V&D logo

V&D reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
V&D reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
V&D logo
Website
vd.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen V&D

Je was een groot fan van V&D en je bent blij om ze online weer aan te treffen? Of je was gewoon op zoek naar mooie kleding, fijne spullen voor in huis of bijvoorbeeld voor in de tuin of voor bij het sporten? Hoe dan ook: je bent benieuwd hoe de ervaringen zijn met de V&D online. En daarom ben je op zoek naar ervaringen van mensen die iets gekocht hebben bij de V&D. Nou, dat kan. Want reviews vind je zeker hier. Maar daarnaast ook nog meer info over dit welbekende warenhuis, wat ooit in praktisch iedere winkelstraat wel te vinden was. Word weer fan van V&D en koop online bij dit warenhuis. Met de beoordelingen van anderen kan ook jij een slim besluit nemen of je dit wel of niet wilt doen. En wij helpen je nog een beetje verder, want meer info over V&D vind je hier ook. Ben je al klant bij V&D? Zou je ons dan ook jouw recensie willen toesturen? En als je het besluit te worden, na het lezen van de reviews hier: kom je dan nog even terug om ons jouw ervaringen met V&D te vertellen?

Over V&D

Wie kent Vroom & Dreesman niet? Gelukkig zijn ze sinds 2018 weer terug, dit keer online. Een online warenhuis heeft natuurlijk zo zijn voordelen. Want bestellen vanuit je warme huiskamer is toch wel erg lekker. Het online warenhuis heeft een zeer breed assortiment, waarbij het opnoemen ervan eigenlijk geen doen is. Daarom een kleine greep: kleding, schoenen, sieraden, kinderkamerartikelen, schoolspullen, kinderfietsen, verkleedkleding, sportkleding, verzorgingsproducten, reistassen, tuinartikelen en nog veel en veel meer. En dat dus niet alleen voor jou, maar ook voor je kind. Een winkel dus waar je bijna met al je wensen wel terecht kunt en je dus in 1 online warenhuis terecht kunt voor al je aankopen. Wel zo handig.

Waarom kiezen voor V&D

Waarom je voor de V&D zou kiezen? Omdat het een bedrijf is wat al zoveel jaren actief is in deze branche. En dat het dan nu online is, maakt het eigenlijk alleen maar makkelijker. Met grote voordelen en de leukste acties. En om op de hoogte te blijven van die acties meld je je gewoon even aan voor de nieuwsbrief. Natuurlijk kan je ook via social media op de hoogte blijven van acties of kan je daar jouw stem laten horen. V&D kan je vinden op Facebook, Instagram en LinkedIn. V&D heeft een heel breed assortiment, voor het hele gezin. Zo kan je zowel de garderobe voor jou en je partner, als voor je kinderen hier aanvullen. Direct even de koffers voor de vakantie hier bestellen en je skipak hier uitzoeken. Alles heel eenvoudig op 1 adres. Dat scheelt tijd en geld!

Is V&D betrouwbaar?

V&D is bekend en staat als degelijk en vertrouwd in de boeken. Ben je niet tevreden, dan mag je uiteraard binnen 14 dagen gewoon alles weer retour zenden. Dit geldt dan niet voor producten die op maat gemaakt zijn of bijvoorbeeld planten, maar dat is logisch. En betalen doe je veilig via de betrouwbare betaalmethoden.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag of per ongeluk toch een klacht? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice. Dit kan via de chat op de site. Dit is uiteraard een lekker snelle manier. Wil je iets weten over een bestelling, dan vragen ze je om het bestelnummer meteen te vermelden in de eerste chat. Zo kunnen zij direct de juiste informatie erbij pakken. Kijk ook eerst eens bij de veel gestelde vragen. Grote kans dat je daar al geholpen wordt. Mailen kan ook of gebruik het formulier op de site. Maar bellen mag ook gewoon.

Wil jij ook beoordelen?

En ben jij al blij met je nieuwe aanwinst van V&D? Of zit je nog steeds te wachten op de bestelling? Beter gezegd dus: wat zijn jouw ervaringen met V&D? Zou je ons willen helpen om het beeld van dit online warenhuis zo kloppend mogelijk te krijgen door ook jouw review hier achter te laten? Hierbij kan je denken aan zaken als levering, manier van bestellen, prijs-kwaliteitverhouding, contact met de klantenservice, hoe het liep bij een retourzending of bijvoorbeeld de omschrijving klopt op de site over het artikel wat je hebt besteld (of je dus kreeg wat je had verwacht). Met jouw recensie help je anderen om een weloverwogen beslissing te nemen of ze wel of niet bij V&D zullen bestellen. Bedankt alvast!

Reviews over V&D

Gerelateerde bedrijven

Otto.nl logo
Otto.nl
8 beoordelingen
5,4
Banggood logo
Banggood
4 beoordelingen
9,5
Homehaves logo
Homehaves
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

5,5
17% zou hier weer kopen
13 beoordelingen
Lees onze review over V&D

Ons team van experts heeft V&D geverifieerd op een aantal punten. De webshop van V&D bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. V&D is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

V&D is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van vd.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van V&D.

Geplaatst op: 17-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
V&d laat niets van zich horen na een retour zending

Mijn vertrouwen is weg als ik een mail en berichtje via what’s app stuur en geen reactie krijg triest.
Ik hoop niet dat ik mijn geld kwijt ben.
Het product kwam van een firma in Duitsland waar zij mee samenwerkte.
Ik wacht nog af.

Geplaatst op: 02-12-2021
Laatst bewerkt op: 02-12-2021
Geschreven door: Simone S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Zwaar onder de maat wacht al bijna een week op mijn bestelling.

Krijg steeds een melding dat het op het sorteerpunt van DHL ligt. Dit klopt niet volgens DHL
Vervolgens traceercode ingevuld deze blijkt ongeldig. Ga contact opnemen met Kassa. Stijlloze website. Iedereen moet hiertegen beschermd worden.
Geven geen antwoordt en zijn niet bereikbaar
Bedankt V&D. De lol van mijn bestelling is er wel af zo.
Al 2 maal voor niets thuisgebleven.
NOOIT IETS BESTELLEN DAAR!!!!!!!

Geplaatst op: 02-12-2021
Laatst bewerkt op: 02-12-2021
Geschreven door: Rob V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Uiterst behulpzaam

Het oorspronkelijke shirt was niet goed, maar ze waren uiterst behulpzaam om het recht te zetten en ervoor te zorgen dat ik het shirt kreeg dat ik wilde dat goed paste, ten koste van zichzelf! Zeer onder de indruk van deze klantenservice!

Geplaatst op: 18-08-2021
Laatst bewerkt op: 18-08-2021
Geschreven door: Wessel H.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos

Volgens mij kan ik me nu aansluiten bij de rest. Ik heb een bestelling geplaatst op 30 dec, waarvan slechts de helft is aangekomen. Ik ben er moe van om contact te zoeken met klantenservice, ik krijg geen reactie, niet via de mail, de chat staat er maar gewoon te staan, en er wordt niet opgenomen. Dit is TE belachelijk voor woorden voor een eens zo gerenommeerd bedrijf!!! Dit is haast oplichterij te noemen. Hoe laag kan je vallen???

Geplaatst op: 21-01-2022
Laatst bewerkt op: 21-01-2022
Geschreven door: Tahnee S.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte klantenservice response snelheid.

Customer Service (after care) is slecht , response snelheid laat veel te wensen over. product besteld met breuk geleverd.Direkt gereageerd via website incl foto's en toelichting. We zijn nu ruim 2 weken verder, div reminders echter nog niets concreets. V&D neem een voorbeeld aan jullie E-com concurrenten als bv Bol.com of Coolblue.

Geplaatst op: 17-12-2021
Laatst bewerkt op: 17-12-2021
Geschreven door: Marco H.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ronduit stuitend dat ik geen contact kan krijgen met Klantenservice op wat voor manier dan ook. Ik wacht op een levering die binnen 1 a 2 werkdagen geleverd zou zijn.

Heb bestelling geplaatst waarbij stond aangegeven dat het 1 tot 2 werkdagen levering zou zijn. Omdat dit sneller was dan de andere partijen en ik dacht dat V&D een betrouwbare partner zou zijn heb ik het besteld. Na een week probeerde ik op alle manieren in contact te komen met de klantenservice; per mail, per chat, per telefoon, per whatsapp bericht en nogmaals per mail-invulformulier. Volledige stilte en geen enkel bericht. Ik vind het stuitend en had dit zeker niet verwacht van dit bedrijf.

Geplaatst op: 14-12-2021
Laatst bewerkt op: 14-12-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechtste bedrijf ooit.

18 november een bestelling geplaatst zou het binnen 3/5 werkdagen thuis hebben. Het is ondertussen bijna 2 weken geleden dat ik het besteld heb en nog steeds niets binnen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en via WhatsApp kun je ook 3 dagen wachten voordat je antwoord krijgt en dan zeggen ze de leverancier stuurt het deze week op maar het is helemaal nog niet opgestuurd.
Laaste keer dat ik hier ooit wat bestel.!!!!!!

Geplaatst op: 30-11-2021
Laatst bewerkt op: 30-11-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
5/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters.

Vreselijke service, al twee weken bezig om contact te krijgen met v&d. Ze reageren niet op, email, telefoon of app zoals aangegeven staat op hun website. Echt schandalig.

Geplaatst op: 05-12-2021
Laatst bewerkt op: 05-12-2021
Geschreven door: Miranda B.

4 / 10
2/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Bar en bar slecht

2 artikelen bestelt op 26 november. 1e artikel geleverd. Maar is niet wat ik heb besteld. Telefonisch zijn ze niet te bereiken, de chat werkt niet! Van het 2e artikel nog helemaal niks gehoord. Wordt aangegeven voor 15.00 uur besteld volgende werkdag in huis!!!!

Bestel hier nooit meer!!

Geplaatst op: 30-11-2021
Laatst bewerkt op: 30-11-2021
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf, bestel hier niks, bestel elders!

Besteld, betaald maar niets geleverd. Contact nagenoeg onmogelijk en heeft geen nut als het wel lukt. Gewoon geen levering wel beloftes om je aan het lijntje te houden.

Geplaatst op: 15-12-2021
Laatst bewerkt op: 15-12-2021
Geschreven door: Evert B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel erg waardeloos !!!!!!

Geen ster waard.
Sinterklaar cadeau bestel op 28 november.
Nu vandaag 13 december nog geen pakketje.
Via hun chat helpdesk word er gewoon niet meer gereageerd.
Klantenservice bellen en daar nemen ze gewoon niet op terwijl je al een uur aan de lijn bent.
Pakketje is door de bezorg service gehaald voor een controle maar je hoort er niks over zelfs het bezorg bedrijf geeft ook niet thuis.
Ander cadeau er bij gekocht want ja onze zoon tijdens sinterklaas anders geen cadeau.

WAARDELOOS!

Geplaatst op: 13-12-2021
Laatst bewerkt op: 13-12-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Hele slechte ervaring.

19 november cadeautje besteld bij v&d via stichting pepernoot...
3 december komt er een pakketje met aan de buitenkant onze gegevens.
Ik maak het pakketje open en daar zitten de gegevens in van een ander persoon.
En ook nog eens een totaaaaal ander cadeau als dat ik besteld heb voor mijn zoon.
Nu heb ik dus iets waar we niks aan hebben en hebben waarscheinlijk andere ons cadeautje.
Fijn zo net voor sinterkkaas.

Geplaatst op: 03-12-2021
Laatst bewerkt op: 03-12-2021
Geschreven door: Joyce G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over V&D


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Otto.nl logo
Otto.nl
8 beoordelingen
5,4
Banggood logo
Banggood
4 beoordelingen
9,5
Homehaves logo
Homehaves
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is V&D een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 13 beoordelingen geplaatst over V&D. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,5 gekregen, waarbij 17% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is V&D actief?

V&D is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) warenhuizen en webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de V&D reviews? Dan kun je naar de website van V&D gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie