Ubuy logo

Ubuy reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Ubuy reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4822
Ubuy logo
Website
ubuy.co.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Ubuy

Heb je een product gevonden op Ubuy maar twijfel je nog of je bij Ubuy wilt kopen? Wil je voor je een aankoop doet graag meer weten over de beoordelingen van Ubuy? Wij hebben de reviews van Ubuy op deze pagina verzameld. Lees snel wat de ervaringen van andere kopers zijn en neem een doordachte en goed geïnformeerde beslissing om bij Ubuy te kopen.

Over Ubuy

Ubuy bestormt sinds 2012 de wereld van de e-commerce met een grensoverschrijdend platform dat beschikbaar is in meer dan 180 landen. Ubuy biedt meer dan 100 miljoen nieuwe en unieke producten aan van de beste internationale merken in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en andere landen. Met de hulp van een uitgebreid netwerk van de meest gewaardeerde transportpartners brengt Ubuy kwaliteitsproducten van luxemerken tot aan je deur.

Waarom kiezen voor Ubuy?

Je krijgt bij Ubuy de mogelijkheid om producten te kopen die je in eigen land niet gemakkelijk vindt. Je hebt de keuze uit miljoenen producten uit vele categorieën, zoals fashion, beauty, elektronica en nog veel meer. Ubuy maakt gebruik van uniek samengestelde betaalmethoden die je winkelervaring aangenaam en comfortabel maken. Geen log betaalproces, maar snel en precies. Bij Ubuy staat de klant op de eerste plaats. De beste en meest betaalbare producten op de markt brengen, is een prioriteit voor het bedrijf. Het aftersales supportteam staat klaar om al je vragen, behoeften en eisen te beantwoorden.

Is Ubuy betrouwbaar?

Voor je beslist om bij Ubuy te kopen, wil je natuurlijk weten of de website betrouwbaar is. We checkten enkele criteria om te controleren of de site betrouwbaar is. Het Nederlandse platform bestaat nog geen vier jaar. De website maakt gebruik van een SSL certificaat, waardoor je verbinding beveiligd is tijdens het shoppen en het betalen. De website wordt echter niet in Nederland gehost. Ubuy beschikt niet over een keurmerk of een nummer van de Kamer van Koophandel. Dit alles betekent dat er voor Ubuy ruimte is voor verbetering, maar dit wil nog niet zeggen dat de webwinkel onbetrouwbaar is. Het is altijd aangeraden om de reviews over Ubuy te lezen voordat je beslist om bij de webshop te bestellen.

Klantenservice en klachten

Ubuy gaat er prat op dat hun klantenservice een belangrijke factor is voor hun succes. Er zijn meerdere manieren om contact op te nemen met de klantenservice. Ubuy heeft een Nederlands telefoonnummer, maar de klantenservice spreekt enkel Engels. Wil je geholpen worden in het Nederlands, dan kun je chatten met de klantenservice of een e-mail sturen. De chat is 24/7 beschikbaar.

Wil jij ook Ubuy beoordelen?

Heb je onlangs een haarproduct gekocht bij Ubuy en heb je een goede ervaring die je wilt delen? Of is je koffer helemaal ingedeukt aangekomen en wil je je ongenoegen uiten? Wij horen graag wat jouw ervaring is met Ubuy, zowel de goede als de slechte. Laat hiernaast jouw review van het bedrijf achter en help andere kopers om de juiste beslissing te nemen om al dan niet te kopen bij Ubuy.

Reviews over Ubuy

Gerelateerde bedrijven

Klingel logo
Klingel
7 beoordelingen
5,6
Banggood logo
Banggood
4 beoordelingen
9,5
Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
3 beoordelingen
9,7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Ubuy

Ons team van experts heeft Ubuy geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Ubuy bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Ubuy is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Ubuy is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van ubuy.co.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Ubuy.

Geplaatst op: 28-10-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Ubuy


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Klingel logo
Klingel
7 beoordelingen
5,6
Banggood logo
Banggood
4 beoordelingen
9,5
Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
3 beoordelingen
9,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ubuy een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Ubuy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ubuy actief?

Ubuy is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ubuy reviews? Dan kun je naar de website van Ubuy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie