Fruugo logo

Fruugo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Fruugo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4373
Fruugo logo
Website
Fruugo
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Fruugo

Wil je een aankoop doen bij Fruugo, maar wil je eerst meer te weten komen over deze webwinkel? Lees dan de informatie en reviews op deze pagina. Op deze pagina lees je onder andere wat het bedrijf zoal aanbiedt, waarom je juist wel of niet bij Fruugo zou moeten bestellen en of het bedrijf daadwerkelijk te vertrouwen is. Ook lees je op deze pagina wat klanten van Fruugo zoal van de producten en service vinden. Hierdoor kun je in het vervolg zelf een weloverwogen aankoopbeslissing doen. Ben je al bekend met Fruugo? Dan kun je op deze pagina ook zelf een review achterlaten en daarmee andere mensen helpen.

Over Fruugo

Fruugo is een zeer uitgebreide webwinkel waar je terecht kunt voor tal van uiteenlopende producten. Zo biedt Fruugo diverse elektronica, meubelen, speelgoed, persoonlijke verzorgingsproducten en tal van andere producten. Het bedrijf biedt haar producten aan over de hele wereld en heeft dan ook een zeer breed klantenbestand met klanten in vele landen. Het bedrijf streeft naar het aanbieden van unieke producten van goede kwaliteit. Ook streeft Fruugo naar het bieden van goede service en biedt het bedrijf dan ook gunstige algemene voorwaarden.

Waarom kiezen voor Fruugo

Bij Fruugo kun je terecht voor tal van verschillende soorten producten. Het bedrijf biedt vele verschillende merken en heeft voor iedereen de juiste producten. Zo vind je bij Fruugo altijd het product waar jij naar op zoek bent. Bekijk bijvoorbeeld de diverse woondecoratie artikelen, de vele tuinmeubelen of neem een kijkje bij de verschillende merken fietsartikelen. Fruugo streeft naar zeer lage prijzen en biedt altijd tot aanbiedingen voor vele producten.

Is Fruugo betrouwbaar?

Fruugo is een zeer grote webwinkel dat samenwerkt met vele externe merken. Het bedrijf is daarnaast zeer bekend en heeft vele klantenbeoordelingen. Je kunt Fruugo dan ook zeker vertrouwen. Daarnaast biedt Fruugo een veilige webwinkel en voldoet deze aan de belangrijke veiligheidsstandaarden. Zo kun je bij Fruugo op verschillende manieren veilig betalen, gaat het bedrijf veilig om met jouw persoonlijke informatie en kun je producten zonder problemen terugsturen indien deze niet geheel naar wens zijn.

Klantenservice en klachten

Heb je een klacht, vraag of opmerking voor Fruugo? Benader dan de klantenservice via telefonisch contact of per mail. Doorgaans word je goed geholpen door een medewerker. Voor antwoord op veel gestelde vragen kun je ook altijd de website van Fruugo raadplegen. Hier vind je uitgebreide informatie over belangrijke zaken, zoals over leveringstermijnen, betalingen en retournering.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ooit een bestelling gedaan bij Fruugo, en wil je andere over jouw ervaringen met Fruugo vertellen? Schrijf dan een klantenbeoordeling over Fruugo en laat andere weten wat jij over de producten en service van Fruugo te vertellen hebt. Schrijf bijvoorbeeld of je tevreden bent over de kwaliteit, of je snel bent geholpen door de klantenservice en of je het bedrijf aan vrienden en familie zou aanbevelen. Met jouw review help je andere met het maken van een heldere aankoopbeslissing.

Gerelateerde bedrijven

Otto.nl logo
Otto.nl
23 beoordelingen
4,4
Alternate logo
Alternate
11 beoordelingen
6,9
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5

Gerelateerde blogartikelen

3,4
12% zou hier weer kopen
96 beoordelingen
Onze beoordeling over Fruugo

Het bedrijf Fruugo is geverifieerd door ons. De webshop Fruugo is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Fruugo is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Fruugo maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Fruugo is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Fruugo te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Fruugo.

Geplaatst op: 21-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geen levering en slechte communicatie op mijn klacht.

Op 5 januarie plaatste ik een bestelling en deze is nogsteeds niet geleverd. Ik meldde dit op 12 januari en heb hierop copie van mijn betaling via paypal doorgestuurd.alsook het leveringsadres. Op heden 30 januari kreeg ik hierop nog geen reactie, laat staan een levering.

Geplaatst op: 30-01-2023
Laatst bewerkt op: 30-01-2023
Geschreven door: Verz B.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
1,2,3,4 komt er nog wat van….

Ik wacht al weken op mijn bestelling en krijg vanuit de klantenservice geen gehoor. Na meerdere keren contact opgenomen te hebben. Ik hoop dat ik mijn geld terug krijg maar ik vrees het ergste.

Geplaatst op: 01-02-2023
Laatst bewerkt op: 01-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Je wordt misleid

Heb bestelling gedaan, en wat blijkt ,komt van china.Een maand later niks te zien.Ik koop hier nooit nog iets en ik raad het niemand aan.Blijkbaar ben ik niet de enige die bij deze zeer slechte ervaring heeft meegemaakt.Gelukkig heb ik wel mijn geld terug gehad.Hier kopen ,is te voet naar de maan lopen.

Geplaatst op: 03-02-2023
Laatst bewerkt op: 03-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ondeugdelijk artikel contact onmogelijk

Een nek corrector/ massage apparaat besteld
Ding doet niet wat ie volgens beschrijving moet doen,dus klacht ( proberen ) ingediend
Krijg steeds mail terug met mededeling dat ze mijn mail niet kunnen lezen ( 7x )
Terug sturen moet ik zelf betalen naar China !!!!
Dus koop niets bij dit oplichters bedrijf .
Gewoon nep rommel uit China .

Geplaatst op: 31-01-2023
Laatst bewerkt op: 31-01-2023
Geschreven door: Wilma

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Op de website staat,in 2 dagen geleverd,vandaag mail dat dit in China vertrekt,en waarschijnlijk,te laat aan gaat komen...

Leugens over levertijden.

Geplaatst op: 01-02-2023
Laatst bewerkt op: 01-02-2023
Geschreven door: Michael W.

6 / 10
5/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Contact klantenservice?

Ik kocht iets voor 1049 euro, ontving het doch kwam niet overeen volledig met de omschrijving ( ontbreken van 2 essentieële onderdelen van een apparaat afkomstig van China vh merk Unbranded) . Ik vind geen telefoonnummer , diende digitaal reeds een vraag in, let's hope dat ik daar respons op ga krijgen tijdens de werkweek? Voel me echt een beetje in de zak gezet en bovendien in het ongewisse gelaten!

Alvast dank bij voorbaat vr diegene die me evty kan helpen!

Geplaatst op: 15-01-2023
Laatst bewerkt op: 15-01-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Bedrieglijke reclame van product

Had scheermesjes "Gilette fusion5" besteld. Op de website staat een foto van de mesjes met achter de mesjes de verpakking van "Gilette fusion5". Tot men spijt moet ik melden dat het product helemaal niet voldoet aan de verwachtingen. Is pure slechte namaak. Na 1 beurt scheren al versleten, het mesje klikt niet goed vast op de houder en het rubberstreepje gaat niet glad over de huid. Voor mij geen Fruugo meer.

Geplaatst op: 13-01-2023
Laatst bewerkt op: 13-01-2023
Geschreven door: Danny P.

7 / 10
4/5 4/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestelling nooit ontvangen

Ik heb mijn bestelling (die blijkbaar uit China moet komen) nooit ontvangen. Volgens Fruugo zou de bestelling kort na de besteldatum al geleverd zijn (lijkt me raar gezien de verre afstand), maar ik kreeg nooit een bericht van verzending of levering. Ze raadden me gewoon aan bij de buren eens te horen... Dat kan toch niet. Op z'n minst moet er dan een mail of bericht in m'n brievenbus zitten.

Geplaatst op: 15-01-2023
Laatst bewerkt op: 15-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Veel geld betaald, nooit wat gekregen

Materialen besteld. helaas nooit wat gekregen. Er is nergens iemand te contacten om te reclameren. SVP geen bestellingen plaatsen, of je moet het leuk vinden om geld kwijt te raken.

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Alles liep goed tot het pakket de foute afmetingen heeft

Ik bestelde stofzuigerfilters, maar deze bleken niet de juiste maat te zijn.
Ik meld dit probleem. volgens het serie nummer zou dit kleiner moeten zijn dan dat ze daadwerkelijk zijn. bijgevolg passen ze niet in de stofzuiger.
Het enige antwoord dat je krijgt zijn slecht vertaalde zinnen, maar nooit een oplossing na enkele mails sturen heb ik het maar opgegeven
waardeloze site!

Geplaatst op: 06-01-2023
Laatst bewerkt op: 06-01-2023
Geschreven door: Jeroen

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onderwereld

Veel beloven, weinig geven doet de gekken in vreugde leven! Nooit iets bestellen hier, ik bestel een kachel ventilator van €36 en krijg een lullig propellertje van een paar cent, na klagen hierover kom je in een eindeloze discussie over de transportkosten van het bestelde product enz enz. Het is gewoon mafia, skippen deze tent, want je krijgt troep!

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Massage knie apparaat besteld nooit ontvangen.

Heb bij Fruugo kniemassage apparaat besteld.Voor het eerst dat ik op internet er ingetrapt ben.Dacht veilig,besteld via Klarna, u koopt bij ons veilig,eerst ontvangen dan betalen.Nooit iets ontvangen.Na lang wachten klarna wil geld zien.Heb alles uitgelegd aan ze ,diverse keren gebeld,ze snappen het.Maar je moet toch betalen.Heb ze medegedeeld de ervaringen van mensen op internet,ja wij snappen het.Maar de betalingstermijn is verstreken.Ze blijven gewoon doorgaan met bemiddelen voor fruugo.Al met al,bestel niets bij dat soort bedrijven.
Goedkoop duurkoop,chinese maffia.De vriendjes van Poetin.Echter,ik kan nog steeds niet snappen,(ik gebruik dit woord ook maar)dat KLARNA nog steeds zaken doet met dat tuig.

Geplaatst op: 01-01-2023
Laatst bewerkt op: 01-01-2023
Geschreven door: Pascal H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leveringstermijn wordt niet gerespecteerd

Op 15 december een kersttrui besteld (levertermijn 4 dagen); we zijn nu 7 januari en ik heb nog steeds niet ontvangen…

Geplaatst op: 07-01-2023
Laatst bewerkt op: 07-01-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters!

Hier helemaal 'NIETS' bestellen!

Wanneer je iets wilt retourneren, dan mag je zelf contact opnemen met iemand in China. Je kan beter zelf bestellen bij Aliexpress, want dat doen zij namelijk ook. Je besteld zogenaamd bij hun, maar ze zetten je bestelling gewoon door naar China en bij retourneringen zijn ze plots niet meer thuis. Maar... wanneer je ze beticht van oplichterij, dan zijn ze ineens wel thuis en ontvang je wel een geagiteerd mailtje. Blijkbaar slaan ze dan wel aan op een mail. Een vreemd selectief beleid van mailtjes beantwoorden ;-) Ik had beter moeten weten, maar was iets te makkelijk met bestellen en heb nu de deksel op mijn neus gekregen en zit met een nepapparaat van goedkope makelij en zeker niet wat ik besteld had. Tsja, ik noem dat oplichting en Fruugo noemt dat handel. Omdat het een relatief laag bedrag was (€ 60,-) heb ik ze niet gecheckt qua reviews. DOM!!!

Datum van ervaring: 02 januari 2023

Geplaatst op: 24-01-2023
Laatst bewerkt op: 24-01-2023
Geschreven door: Remko E.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Besteld 17/12/2022 nog steeds niet geleverd

Bestelling nog steeds niet geleverd

Geplaatst op: 14-01-2023
Laatst bewerkt op: 14-01-2023
Geschreven door: Hubert S.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Deze website is zeker geen aanrader!

Door de .nl leek het een Nederlandse site, maar het komt uit China! Dit staat nergers duidelijk vermeld. Pas ergens in kleine lettertjes onderaan. Cadeau leek op voorraad, maar door de lange levertijd is het veel te laat!! Ik wacht inmiddels al 11 dagen. Klantenservice niet bereikbaar. Reageren niet! Bestelling was ook niet meer te annuleren. Semi oplichters dus pas op. Je kunt beter rechtstreeks via Ali etc. zelf bestellen. Daar krijg je tenminste geschatte levertijd e.d. bij. En is vele malen goedkoper!

Geplaatst op: 27-12-2022
Laatst bewerkt op: 27-12-2022
Geschreven door: Sanne

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geld kwijt

Product besteld en geld teruggevraagd na 2 maand tijd. Zij bevestigden dat ze zouden terugstorten, maar niets gekregen. Hierna was er ook geen contact meer mogelijk. Geen betrouwbare site

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Ellen

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
1 grote logistieke leugen om niet te moeten toegeven indien iets niet geleverd is

Beste lezers, Om het sweet 16 feestje van mijn dochter te laten slagen hadden we verschillende onesies op dezelfde dag besteld via Fruugo. Helaas is er 1 niet toegekomen. Na heen en weer gemaild, moest ik dus zelf contact opnemen met de oorspronkelijke verzender want Fruugo heeft deze artikelen zelf besteld op de Chinese markt. Hiervan krijg ik een zogezegde logistiek certificaat (tijdstip levering 0:00 hoe kan dat) dat mijn artikel wel zou geleverd zijn. Hoe komt het dan dat ik dat ene artikel niet heb gekregen, is de koerier dan een dief?
In elk geval ik heb nog steeds mijn geld niet terug

Geplaatst op: 13-12-2022
Laatst bewerkt op: 13-12-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nog steeds geen bestelling ontvangen en ook geen reactie op mijn mails

Op 23 nov kreeg ik een bericht dat mijn drumsticks zouden geleverd zijn om 2. 44 met yunexpress. Niets is minder waar. Ik heb al meerdere mails gestuurd echter zonder resultaat. Mijn kleindochter wacht op haar drumstokken, dus wil u er aub snel nieuwe sturen
Dank
Anita Adriaenssens

Geplaatst op: 12-12-2022
Laatst bewerkt op: 12-12-2022
Geschreven door: Anita A.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Laatste keer fruugo.

De website laat toe om eenvoudig te bestellen.
De levertermijn is niet aangegeven of niet correct.
Het geleverde product lijkt in de verste verte niet op de foto die op de website staat. Het is de grootste rommel die je kan bedenken.

Dit was de laatste keer dat ik op fruugo besteld heb.

Geplaatst op: 07-12-2022
Laatst bewerkt op: 07-12-2022
Geschreven door: Maarten

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
NIET BESTELLEN HIER!

Nooit een artikel bestellen van een leverancier uit China. Ze leveren zelf vanuit Nederland met Nederlandse verzendkosten. Als het artikel niet correct/goed is, en je wilt retourneren, moet je het terugsturen naar China, met enorm hoge retourneringskosten voor je eigen rekening. De correspondentie gaat via Google translate en je wordt tegengewerkt / vragen worden niet/nauwelijks beantwoord. De klantenservice idem, zij reageren ook niet correct.

Geplaatst op: 15-01-2023
Laatst bewerkt op: 15-01-2023
Geschreven door: Annet V.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedrog, fraude

Blijkbaar geleverd, niets gezien, contact met fruugo via mail niet mogelijk.
alsook geleerd volgens tracking in Cesena .
niet België
GELD KWIJT,DOOR OPLICHTING VERTROUW DEZE SITE NIET

Geplaatst op: 03-02-2023
Laatst bewerkt op: 03-02-2023
Geschreven door: Pierre B.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht, namaak!!

Een set pokémon kaarten gekocht voor mij neefje. 3 weken op moeten wachten, pakket heel amateuristisch ingepakt en al heel wat stoten gehad en blijkt allemaal nep te zijn! Zo plastiek als iets, alle kaarten. Mijn neefje had het bij de eerste kaart al door. HIER NIET KOPEN! OPLICHTERIJ!

Geplaatst op: 10-01-2023
Laatst bewerkt op: 10-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedriegers

Pakje besteld , nooit ontvangen .. ook geen reactie op mails .. zwaar in 't zak gezet ...

Geplaatst op: 04-01-2023
Laatst bewerkt op: 04-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zogezegd geleverd?

De meest bedrieglijke site om spullen te bestellen, Aliexpress is betrouwbaarder dan deze oplichterssite, daar word wel voor een oplossing gezorgd indien iets niet geleverd wordt.

Geplaatst op: 05-12-2022
Laatst bewerkt op: 05-12-2022
Geschreven door: Diederik M.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Eerst reviews lezen over Fruugo.be!

Jammer dat ik zelf niet eerst de reviews las over fruugo.be. Heb een vlooienbandje voor de kat van het merk Seresto besteld, maar nooit ontvangen. De lagere prijs had al een indicatie moeten zijn dat er iets niet klopte. In elk geval: na heel veel gehannes enkel de melding gekregen "iemand neemt spoedig met u contact op", wat natuurlijk niet gebeurde. Je kunt niet rechtstreeks contact met ze opnemen. Je kunt ook op hun site geen reviews ingeven. Ze staan bekend bij de politie. Ben mijn geld dus kwijt. Nooit koop ik nog iets bij Fruugo. Ik hoop dat ze deze criminele website gauw offline halen, maar die bestaat blijkbaar al jaren en de firma kan dus gewoon zijn gang blijven gaan. Niets bij hen kopen, is mijn advies.

Geplaatst op: 25-11-2022
Laatst bewerkt op: 25-11-2022
Geschreven door: David K.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een oplichters, besteld op 20/12 en nooit ontvangen!

Heb op 20 december een boek besteld voor meer dan € 27,-. Hoorde maar niets, kreeg uiteindelijk bericht dat het vóór 7/1 geleverd zou worden. Ik heb meerdere mails gestuurd, maar kreeg mijn mail retour, zonder antwoord. - Je kunt ze niet bereiken
- Je bent je geld kwijt
- En mijn cadeau voor mijn zus is nooit geleverd.
DUS: GA NIETS MET FRUUGO DOEN

Geplaatst op: 13-01-2023
Laatst bewerkt op: 13-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Er werd niets geleverd terwijl de trachking beweert dat het wél geleverd is.

Ondanks correcte gegevens en een tracking die beweerde dat mijn bestelling geleverd is, kon ik niets in ontvangst nemen. Daarbij kon ik via de voorziene plaats op de site deze vaststelling niet doorzenden naar Fruugo of naar de verkoper. Een uiterst slechte koopervaring op het net gezien ik niets ontvangen heb en de betaling is doorgevoerd.

Geplaatst op: 20-11-2022
Laatst bewerkt op: 20-11-2022
Geschreven door: Jean-louis V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedriegers, nooit bij kopen!

Heel ontevreden, wij bestelden een kostuumpje voor Halloween voor ons zoontje 2 weken voor Halloween. Het pakket is veel te laat toegekomen, na Halloween, 1 week erna. Het pakket kwam uit China terwijl wij dachten dat het in 4 dagen geleverd zou zijn. Je kan gewoon via Ali Express bestellen als je hier wil aankopen. Nu wil ik het retourneren, moet ik zelf instaan voor de retourkosten. Het zou me meer kosten dan de aankoop van het kostuum… aankoopprijs was €18,95 retourneren zou mij €60 kosten met track&trace. Dergelijke websites zouden niet mogen bestaan. Nu mailen ze maar bieden absoluut geen oplossing! Bedriegers…

Geplaatst op: 16-11-2022
Laatst bewerkt op: 16-11-2022
Geschreven door: Julie V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bar slecht

Ik bestelde op 11 november 2022 een skimuts bij Fruugo en kreeg uiteraard een bevestiging van een spoedige levering. Bij navraag een week later kreeg ik als antwoord dat de levering zou gebeuren voor 30/11. Volgens de geconsulteerde tracking is de muts op 24/11 in België aangekomen. Nu 15/12 heb ik nog altijd niets ontvangen !!!! Spijtig kan ik Fruugo nog telefonisch noch per email contacteren.
Dus service: 0.0

Geplaatst op: 15-12-2022
Laatst bewerkt op: 15-12-2022
Geschreven door: Jozef V.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Fruugo


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Otto.nl logo
Otto.nl
23 beoordelingen
4,4
Alternate logo
Alternate
11 beoordelingen
6,9
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fruugo een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 96 beoordelingen geplaatst over Fruugo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,4 gekregen, waarbij 12% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fruugo actief?

Fruugo is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fruugo reviews? Dan kun je naar de website van Fruugo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie