de bijgekochte rugband blijkt dusdanig onbetrouwbaar dat mijn vrouw van het hulpmiddel afviel, sluiting schoot los, ernstig geblesseerd en dure camera kapot. Laten je gewoon in de kou staan en zetten je weg als ongeloofwaardig.
Gewoon firma met winstbejag en tussen persoon van andere ondernemingen, grrrr

Geplaatst op: 22-12-2022
Laatst bewerkt op: 22-12-2022
Geschreven door: Jan V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima

Snelle levering goed verpakt en het product is zijn prijs beslist waard.

Geplaatst op: 21-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Frans H.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Onprofessioneel, onvriendelijke mannelijke medewerker

Ik bestel hier nooit meer!

Geplaatst op: 06-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top winkel

We hebben hier wat producten besteld maar ik was eerst bang dat het niet geleverd kon worden omdat we op zo'n onhandige plek wonen maar dat was voor deze winkel totaal geen probleem!

Geplaatst op: 13-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jill V.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Thuiszorgwinkelxl.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Outlettoday.nl logo
Outlettoday.nl
2 beoordelingen
9
Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
Manutan logo
Manutan
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Thuiszorgwinkelxl.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Thuiszorgwinkelxl.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Thuiszorgwinkelxl.nl actief?

Thuiszorgwinkelxl.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Thuiszorgwinkelxl.nl reviews? Dan kun je naar de website van Thuiszorgwinkelxl.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie