Fruugo logo

Fruugo reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Fruugo reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4373
Fruugo logo
Website
Fruugo
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Fruugo

Wil je een aankoop doen bij Fruugo, maar wil je eerst meer te weten komen over deze webwinkel? Lees dan de informatie en reviews op deze pagina. Op deze pagina lees je onder andere wat het bedrijf zoal aanbiedt, waarom je juist wel of niet bij Fruugo zou moeten bestellen en of het bedrijf daadwerkelijk te vertrouwen is. Ook lees je op deze pagina wat klanten van Fruugo zoal van de producten en service vinden. Hierdoor kun je in het vervolg zelf een weloverwogen aankoopbeslissing doen. Ben je al bekend met Fruugo? Dan kun je op deze pagina ook zelf een review achterlaten en daarmee andere mensen helpen.

Over Fruugo

Fruugo is een zeer uitgebreide webwinkel waar je terecht kunt voor tal van uiteenlopende producten. Zo biedt Fruugo diverse elektronica, meubelen, speelgoed, persoonlijke verzorgingsproducten en tal van andere producten. Het bedrijf biedt haar producten aan over de hele wereld en heeft dan ook een zeer breed klantenbestand met klanten in vele landen. Het bedrijf streeft naar het aanbieden van unieke producten van goede kwaliteit. Ook streeft Fruugo naar het bieden van goede service en biedt het bedrijf dan ook gunstige algemene voorwaarden.

Waarom kiezen voor Fruugo

Bij Fruugo kun je terecht voor tal van verschillende soorten producten. Het bedrijf biedt vele verschillende merken en heeft voor iedereen de juiste producten. Zo vind je bij Fruugo altijd het product waar jij naar op zoek bent. Bekijk bijvoorbeeld de diverse woondecoratie artikelen, de vele tuinmeubelen of neem een kijkje bij de verschillende merken fietsartikelen. Fruugo streeft naar zeer lage prijzen en biedt altijd tot aanbiedingen voor vele producten.

Is Fruugo betrouwbaar?

Fruugo is een zeer grote webwinkel dat samenwerkt met vele externe merken. Het bedrijf is daarnaast zeer bekend en heeft vele klantenbeoordelingen. Je kunt Fruugo dan ook zeker vertrouwen. Daarnaast biedt Fruugo een veilige webwinkel en voldoet deze aan de belangrijke veiligheidsstandaarden. Zo kun je bij Fruugo op verschillende manieren veilig betalen, gaat het bedrijf veilig om met jouw persoonlijke informatie en kun je producten zonder problemen terugsturen indien deze niet geheel naar wens zijn.

Klantenservice en klachten

Heb je een klacht, vraag of opmerking voor Fruugo? Benader dan de klantenservice via telefonisch contact of per mail. Doorgaans word je goed geholpen door een medewerker. Voor antwoord op veel gestelde vragen kun je ook altijd de website van Fruugo raadplegen. Hier vind je uitgebreide informatie over belangrijke zaken, zoals over leveringstermijnen, betalingen en retournering.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ooit een bestelling gedaan bij Fruugo, en wil je andere over jouw ervaringen met Fruugo vertellen? Schrijf dan een klantenbeoordeling over Fruugo en laat andere weten wat jij over de producten en service van Fruugo te vertellen hebt. Schrijf bijvoorbeeld of je tevreden bent over de kwaliteit, of je snel bent geholpen door de klantenservice en of je het bedrijf aan vrienden en familie zou aanbevelen. Met jouw review help je andere met het maken van een heldere aankoopbeslissing.

Gerelateerde bedrijven

Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
Tomtop logo
Tomtop
1 beoordeling
9
BADER logo
BADER
3 beoordelingen
7,5

Gerelateerde blogartikelen

3,3
10% zou hier weer kopen
152 beoordelingen
Onbetrouwbaar en fraduleus

Ikbestelde op 1/8/2023 ijsbewaardozen op de site fruugo.be. Uiterste leverdatum 21/8. We zijn nu een maand verder en nog steeds niets ontvangen. Op de site staat steeds. “ De laatste verwachte leverdatum voor dit artikel is nog niet verstreken, dus er zal geen update voor dit artikel worden verstrekt. Als uw artikel aan het einde van de verwachte leverdatum nog niet is aangekomen, kunt u hier teruggaan en een update aanvragen.”. Ik vrees dat ik mijn geld gewoon kwijt ben. Klantendienst is niet te bereiken en ze hebben dan nog het lef om een mail te sturen om te horen of ik tevreden ben over mijn bestelling.

Geplaatst op: 21-09-2023
Laatst bewerkt op: 21-09-2023
Geschreven door: An

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit iets geleverd!

19-05-2023 besteld en betaald. Nu 11-09-2023 niets ontvangen.
Fruugo is telefonisch en online niet bereikbaar. Het lijkt erop dat ik het product niet ga ontvangen en dat ik ook mijn geld kwijt ben.
Tip: doe geen zaken met Fruugo

Geplaatst op: 11-09-2023
Laatst bewerkt op: 11-09-2023
Geschreven door: H.

5 / 10
5/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit kopen bij fruugo!

Ik heb er iets bestelt, en het zou geleverd zijn. Ik heb nooit iets ontvangen en heb toch moeten betalen! Oplichters zijn het! En contact kan je er niet mee opnemen!

Geplaatst op: 20-09-2023
Laatst bewerkt op: 20-09-2023
Geschreven door: Tania B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bestelling gedaan nooit iets gekregen .

Heb op 19 juli 2023 een bestelling gedaan en nooit gekregen . Heb e-mails gestuurd geen reactie waardeloos bedrag nooit bestellen !!!!!!!

Geplaatst op: 30-08-2023
Laatst bewerkt op: 30-08-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet te vertrouwen, ultra slechte communicatie!

We hebben onze zeepdispensor besteld op 5 juni (!) . Na weken wachten lijkt het eindelijk aan te komen. Maar ineens bleek op de track and trace dat onze dispensor terug naar de expediteur is verzonden. Waarom? Dat mag Joost weten. Contact met hen is niet mogelijk, dwz geen telefoon, geen email adres.. niets nada. Intussen al enkel weken verder en hebben we nog altijd ons geld niet terug. Dit is dan ook de laatste keer dat ik bij hen iets bestel.

Geplaatst op: 26-07-2023
Laatst bewerkt op: 26-07-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Levering 2X verdaagd, dan nog niet geleverd en communicatie niet mogelijk; tracking gegevens geven enkel aanmelding weer ... fraude?

Ik bestelde bij Fruugo op 05/07/2023; de levering zou uiterlijk op 27/07/2023 plaatst hebben na reeds 2 X verdaagd te zijn geweest. Vandaag 31/07/2023 nog niets ontvangen, ook geen leveringsupdate, dus naar Fruugo-website gegaan, waar enkel gezien kan worden via de tracking data dat de bestelling in China is "processed", waar je dus niets mee weet. De Fruugo website stelt verder dat je bij niet-levering de verkoper kan contacteren via hun "Interactieve Hulpcentrum" en dat de verkoper dan geacht wordt jou binnen de 48 uur te antwoorden ... enkel, dat "Interactieve Hulpcentrum" is nergens te vinden!!! Oplichting zo te zien!!!

Geplaatst op: 31-07-2023
Laatst bewerkt op: 31-07-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hopeloos

Wat een firma. Echt hopeloos. Niet bereikbaar geen telefoon.Verschillende mails gedaan, geen antwoord.Uiteindelijk na veel mails toch een antwoord.Voor info verwees fruugo me naar YunExpress die me dan op hun beurt terug verwees
naar fruugo.Van het kastje naar de muur.Teneinde raad heb ik me dan tot Paypal gewend.Plots kon het ineens niet snel genoeg voor fruugo en heb ik
2 dagen later eindelijk mijn rooster ontvangen.
Nooit zal ik hier nog iets kopen,bijkomend nog eens veeeeel te duur en geen service.Ik zou iedereen willen afraden hier iets te kopen.Ben geen alleenstaand geval, de vele andere revieuws kunnen dit bevestigen.

Geplaatst op: 19-07-2023
Laatst bewerkt op: 19-07-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting

Als je iets besteld wordt het niet geleverd klagen kan je niet want dan blokkeren ze je mailadres kortom oplichting

Geplaatst op: 30-07-2023
Laatst bewerkt op: 30-07-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Levering spoorloos verdwenen.

Bestelling is vlotjes verlopen, de levering daarentegen is nooit gebeurd alhoewel er beweerd wordt dat deze plaats vond in de letter box.
Ook op de camera beelden niets van terug gevonden.
Contact hiervoor opnemen is onmogelijk, vreemd.

Geplaatst op: 11-07-2023
Laatst bewerkt op: 11-07-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Levert niet de bestelling. Veel grote woorden over betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. Niets daarvan is waar. U bent uw geld kwijt en ze trekken zich doodleuk terug door u door te verwijzen naar de door hen gekozen leverancier die niet reageert.

Fruugo is compleet onbetrouwbaar. Veel grote woorden over klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Niet is daarvan waar. Zij hebben mijn bestelling eenvoudig weg niet geleverd. Ze maken er zich van af dat HUN GEKOZEN leverancier mijn bestelling op een verkeerd adres leverden en ik verder het moest afhandelen met HUN leverancier. Minstens drie keer heb ik Fruugo verwittigd dat hun leverancier een verkeerd adres gebruikten. Geen enkele keer heeft Fruugo hun leverancier bijgestuurd. Hun leverancier reageert niet op mijn vragen en Fruugo trekt zich zoals een echte oplichter terug en verwijst mij naar hun leverancier. Conclusie; FRUUGO compleet onbetrouwbaar en de kans is zeer groot dat u uw geld kwijt bent. Het is mijn bedoeling overal 0/10 te geven maar de review laat minimum 2/10. Vandaag 2/10 maar betekent 0/10. Fruugo is te mijden als de pest

Geplaatst op: 20-07-2023
Laatst bewerkt op: 20-07-2023
Geschreven door: Ronny D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedrogen en gefopt met mijn plastieken sandalen!

Je doet een bestelling maar weet niet dat ze samenwerken met China. Het duurt ook zeer lang voer je je goederen krijgt. Bij je levering ontdek je dat je plastiek hebt aangekocht.
Voor de retour moet jezelf de kosten dragen.
Dit zijn echte wanpraktijken en als klant wordt je bedroegen.
1 keer hebben maar nooit meer.

Geplaatst op: 03-07-2023
Laatst bewerkt op: 03-07-2023
Geschreven door: Katleen V.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting en frauduleus

Fruugo ..........schaam U
Bestellen nog oké.
Betalen ook oké.
Maar dan begint de poppenkast .
Levering ho maar , gewoon mislukte poging van levering. Zijn hier zelfs niet geweest omdat ik thuis was op het tijdstip van de mislukte levering.
Indirecte diefstal!!!
Fruugo wordt al slapend stinkend rijk van klanten die ter goede trouw bij hun een bestelling plaatsen.
NOOIT bestel ik nog bij Fruugo, dus mensen wees gewaarschuwd en denk 2 keer na om een bestelling te plaatsen .

Geplaatst op: 08-07-2023
Laatst bewerkt op: 08-07-2023
Geschreven door: Ingrid R.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting!

Schoenen die niet aansluiten, gewoon afvallen terwijl je wandelt, foto’s moeten doorsturen van het probleem en dan nog geweigerd worden om te retourneren! 1 gouden raad: BESTEL NOOIT BIJ FRUUGO!!!
Oplichters!!!

Geplaatst op: 07-08-2023
Laatst bewerkt op: 07-08-2023
Geschreven door: Melanie B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Besteld maar nooit aangekomen

Bestelling geplaats paar dagen geleden. Er werd gemeld dat het geleverd werd, echter ik was thuis en heb geen bel gehoord of niemand voorbij zien komen. Achteraf mailtje gestuurd naar fruugo en er werd mij verteld 'dat het zeker geleverd werd'.
Geen verdere reactie gekregen.
Geld kwijt zonder product.

Geplaatst op: 10-07-2023
Laatst bewerkt op: 10-07-2023
Geschreven door: Jasper P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bagger

Orthopedische sandalen van premium leer (?)gekocht.
Op zich kwamen ze sneller dan was aangegeven.
Maar O, O, O....wat een ongelooflijke rotzooi gekregen!! Hier wil je nog niet dood in gevonden worden met dit aan je voeten!!
Je voelt je belazerd en misleid door de advertentie want daar zien ze er leuk uit!!
Terugsturen naar China is duurder dan die hele sandaal!!!
Schandalig dat dit zomaar kan!! Schandalig!!

Geplaatst op: 18-07-2023
Laatst bewerkt op: 18-07-2023
Geschreven door: Sietske V.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Avoid Fruugo - it's a scam

The website is very misleading, if you access it for the first time you have no idea it is basically an Ali Express in national language. And the comparison is not fair to Ali Express, which is transparent and has very good customer service and protection.

Further, the description of the product I bought was equally misleading, giving the impression you buy a box of 3 items when in reality I got delivered just 1 item. Returns are only at your own cost, which makes the "option" totally useless if the product needs to be returned to China.

Customer service does not exist - I have contacted them and was promised d a reaction within 48 hours. Have nit received anything at all more than a week later.

Avoid, avoid, avoid, it's simply a scam, not a legit business.

Geplaatst op: 11-06-2023
Laatst bewerkt op: 11-06-2023
Geschreven door: CD S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Voetbalschoen gekocht, waren te klein. Bij retour blijkt het pakketje naar China terug te moeten a 25€. 🙄Idioten.

Geplaatst op: 17-06-2023
Laatst bewerkt op: 17-06-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goedkoop maar goed.

Makkelijk betalen direct bevestiging mail ik kon mijn pakketje altijd traken jammer dat de doos beschadigd is maar product nog perfect.

Geplaatst op: 22-06-2023
Laatst bewerkt op: 22-06-2023
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slecht!

Ik had verkleedkleding gekocht, heb zeer lang moeten wachten op de bestelling en als ik het dan kreeg was het totaal iets anders dan op de website vermeld, ook foute maat enzo. Toen ik naar een retouradres vroeg werd er weken/maanden over gezeverd (ik zou korting krijgen op mijn volgende bestelling en zo voort) waardoor de retour nu nog steeds niet in orde is. Dit moet dan helemaal terug naar China! Kost je nog eens geld ook. Nu zit ik in de problemen met Klarna omdat zij hun werk niet netjes doen. KOOP HIER NOOIT IETS!

Geplaatst op: 22-06-2023
Laatst bewerkt op: 22-06-2023
Geschreven door: Sofie V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht wat zijn de Gilette fusion uit buitenland slecht je krijg er wonden van in je gezicht. Je kan dan beter de echtenkopen want dit is triest voor woorden. Prijs snap ik nooit doen

Bestellen prima maar wat een slechte scheermessen slecht voor je huid krijg je wonden van

Geplaatst op: 19-06-2023
Laatst bewerkt op: 19-06-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting

Mijn pakket werd betaald maar nooit geleverd. Onmogelijk contact op te nemen omdat het zogezegd toevallig telkens foutloopt op de site door een tijdelijk probleem. Bedriegers.

Geplaatst op: 31-05-2023
Laatst bewerkt op: 31-05-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichterij

Bestelling beschadigd aangekomen. Verschillende malen mails doorgestuurd met foto's. Nooit feedback gekregen

Geplaatst op: 01-06-2023
Laatst bewerkt op: 01-06-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters !

Ze verkopen namak producten Made in China , verloren geld !

Geplaatst op: 15-06-2023
Laatst bewerkt op: 15-06-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
1/5 3/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
profielfoto Anoniem
Anoniem
15-06-2023
Oplichters !
profielfoto Anoniem
Hallo, Graag oplossen, Galaxy A40 multifunctionele retro frosted horizontale flip lederen tas met kaartsleuf & houder & rits portemonnee & fotolijst & Lany, als onderdeel van bestellingsnummer 85040862, geplaatst op 20 mei 2023, Dit niet ontvangen...

Hallo, Graag oplossen, Galaxy A40 multifunctionele retro frosted horizontale flip lederen tas met kaartsleuf & houder & rits portemonnee & fotolijst & Lany, als onderdeel van bestellingsnummer 85040862, geplaatst op 20 mei 2023, Dit niet ontvangen.
Onmogelijk contact met ze te krijgen, en wordt niets opgelost..

Geplaatst op: 13-06-2023
Laatst bewerkt op: 13-06-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Pure oplichterij

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. Je kunt zogezegd een klacht indienen maar het systeem werkt nooit. Geen email, geen telnr, geen klantenservice. Je krijgt een tracking nr van je bestelling maar komt via via op een website in het Chinees. Pure oplichterij die Fruugo. VERMIJDEN!!!!!

Geplaatst op: 19-06-2023
Laatst bewerkt op: 19-06-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht!!! Levert niet!!

Oplichting, pakketje komt helemaal niet aan...

Geplaatst op: 19-06-2023
Laatst bewerkt op: 19-06-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedriegers !

grote uno kaarten besteld. Kregen een gewoon (namaak ?) pakje. terugsturen moesten we naar China. geen mogelijkheid om een klantendienst te bereiken. Nooit meer fruugo voor ons.

Geplaatst op: 14-05-2023
Laatst bewerkt op: 14-05-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer hier een bestelling doen, slechte levering service

Bestelling gedaan, gevraagd voor track code , gisteren zogezegd levering geleverd in brievenbus( dit stuk kan onmogelijk in de brieven bus) maar spijtig genoeg niets ontvangen.
deze morgen een bericht gestuurd dat ik niets ontvangen heb

Geplaatst op: 15-04-2023
Laatst bewerkt op: 15-04-2023
Geschreven door: Badreddine A.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
ZEER SLECHT

Heb enkele dagen geleden een bestelling gedaan EN BETAALD maar wacht nog steeds op een ontvangstbevestiging . heb gereageerd en krijg te lezen dat het erg druk is . Heb begrip voor drukte maar in dit geval ben ik totaal in het ongewisse .Normaal wordt er meteen na bestelling een ontvangbevestiging verstuurd maar niets !!!
Je gaat je afvragen als het fraude is of hoe zit dat nou ? vind dit niet normaal . Weet nu al dat ik NOOIT meer bij Fruugo een bestelling zal doen. Bar Slecht !!!!! nog steeds niets en vragen ze naar een klanten nummer , hoe kan ik die vermelden als ik geen ontvangst bevestiging heb ontvangen !!!!!!!!!!!!!!!!! Om de revieuw te plaatsen ben je dan ook nog eens verplicht sterren te geven. Ik had alles op 0 willen laten staan maar ben dus ook nog eens gedwongen sterren te geven alvorens mijn reactie geplaatst kan worden. Ook dit vindt ik schandalig. Voor mij blijft het op 0 sterren !!!!!!!

Geplaatst op: 10-06-2023
Laatst bewerkt op: 10-06-2023
Geschreven door: Sherida

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Pakje nooit geleverd

Pakje nooit geleverd. Bericht gestuurd naar fruugo, maar zeggen dat ik het wel ontvangen ben. Geld kwijt en niets gekregen. Koop hier nooit meer. Bende oplichters!!

Geplaatst op: 16-04-2023
Laatst bewerkt op: 16-04-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Fruugo


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
Tomtop logo
Tomtop
1 beoordeling
9
BADER logo
BADER
3 beoordelingen
7,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fruugo een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 152 beoordelingen geplaatst over Fruugo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,3 gekregen, waarbij 10% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fruugo actief?

Fruugo is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fruugo reviews? Dan kun je naar de website van Fruugo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie